Ligger i min tillfälliga säng med facebo...

Ligger i min tillfälliga säng med facebook för mobilen och insåg att jag behövde skriva av mig. Egentligen orkar Jag inte skriva ett jätte långt inlägg för idag, det går liksom inte och det är jobbigt att skriva med mobilen så vi tar det på tisdag. that reminds me that i haven't told you about sälen either. Well.. jaha det var svenska här. Tänkte fortsätta skriva på engelska men det vore ju jobbigt. Okej Jag ska sluta svamla (+m?).. Idag har i alla fall varit bra. Jag kände mig ompysslad när Jag kom hem o hade ont i huvudet och mamma kliade på det. Sen sa dom åt mig att gå o lägga mig i en timme så att jag kunde sova bort det, mycket riktigt så var det helt borta sen också. :) nu ska Jag sova. Imorgon kallar jobbet 8.00. Blä. Puss!


nu kööööör viii!!!!!

 

 

bara naglarna kvar, VI SES I UPPSALA!!!


30 april

hejhej hallå!
Kom precis ut från duschen men jag blev så väldig varm efter det (man tenderat att bli det när man duschar varmt tyvärr) så jag var tvungen att ta det lite lugnt efteråt så att jag inte skulle svetta sönder allt på en gång, hihi.
Jag har packat klart för helgen och har typ ingenting med mig, men det känns inte heller som att jag kommer göra något annat än att jobba, umgås med familjen och sova. Det blir nog braaa.


Nu ska jag fixa iordning nått att äta :)
puss!

valborg

imorgon kommer bli en sjukt bra dag
nackdel: jag har ingen kamera utöver min mobil
fördel: vänner i mängder som jag tycker om, en afrikansk fot, 2 xider, picknick och masssssa glada miner.
U-N-D-E-R-B-A-R-T!!!!

whaat?

haha asså.. Vad fan var det där egentligen?

So what if I write your name,
Cause you're always on my brain
In a heart I paint it crimson red,
Baby don't let it go to your head


blödande sår

hallå hej
idag har det varit en konstig dag. Alltifrån att jag trodde det var någon som var förklädd (bara för att undvika att prata med mig) till att det som såg så tråkigt ut på schemat kunde bli en så rolig dag.
Min klass är väldigt underhållande ska ni veta. Erik, den smarte, han hade kvar pappret på sin jacka.. det var papper på dragkedjan så att den inte skulle bli repig eller något. det tyckte jag var kul. Mia, Rebecca och Helenas dikt-redovisning bestod av dans (?) och skådespel. Ja, minst sagt, underhållande.

Iafl, den där mycket ledsna rubriken.. Det har hänt en grej.
neeeeej, inte alls! Det är april, man får fortfarande luras lite.
Fast det har ju hänt en grej.
2008 så åt jag kiwi och började blöda från läpparna, no idea why. Min kusin Jonas sa något smart om att kiwi är släkt med äpplen och tomater o sånt.. och det är i sin tur släkt med gräspollen???? Nått sånt, jag minns inte riktigt.
I alla fall.. (jag säger det rätt ofta va? Eller skriver) igår hände det igen!!!!!
Plus att jag någon minut efter bara började blöda näsblod. Jag har inte blödit/blött (vad säger man??!) på ett halvår typ och nu helt plötsligt kom det.

Här ska ni få se en sjukt sexig bild på mina läppar från förra gången det började blöda.


This one..


JAG GJORDE DET SJÄLV. haha. Läste på en sån där bild, som jag precis la upp, igår där det stog typ att man var så vain att man trodde att den här texten handlade om en själv. Jag trodde precis att en person skrev just sådär bara för att jag skulle se det, bara för att jag skulle reagera. Det var en facebook status. Som allt annat. Men herregud. Varför tror man så? Sen insåg jag i alla fall att det nog inte var det utan det var nog riktat till den personen som det EGENTLIGEN var till och inte ett underliggande meddelande till mig, typ.
Fast man är nog så, att man vill att alla ska prata om en, tänka på en.. ja, typ. igen.

Det där var kanske bara mummel men jag tycker att det var lite roligt.. Att jag själv skriver texter med underliggande meddelanden, som egentligen ska vara svåra att tolka. Man får tolka dom till sig själv om man vill och man får även låta dom gå förbi. "man" säger jag.. det menar jag inte, men jag måste ju ha ett dolt meddelande i den här texten också, eller hur? Kan ju inte bryta mönstret liksom, vad är de för stil?
JAJA. Nu ska jag fixa lunch. Puss.

-


blubb

Det är... Onsdag. Här sitter jag och hela min lägenhet ser ut som att det har varit en stormvind här. Shit. Hur ska jag orka städa tills på fredag?
ORKAAAAA???!!!!
Kom just o tänka på om jag ska ha datorn med mig eller inte.. Jag vill ju liksom inte ha den i uppsala om den blir typ.. mos. Men å andra sidan så är det mest chill att åka direkt till uppsala. what to do what to do?
just nu sitter jag och väntar på mail hela tiden. hihi..
mail är kul. när man läser i 2 minuter och sen skriver i 10.
well well, jag ska nog typ.. sova snart, jävla litteratur dag imorgon. JAG. VILL. INTE.
pms? någon? nej. inte jag. inte alls.

puss!

hihi

råkade köpa ett par jeans idag.. budgeten? den är fortfarande okej.
Köpte även en till sån där randig tröja fast vit-svart. :)
nu har jag iafl kläder till valborg :)

Jag sitter och tittar på Tyra Banks show just nu, helt sjukt samtalsämne om en bög som har gått med i kyrkan och sen "drev dom ut den onda anden", en film på exrocismen fanns på youtube men togs bort.
Jag kan inte förstå att folk fortfarande tycker att det är en synd att vara homosexuell.
blir bara irriterad..
sen ska jag läsa, wihoo..
sms bloggningen funkade ju! nu kankse det blir mer sånt :)

Bara provar att sms Blogga!

Bara provar att sms Blogga!


Du får inte

måste bara. Den här låten...
Sonja Aldén, inte min stil egentligen men det passar ju in så bra och.. texter.

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål


Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet


Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart-

tänkte egentligen lägga upp en bild på mig själv där jag håller i boken vi ska läsa tills på torsdag "The God of Small Things" .....meeeen sen kom jag på att jag har kliat mig i ögonen med allt smink plus att jag har håret uppsatt. Ingen bra idé alltså, dessutom orkade jag inte resa på mig för att hämta boken. Kan vara det som avgjorde.

Jaja, det jag skulle skriva var att jag skulle egentligen ha läst 3 kapitel idag bestämde jag mig för, 88 sidor har jag för mig. 33 blev det. 1 kapitel. Sug. Typ.

Ja så nu är jag inge glad, men om jag skulle lägga mig o försöka läsa nu skulle jag läsa 5-10 sidor o sen somna utan att ens ha förstått vad jag har läst. alltså är det en bättre idé att läsa imorgon direkt när jag vaknar med NY OCH FRÄÄÄSSSSSCH energi, bra idé..? JA.

Nu tänkte jag ägna en tanke här i min kära lilla blogg åt min kära lilla Nicole. Jag vet inte vad jag ska säga till dig egentligen. Jag är inte bra på att säga smarta saker.. Men jag bryr mig i alla fall, det vet du :) <3

What's the point?

A line of boxes in an open field
There's a million empty and there's one for real
Do you want me to go search in each all of them
Or just lay on the grass and act and pretend
That's what I wanna know


ojoj

det där med budgeten... hehe
jorå, jag håller den. Jag shoppade loss (verkligen.. not) på gina idag för 148kronor. Det var rea och jag ångrar det inte, jag sparade 300 kronor på att det var rea såååå :)

oversize tröja 49kronor/pris innan rea 149kronor

 

spetsklänning 99kronor/pris innan rea 299 kronor

 

nu är jag typ jättetrött.. och vill sova. Jag ska läsa lite och äta innan tv kvällen börjar. hihi. puss!


jag känner lite så att...

jag hade ingen bra idé för en rubrik så tänkte lite att de där lät bra
fett cowlt.
Jag har suttit nu och gjort en budget, igen.
känns lite som en nödvändighet, problemet är att det inte tar stopp bara för att jag säger det. Jag menar.. om jag i slutet av den här månaden börjar få slut på pengarna kommer jag ju ta av dom där 2000 kronorna jag precis satte in på sparkontot. Vem har jag då att skylla när jag i augusti har exakt 0 kronor efter räkningarna är betalda?
jo mig själv.

SÅÅÅÅÅ... jag har ju räknat med att jag har lite överskott för det vet jag att det går aldrig o följa en budget helt ut, det kommer alltid oväntade utgifter som man inte tänkt på förut. Däremot behöver jag inte tillexempel gå o köpa massa kläder. Det har jag redan, i mängder. Tråkigt att gå runt i gamla men vafan gör man inte liksom?
Sen funderar jag på att sälja lite skor på typ.. tradera. Och kanske någon väska. Men det tänker jag inte göra förns jag märker att det verkligen börjar sina.. tänk om jag vill använda dom där skorna eller den där väskan, om tio år?
hihi.

I'm such a girl!
Ett problem jag har nu i budgeten är att jag inte har räknat med diverse presenter som skall delas ut, till exempel en bröllopspresent.. jaja. Det löser sig det med, hoppas jag. Annars får dom ha till godo på mig, hehe!

Nu hoppas jag att nicole är klar snaaart!?!?!?!?!? Inte för att jag är hungrig utan för att jag blir arg på mig själv för att jag sitter vid datorn istället för att plugga.
men.. puss!hallooo.

Vill fortfarande ha hjälp med efternamnet!
Anledningen till att jag vill byta är att det är min farmors släktnamn, inget annat.
Anledningen till att jag vill lägga till Viktoria är att det är mammas släktnamn men pappa tyckte att jag skulle få för långt namn om jag hette alltihopa. Det tycker iofs jag med nu meeeeeeen........ Cederholm är det nog mer likely att jag byter till.

Anyway. Jag ska snart ner till Klaras jobb och käka med Nicole, efter det blir de en sväng på stan och sen ska jag väl direkt hem o plugga igen.
Jag hr faktiskt börjat läsa boken vi ska ha läst till på torsdag, den är inte heeeelt konstig, ännu. Det är de enda ja ghar hört om den, att den är konstig..

Jag ska i alla fall börja bli ekonomisk nu, spara till sommaren typ. i och med att jag sålde datorn fick jag lite extrapengar och det är ju bra i alla fall men dom kommer behövas. Augusti kommer bli en fattig månad..
nåja, nu ska jag fixa mig, puss!

byta efternamn?

Nu vill jag ha hjälp av er, ni är lite dåliga på att kommentera tycker jag så det här är ju ett gyllene tillfälle!
Ska jag... byta efternamn!?
Nu får ni veta hela mitt charmiga namn, Britta kommer från farmor!

Britta Angelica Blom
eller
Britta Angelica Cederholm
sen funderar jag även på att lägga till ett mellan-namn också..
Britta Angelica Viktora Cederholm
men det blir ju JÄTTELÅNGT.

hjälp mig nu!!!!

update;

hejhallå
sitter o varvar CSI med facebook... kollade på sommarbilder och inser hur mycket jag faktiskt saknar sommaren
ja, man vill ha sommar
men liksom.. hela tiden. Sommar är så sjukt mycket bättre än vinter. Egentligen vill jag ha en svensk sommar året runt, minus allt regn såklart. Det är liksom den man är uppväxt med och.. ja..
tänk dig att du sitter i en park med alla vänner. Mörkret har precis börjat falla så du fryser lite om benen eftersom du bara har en klänning på dig, det är nu myggorna kommer fram så man sätter sig någonstans där man slipper dom med en filt runt sig eller en eld framför sig.... MYYYYYYYYYYYYYYYS

school!

Hi!
kom precis hem från skolan, ska fixa varma mackor :) mums!
Hade våran debatt idag om dödsstraff, min grupp var mot.
Jag fick 15/20 poäng så nu har jag bara 11 kvar till 5 hp :)

library trail - 8/10
oral presentation - 8/10
paragraph - 3/5 + 7/10
listening & discussion - 13/15
debate - 15/20
essay -  /10 +  /20
jag behöver alltså inte ens klara uppsatsen för att klara poängen, några poäng måste jag ju få men jag har ingen stor press på mig :), UNDERBART!!!

lost

hejjjjjj
det känns som att jag har tappat något som ligger mig kärt.... det känns inte bra, inte alls.
men jag vet inte vad det är.

Jag bytte blickar med en snygging på arlanda idag, han väntade på någon men det var inte "du tittar på mig och jag på dig men när vi möts med blicken så tittar båda bort" utan det fortsatte liksom... eeh, så var det med en snubbe när jag gick hem från coop också förra veckan. Är det fel på mina ögon? haha!

jaja, nu sitter jag på bussen igen och jag har skittråkigt. Egentligen borde jag väl plugga, memorera mina åsikter till morgondagens debatt men jag orkar inte, jag vill lyssna på musik. Lyssna på musik och försöka få in något i huvet funkar liksom inte, det lärde jag mig när jag var liten redan. Mamma kom in när jag lyssnade på band och läste i en bok samtidigt, haha!
När jag kommer hem ska jag i alla fall skrvia ner alla mina points och så ska jag läsa igenom dom några gånger. Jag borde nog sova rätt tidigt eftersom jag redan är dödstrött och imorgon ska jag vara i skolan redan vid 8!!
jag tänkte faktiskt köpa frukost där då, oooorka äta innan? typ nej.
Jag är inte nervös för debatten alls, mest för att det är 6 personer.. nackdelen är att vi ska prata i 20 minuter, TJUGO MINUTER gott folk så ska vi underhålla klassen. efter det ska dom rösta på vem som var bäst........
jobbigt om man förlorar då. haha!

nu ska jag gå
egentligen ska jag sitta kvar på rumpan och inte göra ett skit i ... 1 timme och 10 minuter till men jag vill inte heller skriva ett så tråkigt inlägg så ni slutar läsa efter halva, hihi.
PUSS

Söndag morgon

hejhej hallåå!!
släktträffen igår var.. trevlig. Dock var det mycket folk mani nte visste vilka de var och jag är inte den som går runt o presenterar mig för alla eller ställer mig på scen o drar en gammal historia.. nej nej. That's just not me.
Anyway. Jag pratade med Kerstin, Runes fru och dessutom Runes son. Rune hade hälsat till alla men han hade en speciell hälsningn till någon, mig.

okej, historien bakom det här då?
Kerstin är min farmors syster och dom brukade komma o hälsa på farmor och farfar (som dom flesta vet har bott i huset brevid oss) vilket betyder att när dom fick gäster så blev det fika och vem missar en chans till fika när man är liten? ja inte jag i alla fall.
Rune va gubben jag gillade mest och jag frågade om han och Kerstin kunde bli min mormor och morfar eftersom dom redan var döda. "Det funkar inte riktigt så" kommer jag ihåg att Kerstin sa en gång.
Allt eftersom åren har passerat och jag har blivit äldre och farmor och farfar dött osv så har det inte blivit att vi har träffats så mycket. Det var en vår/sommar i uppsala när jag stod och väntade på bussen på vaksalagatan som Kerstin och Rune kommer gåendes och jag nästan hoppar på dom och kramar dom! haha.. dom kände inte igen mig först heller, men det hade iafl pratats om att dom var så glada över det, till deras familjer.
Igår var Rune så pass sjuk så att han inte kunde komma men som sagt, han hälsade till alla och till en speciell tjej.
Allt detta gjorde hela min kväll, så jag kan inte säga att jag gick olycklig ifrån släktträffen.

Nu tänkte jag äta frukost eftersom min mage skriker på mig
får se om jag skriver innan jag åker hem igen. Puss

KLAR


fixelix!

hejhej!
idag har jag vaknat, mådde förvånansvärt bra med tanke på att jag drack vin igår. Har varken haft ont i huvet eller varit seg däremot har jag haft överskottsenergi. Vart kom den ifrån liksom?
Anyway. Vid halv elva åkte jag och pappa till Siba. försäkringsbolaget hade inte öppet så vi kunde inte lämna in kameran direkt men pappa skulle åka tillbaka ngn gång i veckan så skulle jag få en ny på en gång! :) hihi
När vi kom hem gick jag runt lite på tomten, lekte med hundarna och sjöng fult. haha. Tintin trängde sig igenom häcken eftersom det var en igelkott på andra sidan, hahaha.. knäppa hund!
På våran tomt får dom inte vara, enligt Tintin.

Nu har jag precis duschat och fixat håret så jag ska väl sminka mig. Sen ska vi äta lite mackor och efter det är det i princip dags att åka, halv tre skulle vi åka. :) Maten kommer bli gryyyyhyyyyym. mums, frågade pappa om man fick äta allt, haha!

TYVÄRR har jag ju ingen kamera för tillfället men jag kanske tar lite bilder med mobilen som jag kan visa sen.
Nu ska jag i alla fall fixa mig, puss!


Hos sofia

HEEEEJ
tänkte bara säga att jag är hos min kära vä Sofia.. N tagenten funkar inte sååå ha överseende med det....

idag har jag åkt buss, pappa hämtade mig på arlada så å¨kte vi och hämtade mamma på jobbet, satt där o väntade och bella var söt när det gick förbi hundar o e kissemiss, ho blev helt gale, ihihi.. :D
ja, fett intressat I knoooowwwwww!!!!
Ikväll ska vi in till sta, Jag, sofia, ahli och Malin. I like. I like a loooooot!!! :)
så i andra får ha e trevlig kväll. PUSS

Bye Bye Västerås!

hejsvej*****grej!

eeeh.. jag sitter just nu på bussen till arlanda, pratade precism e pappa. Framför mig sitter det en svensk äldre man med en asiatisk kvinna, gissa vad jag tänker? (dom pratar engelska.. om dom pratar....)
I alla fall så är det bråttom när jag kommer hem, papi hämtar mig på arlanda så ska jag hem, proppa i mig lite mat fixa mig och sen åka in till stan till en fin park med en flaska vin och fina vänner.
U-N-D-E-R-B-A-R-T!
Eh. Jag vet inte om jag glömde min ipod eller om jag har packat ner en, i vilket fall som hellst så är jag arg på mig själv för att den inte är här.
Det var inte meningen att jag skulle ta med min dator eftersom jag skulle ta med mig den gamla som jag ska sälja..
orka fäälla ner sätet så jag sitter som en jävla handi nu????????????????????????? idiiiooot,. brukar man inte fråga den bakom om de är okej först? Så är iafl jag uppfostrad.
jag pallaaanteee skriva mer just nu så ni får ha en sån underbar dag! Det ska jag ha! :)

fredag!

hihi, har ingen tid men... no makeup today! iafl inte på morgonen, då slipper jag tvätta bort de i eftermiddag :)


jävla skit

ursäkta mig
jag är så jävla arg
sitter o skriver på mig själv
vaaarning för bitch

varför är jag arg?
för att jag är ett jääävla pucko.
Varför gick jag inte på litteratur lektionen i veckan för? SÅ JÄVLA DUUUMT.
nu sitter jag här
och har fått reda på ny information som jag inte hade en jävla aning om

Pratade med en klasskompis om uppsatsen idag hon hade fått tillrättavisningar på att hon hade skrivit om boken i uppsatsen. Läsaren ska tydligen ha läst boken redan. Hon fick också tillrättavisningar på att hon hade skrivit "I think..." osv. Läsaren ska tydligen förstå ändå att det är från my point of view.
DETTA är PRECIS som jag har skrivit.
SÅ JÄVLA DUUUUUUMT

nu sitter jag och funderar på om jag måste ta bort HALVA uppsatsen eftersom att den typ är en återberättelse om texten
men det känns ändå som att jag behöver den.
jag vet inte
jag behöver ngn som kan läsa
som kan säga till mig att den suger
så jag kan skriva om denBLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
don't mess with me today.UPPDATERING 18.48:
okey.. I'm calmer now. I removed the whole thing about the shortstory and added another thing that I found while I read the story one more time. This makes it much better my only problem now is how I will make this thing function as ONE essay!?
well.. that's a later issue. right now.. Hockey.

Literature, poem.

Här är en av dikterna vi skulle läsa till idag. Jag gillar den faktiskt.


I do Not Want to be Your Weeping Woman


I do not want to be your weeping woman
holding you to me with a chain of grief.

I could more easily bear the flame of your anger
than the frost of your kisses empty of desire:

I do not want to be your gentle lover
dragging you to me on a rope of pity.

Sooner that you never touched me than that you ever
should touch me from a distance made of mercy:

I do not want to be your silent mother
always forgiving and smiling and never loving.

If you forget me, forgett me utterly. Never
come to my arms without intrest. I shall know it:

I do not want to be your weeping woman
pinning you to me with a sword of tears.

I do not want to be your weeping woman.

-Alison Boodson.

NEEEEEEEJ

Det snöar i Västerås.

LYCKA

DJURGÅRDENS IF!!!! <3

Jag brukar alltid säga att dom förlorar.. bara för att slippa bli besviken om dom gör det
och istället blir jag SUPERGLAAAAAAAD när dom vinner
så nu är min lycka total!!!!!!!!!!!!!
2-2 i matcher!!!!!! :D
HAHAHAHAH SÅ GÅR DE NÄR MAN TAR UT SEGERN I FÖRSKOTT!!!!!!!!
6 SEKUNDEEEEEEER!!!!!

SKRIK

JAG VILL SKRIKA
jag vill veta om jag har gjort rätt eller fel, JAG VET att ni alla säger ta det lugnt o ta det som det kommer
men jag kan inte. Det är inte så jag fungerar.
Thailands bilderna gjorde så att jag ville dra ut i världen.
just nu vill jag bara
komma in på beteendevetenskapliga programmet
leva två misserabla (jag tänker på klimatet nu, inget annat) år i sverige
och åka iväg, nya zeeland, australien, usa eller england, plugga.. minst ett halvår.. som utbytesstudent
sen vet jag inte vad jag vill göra längre, jo.. såklart jobba.

Men om jag inte kommer in då?
Jag vågar inte ens tänka.
Jag har INGEN ANING om vad jag ska göra. Kommer jag inte in flyttar jag hem i alla fall. Det är bestämt.

epilator

jag känner migduktig, har epilerat 1/3 av ena benet, hahahaha... det gör ju sååå ooooont.
fast i början gjrode det inte så ont men nu är jag på sidorna då gör det ont..Jobb

hejhallå
Jag har suttit och letat i 2 timmar nu efter när jag fick reda på hur mycket jag skulle få jobba förra sommaren, började kolla i april, fick flashbacks och insåg att förra året vid den här tiden gick jag på gymnasiet. (?!) Det känns som att det var en evighet sen, jag har kommit så lååååångt sen dess.
Dessutom var jag "tvungen" att gå igenom hela thailandsresan vilket resulterade i att jag sorterade alla bilder därifrån ,hihi. Tänkte göra ett album p åfacebook tror jag, eller? nja.. Får se. Jag vill. Men ändå så känns det som.. det är ett år sen nu :p

Iafl. Jag hittade tillslut, 18 juni fick jag reda på hur mycket jag skulle jobba förra sommaren..?
och jag jobbade ganska mycket.

Juni
13 juni    07.30-16.30
14 juni    07.00-16.00
19 juni    8.00-17.00
26 juni    7.00-16.00

Juli
11 juli    8.00-17.00
18 juli    8.00-17.00
19 juli    8.00-17.00
25 juli    8.00-17.00
26 juli    8.00-17.00

Augusti
3 augusti    7.00-16.00
4 augusti    10.00-19.00
5 augusti    10.00-19.00
6 augusti    10.00-19.00
7 augusti    7.00-16.00
8 augusti    8.00-17.00
9 augusti    8.00-17.00
15 augusti    8.00-17.00
16 augusti    8.00-17.00
17 augusti    10.00-19.00
18 augusti    10.00-19.00
19 augusti    10.00-19.00
20 augusti    10.00-19.00
21 augusti    10.00-19.00
22 augusti    8.00-17.00
23 augusti    8.00-17.00
24 augusti    8.00-17.00
29 augusti    8.00-17.00
30 augusti    8.00-17.00

Dear John
Dear John
, en film i klass med The Notebook och jag tror aldrig att jag har grinat så mycket till en film. Jag har ju sagt förut att jag nästan aldrig gråter........ jag dör.... (men så gör jag inte det ;pPPPppPP)


And no need to worry
That's wasting time
And no need to wonder what's been on my mind
It's you
It's you
It's youdaughters

I know a girl,
She puts the color inside of my world
But she's just like a maze
Where all of the walls all continually changeeller på svenska:
jag känner en tjej,
hon sätter alla färger i min värld
men hon är precis som en labyrint
där alla väggarna förändras hela tiden


ny kalender!

weho, jag har kirrat en ny kalender. NU ligger jag minus i budgeten, 52 kronor kvar på kortet.. hur ska det här gå????!
äh, no worries. Mat har jag och vad behöver jag annars köpa? :)

iafl, här är den, min vackra och väldigt användningsnödvändiga (blev det där ens ett ord?) kalender!


I know a girl

hej
Hur ska man börja ett inlägg? Det är tråkigt att bara skriva Hej..
jaahaaaaaaa
jag sitter här, har utvecklat min essay idag, från 364 ord till 602, det tycker jag är ganska okej faktiskt, hihi.
Ska till skolan om en timme ungefär och snacka lite, det är en frivillig lektion så min handikappade Nicole ska inte gå, inte heller Klara men det är okej, hon har iafl en idé. Nu kände jag mig helt plötsligt ensam.

HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHA
jag har ju en ekorre (?) utanför mitt fönster i ett av träden, just nu står det en kinesisk tjej och tittar på den och skrattar
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA......

I alla fall, idag ska jag städa. och diska. kul.
Kom just på att vi ska ha discussion på måndag och jag har inte ens pratat med min grupp.. Time to do that maybe?
jag ahr ingenting o skriva så jag skriver senare istället.

Försäkring

hejhejhallåååååå
jag brukar aldrig få saker gjorda
eller så låter jag dom ligga i tusen år, tills det blir försent..
Idag var ett undantag, jag tog tag i saken och ringde till försäkringsbolaget till min lilla kamera..

jag: hejsan! Jag tänkte kolla om min försäkring gäller för hundbett?
person i telefon (GROV SKÅNSKA): hundbett sa du?
jag: Ja.. alltså.. hon har bitit på kameran så skärmen funkar inte
person i telefon: ja, okej, ja den gäller för det.. Men du måste åka in till butiken och låta dem kolla på den.

Vad menar han, tror han inte på mig? hehe..
dumma jävla hund!!!
Men nu ska vi iafl fixa det här till helgen, NAJS!


Lars Winnerbäck

 

Jag har inte ens ord. Jag låter texten tala för sig själv. Den här låten betyder väldigt väldigt väldigt mycket för mig och den medför många många många många minnen.

 

Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen

Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer

Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´

Jag har mina ord
Som du sa

Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar

Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?


Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört

AVATAR

jag såg precis AVATAR... Den är grymt bra, ger den 5/5 ankor.
Skulle kunna se den 1000 gånger igen.. Frågan är om jag inte ska se den en gång till idag? ehehehe... kanske finns någon annan film att se?
jaa.. jag ska se flickan från ovan! underbart. Läste den boken när jag var yngre. kommer knappt ihåg ngt mer än att den är bra.

Förresten är det sommarljus ute, kvälls sol efter en dag med regn, det ser vamrt ut också. hihi.

det går inte.

jag kommer bara såhär långt;

När snön försvinner från gatorna
och dagarna blir längre.
Alla känslor börjar bubbla igen
och det är som om det senaste halvårets alla bekymmer
bara har försvunnit.
I ett sensuellt ögonblick möts våra ögon
och jag vet att om människan är gjord för att älska
så är det meningen att jag ska älska dig.
Hittade en äldre dikt som jag delar med mig också..
jag tvingar mig själv att se ditt ansikte
vänja mig vid tanken att dina läppar
inte tillhör mig längre
Lära mig inse att det aldrig
kommer bli du och jag igen

jag sitter på tåget med Melissa Horn i hörlurarna
med tankarna skiftandes mellan dig och honom
när jag inte kan förmå mig själv att älska någon annan
så som jag älskade dig

jag måste ut
bort
iväg.

Låta mig själv andas,
sluta bry mig om vad du gör,
varenda eviga
tjatiga
jävla
sekund

vårdikt

hejhejhallåååå.
jag har kommit fram till att jag ska skriva en ny dikt. En vårdikt, i höstas skrev jag ju om hösten.. eller nja.. men.. ja, en höstdikt i alla fall.
Här får ni läsa den igen medans jag knåpar på den nya.

När höstlöven faller
I sina vackra, orangegula färger
och blandas med sommarens gröna gräs
när tomma hjärtan får närma sig kylan
igen,
utan skydd,
utan tillhörighet
.
möts vi då?

Tar du mig i handen?
värmer du mitt hjärta,
tätt intill ditt eget?

Vågar vi öppna oss för varandra
i höstens dunkla ljus?
Vågar vi restera att falla
när vi inte vet om det är någon som tar emot?

budget

jag tycker att det är skitkul att göra upp en budget. Än så länge har jag hållt den (om man bortser från att jag offrade 300kr's mat pengar för att färga håret att följa budgeten? JA.
Så länge man inte går minus! :D Okej, jag ligger 3 kronor minus just nu men däremot så saknas det 68 kronor som inte har kommit in på mitt konto ännu dvs att jag ligger 65 kronor PLUS!! :)


Wild horses

Det här måste nog vara en av världens vackraste låtar.. Om än lite tjejig kanske men lyssna på texten, en ren tatueringstext.


jag hostar ut mina lungor

hm. Ja, precis som rubriken säger. Jag får ont i huvet för att jag hostar så mycket, ni vet när man får blodtrycksfall efter att man har legat ner o reser sig upp snabbt? Så blir det när jag får mina host-attacker.
Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, hade något jättebra på hjärnan precis när jag loggade in men sen försvann det, ovanligt. Öh, nej.

Jo juste, Vampire diaries. Jag älskar det programmet. Jag har blivit en av dom där besatta skitungarna som älskar vampyrer. Vad är det för fel på mig?
Idag smälte jag när Stefan Salvatore sa till Elena "I love you so much" och utbrast högt: Jag vill också ha en vampyr!

Vem har jag blivit? Egentligen gillar jag inte sånna här, overkliga serier, jag är mer en CSI/Criminal Minds-chick. men nu jäklar du.
Från början ville jag inte ens läsa Twilight-serien men köpte första boken för att se "vad den jäkla hysterin var om".. look where it got me!
Jaja, det var nog det jag skulle säga.
Någon annan som har blivit förvånad över sig själv när det gället vampyr grejen?

HOTHOTHOT

bilden är lånad från cwtv.com

Jag ska aldrig mer äta tonfisk

hejhej
jag har precis tittat på "det levande söderhavet"
del 6 av 6 av en serie på ettan (det går att se avsnittet i en vecka) och jag har grinat ihjäl mig. Jag vet att jag bryr mig om djur mer än människor
typ om en människa i afrika dör så tänker jag "so what?" vi är för många ändå.
(JAG VET, skjut mig för att jag sa det. Jag dör hellre än att världen går under för att VI, människorna, har förstört den.)
Men när jag tittar på TV om FISKAR som dör, blir instängda i ett nät, 7000 av dom, ingen möjlighet att ta sig ut och det bara blir mindre o mindre tills de ger upp och dör, då börjar jag grina. Jag ska aldrig mer äta tonfisk.
jag vill egentligen inte äta kött heller men det är för gott. Ja hej på dig också dubbelmoral. Men tonfisk kan jag faktiskt stå över.Sen ingick det lite om hajar i det här programmet. Jag är rädd för hajar, jag kan inte se sharks utan att gå ifrån TVn av nervositet.. men när jag ser ett hjälplöst djur som har fastnat i ett nät eller ÄNNU VÄRRE, när fiskarna tar upp hajen, skär av fenorna, och kastar i den i vattnet igen. Hjärtlösa ras, människor.-

Sen kan man ju upptäcka att allt som kommer ut ur din mun är bara ren o skär skit
men jag mår bra ändå.

roll the credits

 

Baby tell me who is she
I need to know her name and number
Tell me who does she hang out with
When you're not together
I ain't gonna do nothing crazy
I just need you to hear me

Roll the credits
And tell me how many of your
friends you told
all about it
they said you were working last
friday night when I was calling
did you lie to all of them too
or was I just a fool

flygtrafiken

hejsansvejsan, upptäckte just hur illa det var med flygtrafiken. Tur att jag inte kom iväg till skåne idag! (då hade jag ju aldrig kommit iväg) se 20.15- ängelholm..


Hes!

Hej hej hallååå
Här sitter jag, med öppna fönstren o vädrar. Det luktar apa här inne.. skitbra för min hesa hals (dom öppna fönstrena alltså). När jag vaknade hade jag ingen röst alls, på lektionen blev det bättre men nu bryter jag hela tiden. Nackdelen är att jag ÄLSKAR att vara hes så jag sitter o pratar med mig själv när jag egentligen bara borde vara tyst. haha..
Igår var.. helt okej. Hemma hos mig var det underbart, chill.. lugnt och bara.. trevligt helt enkelt. Vi var 6 stycken från klassen som vågade, alla andra är fjollor, eller hur!? ;) haha nej men det tar vi igen ngn gång senare i år.
När vi drog till pluto insåg vi att det inte var mycket folk alls, där nere var det typ tomt på dansgolvet men MER PLATS TILL MIG, hehe. Vi drog väl hem till mig vid halv två ungefär, ganska nöjda. Vi satte oss o åt mackor i mängder (kändes det som i alla fall) och sen gick vi o la oss. Jag laddar upp bilder på facebook senare, nu ska jag kolla på tv HELA DAGEN. (med paus för diskussionsforumet på blackboard)
puss

DONE


före/efter


jag kan inte sova

Hallå
Precis som rubriken säger så kan jag inte sova.. Igår vaknade jag 08.50 och idag vaknade jag ännu tidigare, 08.30 ungefär. TV'n hade stått på hela natten så det är väl kankse därför jag sov dåligt men jag hatar att vakna såhär tidigt. Klockan tio är okej, senast 11.30 men HALV NIO? nej. Jaja, det är väl bra på ett sätt. Jag har ganska mycket saker att fixa fram till ikväll,
städa, handla, fixa med hemligheter.
hhohohoohoh.
Så jag borde väl börja städa nu. Puss.


förresten så tror jag att den här dagen kommer bli bra
.

sjukt seriöst

hej
Nu fick jag för mig att jag skulle skriva ett (sjukt) seriöst inlägg. Jag vet inte vad som flög i mig, jag lyssnar på låten jag la upp i bloggen tidigare idag och den fick mig att tänka. Läste ni texten? Ja, bra. Tänkte väl det.. Ni är ju så duktiga mina små bloggläsare. :)
Men för er som är glömska så kommer här en liten påminnelse;

"I hate to see you cry
Lying there in that position
There's things you need to hear
So turn off your tears and listen

Pain throws your heart to the ground
Love turns the whole thing around
No it won't all go the way it should
But I know the heart of life is good

You know, it's nothing new
Bad news never had good timing
But then the circle of your friends
Will defend the silver lining
"


Så, well. Vad tänker jag då? Jag tänker såhär att.. nej jag tänker på hela mitt liv.
Från det att jag började på mellanstadiet så har allting varit konstigt, man märkte att allt förändrade sig, både kroppen och psyket, jag började tänka annorlunda, handla annorlunda och jag började lära mig av mina misstag.
Jag kan ju inte direkt påstå att jag förstod redan från början att jag hade gjort fel, nu syftar jag på hela Tony-historien.. För er som inte är bekanta med den så orkar jag inte dra den just nu. Kanske en annan gång eller så fråga bara.
ANYWAY. Jag blev kär, ungefär varannan vecka, sen var jag kär i 5 år i samma person, två och ett halvt år av dessa var kärleken besvarad, okej nej jag var kär i samma person i 4,5 år om man tar bort min "svacka", om man nu kan kalla den för det, i mitten av allt.

och sen då. alla dåliga saker kommer aldrig själva, det är som att om det händer en dålig sak så följer en annan och så är det ALLTID. Å andra sidan har jag alltid (nästan.. I alla fall när ni har vetat om det) haft vänner vid min sida, även om dom inte ens förstår vad allt handlar om. Jag är tacksam. För allt som har hänt i mitt liv, som har gjort mig till den jag är. Alla dessa vackra människor, underbara människor. Jag är också tacksam för alla svin som gjort mig till den jag är.. Jag är JAG. Jag kan se mig själv välja andra vägar (än dom jag har valt) i livet och då skulle jag ha hamnat på en helt annan plats. Jag kan till och med föreställa mig hur illa det hade blivit, ja. Illa. Väldigt.

Om jag får återkomma till alla "misstag", felsteg skulle jag vilja kalla dom.. eller att trampa snett kanske? aja.. man faller och man tar sig upp igen, det har alltid varit så, en berg och dal bana. Även om det varit mer dalar än berg för et mesta. När man når "rock bottom", som man så fint säger på engelska, och man verkligen inte tror att man kommer komma upp igen så är det då et händer. Alla bra saker. "pain throws your heart to the ground. Love turns the whole thing around. No, it won't all go the way it should, but I know the heart of life is good."

Jag vet inte ens vad jag ville få ut av det här.. Men det kändes bra att skriva av sig lite tror jag. Dom senaste veckorna har jag haft väldigt mycket att tänka på. Allt det där som tillkommer när man blir vuxen.. och sen tog det slut. Nåja, den som nådde ända till slutet vill jag tacka, du är guld värd.


"Ingen annan vet hur det är att vara jag."

studera


the heart of life

Jag har en ny favoritlåt. Tack Nicole.


tentamen

hallohej.
Jag har precis anmält mig till alla tentor jag tänker göra (och klara såklart, hehe) i maj/juni.

28 maj, Linguistics. 14.10-17.30
31 maj, Language in Context. 08.10-11.30
9 juni, Fysik baskurs 1. 08.10-12.30

is this the thanks I get?

The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The darks hurts
My heart hurts
It all hurts


drömmar

jag kom just ihåg att jag drömde att jag gjorde massa armhävningar.. hahahaha. Jag blev inte ens trött!

Remember me

Hallå hej!
kom precis hem från en väldigt mysig bio med både skratt och tårar (!). Jag gråter aldrig till film, det har jag nog sagt förut. Men slutet var så oväntat och så.. jag vet inte. Jag ska inte berätta. Storböla gjorde jag i alla fall.
Eh.. Remember me såg vi, med Robert Pattinson.

Förövrigt är det ju hur kul som hellst med osäkra tjejer! haha, jag kan inte göra mer än att skratta, förlåt mig men jag förstår inte va du fick luft ifrån egentligen. Vad har jag gjort liksom? Nej juste. HAHAHA.

Nuuuu borde jag äta något, får se vad de blir. Puss

spontanbio

hejhejhallå!
för tjugo minuter sen bestämdes det att jag skulle med nicole o hennes kompisar o titta på BIOOOO. Det är ingen mindre än Remember me med robert pattinson, kan inte bli mycket bättre faktiskt.
såhär ser jag ut;


högklackat

hejhej på dig
nu kände jag lite att det är vår.. vilket betyer att det snart är sommar.. vilket betyer att man kommer ha massa högklackat. Detta resulterade i att jag ska öva upp mina skills, hehe.


vååååår

nu är jag glad igen, OH AFRICA!
eeh.. hehe.
Grym låt förövrigt, oh africa - akon, lyssna på den!!!!!!! DET ÄR EN ORDER!!! JAAA DU OCKSÅ!!!!
ehehhehehe. jag är såå rolig ibland.
nej men, sanning å sido.
nu har jag städat (röjt) och diskat och duschat så nu är jag alldeles färdig, nu ska jag sitta här  itre timmar helt ensam. Jag skickade sms till nicole och ringde klara men ingen av dom svarade :'(
ojoj, nu blev det mycket. precis efter jag skrev det fick jag svar av nicole och precis efter att jag hae svarat på nicoles sms ringde klara, WIHO!

men det jag skulle säga..
jag tror minsann att jag har fått tillbaka min blogg lust :)

-

jag insåg just nu att jag var ledsen
och varför i helvete är jag ledsen?
jo just för dig, typ. tror jag. nej jag vet inte faktiskt. Jag är ledsen i alla fall. konstaterat.
Fast man blir det när man lyssnar på
Down också...
eeeeeh.........
jag fick en svag minut och bjöd in sällskap till ikväll
så nu ska jag städa.


-

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


vååår


oh africa

 

 

fick lite smått panik idag när jag satt på lektionen och skulle kolla vad jag hade fått för resultat på paragraph, draft 2. Kollade in Blackboard med mobilen och insåg att det stog "missed" WTF??!!
jag har ju skcikat in skiten, det vet jag.. Jag har ju till och med gjort checklist så VAFAN?
jag blev arg, stressad och irriterad.
Pratade sen med läraren och hon sa att det nog bara var något med datorn men att jag skulle skicka det genom mail istället eftersom hon förmodligen inte har fått det ännu. Så nu har jag skickat in det också, får se om jag får nått avdrag på att jag "lämnade in sent" jävligt pissigt isf, så onödigt ju!!!
Fick reda på listening test idag, jag fick 13/15, sjukt bra! :D Asnöjd! :)

Nu ska jag äta maaaaat, vi ses. puss.


dagens outfit

hallåhej
jag är trött, jag orkar inte. Till råda på det så är det HELDAG i skolan idag. JOBBIIIIIGT....
nu ska jag äta frukost, puss


grammar scan

hallå hej!
har precis gjort grammar scan, hohoohohoh.. jag är fett bra. Nu slipper jag göra det nästa gång.
Oj, min söta rosa ipodmini ramlade i golvet.
EEEEEH
okej.. alltså.. på TISDAG, då LOVAR jag att berätta om sälen och allt annat. Jag har inte orkat och inte heller haft tid. Jag ska ladda upp bilder på facebook också.
I helgen.. I fredags gjrode jag inte ett piss egentligen, kollade på tv. Men det kanske jag redan har sagt?
anyway. I lördags gjrode jag högskoleprovet, kände mig febrig, ont i halsen och ont i huvet.. ändå blev det en helkväll med Klara och Nicole, jag bryr mig inte om det är stökigt här när dom är här så jag släppte in dom och det som skulle bli ett "after högskoleprovet" resulterade i en helkväll med mat och MASSOR av godis.
Nicole orkade inte åka hem igårkväll så hon somnade i min stora säng.. Förövrigt har dom också meddelat att dom ska bli inneboende här en dag i veckan.. hmmmmm.. dags att börja ta betalt? ;) Nej självklart inte. Deras sällskap är den bästa betalningen man kan få! :)
Idag har jag och nicole inte gjort mycket alls. Levt på godis. Godis.. Godis och.. Godis.. och justja, Spicy också. nähäääjs. Nej men jag tycker att vi lever sjukt hälsosamt, så som studenter ska göra.

Imorgon börjar det nya livet dock. Klara tvingar mig att äta upp allt mitt godis ikväll, åhnej. Hur ska detta gå?
Dessutom har jag pommes i min frys som jag ska slänga? nej tror inte de va..
Får bli middag typ.. imorgon.. eller lunch, typ.

Nu ska jag i alla fall gå o lägga mig så vi hörs imorgon mina allt för söta bloggläsare.
puss och god natt!


Charlie bit my finger


högskoleprovet

hallå hej. Är hemma på lunch och passar på att uppdatera er. Det har väl gått... hm.. ja, det har gått i alla fall.

Första delen - matte
jag har ingen aning på om jag har 1 rätt eller nästan alla rätt, vet inte om jag fattade uppgiften rätt ens :p

andra delen - läsförståelse
jag hann inte med att läsa sista texten eftersom jag läste den första två gånger.. Jävligt dumt. Fick lite småpanik.. svarade helt random bokstäver bara för att ha svarat något, haha!

tredje delen - utveckling av framtida högskoleprov
HELT SJUKT hur stressen kan släppa bara för att man vet att det inte påverkar resultatet. Det var massa texter, både på svenska och engelska och jag satt till och med i tio minuter efter att jag var klar och väntade på att tiden skulle ta slut!!! :o

Klockan två börjar vi igen så jag ska proppa i mig mat som precis blev klar och sen ska jag gå tillbaka.
Två delar kvar nu bara :)
Vi hörs sen. puss

högskoleprovet

god morgon, nu ska jag dö..
ungefär så känns det.
Jag pluggade ingenting igår, kände att det inte var värt att jag skulle panika hela fredagskvällen så jag kollade på massa serier istället, eller massa.. 3 avsnitt av vampire diaries och typ 6 avsnitt av sex and the city.. lovelovelove.

Jag somnade runt 11 nångång, helt utslagen.
Vaknade vid ett av att Emma ringde (?) men somnade ganska snabbt igen.

I morse ställde jag klockan på 06.30, gick upp 07.10 ungefär.. Nu har jag ätit 2 äggmackor framför tvn.

Grejen jag egentligen skulle säga var att jag har blivit sjuk. Jag tror att det var senast IGÅR som jag sa att jag inte har varit sjuk på länge och började redan på kvällen igår att känna av att jag hade ont i halsen. Nu har jag ont i halsen men inte så väldans mycket, typ som när man kommer få sjukt ont.. echinagard hela dagen?! Dessutom har jag ont i huvet och kroppen känns sådär som att man får ont såfort ngn petar på en.. Nej men jag tror att högskoleprovet kommer gå sjuuukt bra. Not.

Nu ska jag sticka så önska mig lycka till, vi hörs vid 16.30 ungefär.
puss

KLARADE TENTAN!!!


skatteåterbäring <3

HEJ!!!
jag är glad och min stress har släppt... UUUUUNDEEEERBAAAART!!!
Jag kom hem från skolan för typ en halvtimme sen, kollade i brevlådan och insåg att deklareringen hade kommit, blev orolig och fick en klump i magen, jag var 100% säker på att jag skulle få betala tillbaka.
MEN - 4678 kronor ska jag få tillbaka OCH HYRAN I JULI ÄR RÄDDAD!!!!!


take away the pain

hallå hej
igår var sjuuukt bra :) Även om vissa av oss hade lite problem så blev allting bra tillslut.
Somnade gott i min säng tillsammans med två bruttor.
Klockan ett idag började jag i skolan och lämnade Sofie och Anna ensama i min lgh. De hann åka innan jag kom tillbaka. Hade litteratur lektion med dikter, eeh... jag ORKAR inte. jag vet inte vad jag ska göra faktiskt, jag har ingen ork och ingen motivation.
Just nu sitter jag med grammatikuppgiften och hoppas på att det blir någorlunda okej.. jag var inte på lektionen vilket betyder att jag inte kan någonting alls.

Nu tänker jag skicka in skiten o hoppas på de bästa, vi hörs.

JÄVLA HUUUND!!!!!!!!

GAAAAAAAAAAH... egentligen vill jag bara gråta nu... JÄVLA HUND!!!!!
just nu HATAR jag bella så jävla mycket, JÄÄÄVLA IDIOT HUND SOM INTE KAN HÅLLA TÄNDERNA I STYR!!!! FAAAAAAN!!!!!!
Jag hade lagt min kamera, den lilla röda, på resväskan så att jag skulle veta vart den var nu när jag åker hem idag.
Nu ramlade den ner på golvet och jag skulle ta upp den, såg att den var bucklig, det kan den ju inte ha blivit av att ha ramlat 20 cm liksom, tittar närmre OCH DET ÄR BITMÄRKEN!!!!!!!!!!! JÄVLA HUUUND!!!!!!!!!!!!
Nu funkar inte skärmen men själva kameran funkar fortfarande OCH DET ÄR VÄL EN JÄVLA TUR DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


TAGGGGAAAAAA!!!!!!!!!

hallå hej och god morgon, jag vaknade 08.58, klockan ringde 09.00. PERFEKT. Mycket skönare att vakna av sig själv istället för en väckarklocka måste jag säga, även om jag ville somna om igen så var jag ändå vaken.
I alla fall så det som ska göras nu är att packa klart allting, igår var inte alla kläder torra, sen ska jag väl äta en macka till frukost och efter det fördriva tiden tills vi åker med facebook eller nånting sånt.
Vi måste åka E18 eftersom dom stängt bron i Erikssund, det gör väl inte så mycket är kanske en mil längre eller nått.
Vi ska även stanna på Hummelsta vilket kaaanske inte är den bästa grejen för mig när jag till och med har blivit medlem på GIviktkoll och faktiskt ska nå mitt nyårslöfte. Men.. Jag börjar på måndag.. Den här veckan innehåller för mycket roligt, haha..

En annan sak, som inte alls har med idag att göra; jag har tagit två jobb pass 1-2 maj. Insåg i söndags på jobbet att dom ligger efter valborg. Det sög ju.
Fast jag har bestämt mig för att vara blöt på dagen, torr på kvällen och må bra dagen efter! SE! JAG ANVÄNDER VÄSTERÅS SPRÅK!!!! HIHIHIHIIH..

Nu ska jag klä på mig!!!! PUSSS!!!!

packning

och ÄNTLIGEN ska jag hem till Västerås. Det är första gången jag längtar till Västerås och inte Rosersberg.. Snacka om framsteg, om det nu är det man kan kalla det?
Jag tittade precis klart på den sista Johan Falk filmen, slutet sög. Se den inte.. Jag hatar sugiga slut då blir ju hela filmen lidande, i det här fallet hela serien!!!!
AAANYWAAAAY. jag har skrivit mycket med caps idag känner jag.. men.. jag får väl ut känslorna så, HEHEHEHEHEHEH.

Jag ska i alla fall packa ihop mina grejer nu. Det mesta hänger ju redan i pannrummet eller ligger i torktumlaren så nu blir de fiiin packning istället för tjopp, nu slänger jag ner alla grejer så blir de bra!

Det sköna blir att vi åker bil imorgon, det osköna är att det är min kära Anna som kör.. som idag avslöjade för mig att hon har krockat två gånger sen hon kom till Sverige, alltså mindre än en vecka. HAHAHAHAHAHA... <3 Man kan ju inte annat än att älska henne.

jaahaa. Jag tänkte lägga upp en dräggig bild men jag känner att det kanske blir för mycket då, typ..
så nu ska jag packa i ordning mitt skit och sen sova järnet så jag orkar med morgondagen och framförallt torsdagen.. fy bövelen.

SOV GOTT MINA ÄLSKADE BLOGGLÄSARE. hehe.

FRESSSSSSH

OOOOOKEJ... fett snygg, eller kankse inte.
Jag har inte sminkat mig på 1,5 vecka och mitt ansikte är torrt som FAN efter sälen.. jag brände mig där. Jag har inte heller fixat håret på 1,5 vecka förutom i söndags när jag gjorde inbakade flätor som jag hade när jag jobbade.....


Förövrigt ska jag nog färga håret imorgon tror jaaaaaaaaag............
NU SKA JAG PLUGGA.

de sög ju

Hm... jag hade planerat att söka in till engelska lärare till i höst, utifall att jag inte kommer in på beteendevetenskapliga så kunde jag läsa det eftersom jag redan läser just dom engelskakurserna.
ANYWAY. jag sökte, fixade. Insåg att den ligger i Eskilstuna.......... kanske inte dårå.... så jag ångrade mig.

mohoooo

Det är vårhimmel ute, jag tog precis en snabbdusch och nu ska jag packa upp allt från sälen, slänga in det i tvättmaskinen och sen sätta mig ute med plugget, lite bra dag kanske om man nu bortser från plugget.
Förresten så berättar jag allt om Kloten och Sälen när jag kommer hem till västerås, då kan ni ju få se bilder också :) Fick bilderna från sälen igår när Erik och Kristin var här.. Erik är fortfarande sur för att han missade att ta kort på mig när jag ramlade i liften.. haha :p

men vi hööööörs.
imorgon ska de bli kul!
puss

nämen vet du vad?!

hej hej hallåååååå...
jag har verkligen inte orkat eller haft tid till att blogga dom senaste veckorna känns det som, kloten, sälen och nu besök hemma i rosers, det har varit fullt upp och ändå har jag inte träffat någon kompis alls!
I lördags myste jag med mamma och pappa hela dagen, satt ute och drack cider i vårsolen, åt påskmat typ. I söndags jobbade jag och på kvällen kom Stefan, Emma och Jonah o hälsade på. Idag har jag varit hos Titti, min moster, träffade även mina kusiner Jonas och Maria, det var väldigt mysigt, dom har jag nog inte träffat sen i somras. Maria är en av dom jag ser upp till mest i livet, vi är ganska lika till sinnet så det kan nog vara det. Sen gör hon sånt som jag vill göra också och hur kan man inte se upp till en sådan person?
Nåååja.. Efter vi hade varit där åkte vi hem, jag gick ut med hundarna och sen kom Erik och Kristin och åt mat o fikade o så, även det var mysigt. Nu har jag också fått hem alla kläder från sälen så imorgon kan jag tvätta, haha :)

eeeeeh. Sen har jag kommit fram till en sak idag också som inte är en bra sak egentligen men det kan nog bli bra om jag tar tag i det så nu jävlar!!!

Nu blev jag helt plötsligt jättetrött. Jag måste sova om jag ska orka med allt imorgon så PUSS OCH GOD NATT.

Är du vaken Lars?

 

tillägnar denna min käre bror Erik!


Vem kan segla förutan vind?

världens finaste låt typ?


VISST HAR NI SAKNAT MIG?!?!

hohoho, HEJ!
känns som att det var sjuuukt länge sen som jag skrev nu.. och det var det väl, en vecka?
längsta uppehållet på typ ett år ju! hihi

well well. sitter just nu på bussen in till stockholm, åkte 04.55 i morse, somnade på bussen och vaknade runt 8 igen när vi var i ludvika. Vi åkte även förbi västerås, det kändes konstigt att åka förbi utan att stanna & gå av..
det ska i alla fall bli skönt att komma hem en kortis, även om jag ska jobba. Jag har tillochmed ork i benen, dvs INTE lika mycket tränignsvärk som förra året. Detta beror nog mest på att vi inte åkte lika mycket utför i år me njag ska berätta allt det där senare, just nu tänkte jag väl bara meddela att jag lever, typ.
så.. PUSS och JAG LEVER!