oops!

jag tror bestämt att jag har glömt bort att jag har en blogg att skriva i. nåväl.. jag ska inte uppdatera er så mycket just nu, jag MÅSTE plugga. jag suger. idag har jag i alla fall skrivit ut massor med papper, säkert 50 sidor... snark. Så nu ska jag läsa det, grammatik typ. Och den gulliga "Grammar for dummies" som Mia gjorde till oss, TACK. hehe..
det känns som att det är gott om tid kvar till tentorna fast det egentligen bara är 19 och 20 dagar kvar OH SHIT.. och då jobbar jag typ hälften av dessa dagar... blä.
idag ska jag till grönan med några fina vapendragare, sofie jobbar där så vi är fett me VIP nu


...eller?

i alla fall så ser jag ut såhär, värsta snyggingen!


Bröllop

på lördag blir det bröllop och jag befinener mig i edsbyn i en vecka, återkommer med uppdatering när jag har lust.
pusse


<3
-"Jag älskade ännu inte,
även om jag ömmade för kärlek.
Jag sökte vad jag kunde älskat,
förälskad i kärleken.
"

nya skor!

im in love, jag övningskörde med papi till Upplands- Väsby Centrum idag eftersom han skulle ha massa saker hit och dit, jag hittade iafl ett par gudomliga skor på DinSko för 499kronor. KANSKE lite över min priskategori just nu när jag sparar men.. VAFAN!? man får faktiskt, ibland.

så här är dom. love. bilden är tagen med min mobil så...


eheheee

okej, den varade inte så länge, men.. jag kommer liksom inte skriva varje dag nu, det var nogdet jag menade med bloggpaus. Blogg-semester kanske är ett bättre ord. I alla fall så har jag klippt mig, så att det inte.. sluttar (?) längre, det växer liksom jämt nu. Jag vill ju att det ska växa ut lite. Jag vill inte ha lika långt som förut men typ ..5 cm längre än jag har nu, det är ju bara 3 månader tills dess så de är ju aaaasbraaaaa.
Jag har brännt mig också, ser ut som en tomat, se här!


bloggpaus

förlåt, men jag har varken tid eller ork eller vilja med bloggen just nu, det är ju så fint väder!
Återkommer när jag har lust, hoppas att ni inte brister ut i gråt nu bara <3

PS. Det blir bara några dagar, såååå.. titta hit nån gång ibland ändå ;)