Framtiden

Hej alla små nyckelpigor. Bloggen, eller den här datorn över huvud taget.. vill inte som jag vill så jag vet inte riktigt hur det blir med det här inlägget.

Jag mår bra idag, även fast det är pissväder så man nästan gråter bara av att gå ut (det regnar & är mulet)
jag vill ju ha vår nu, eller det är ju vår, för det är såhär våren brukar vara, och sommrarna också kanske. I alla fall så vill jag ha värme.
Nog om det nu.

Idag Var det våran sista Bild & Form lektion, vilket är ganksa skönt men jäkligt trist,
skönt för att jag numera (efter praktiken) slutar 11.45 på onsdagar, men trist för att det typ är den roligaste lektionen på hela veckan. man behöver ju liksom inte anstränga sig.
För övrigt så hade vi Engelska i dag och det va juu en ganksa onödig lektion om ud frågar mig. Jag kommer inte ens ihåg namnen på personerna i "manuset" vi läste.
Sen hade vi samhäll och vi skulle fortsätta med vårat arbete om en av uppsalas stadsdelar (salabacke har vi)
Jag tror det var för 2 veckor sen, då alla högskolor var på plats på GUC, som våran grupp åkte ut & fotade, intervjuade folk osv.. Dagen efter lämnade jag kameran som vi hade haft med oss till Herman och jag sa att jag kunde skriva en lapp, så att ifall att  vår lilla virriga Herman skulle glömma bort att ladda in bilderna men Herman tyckte inte att det behövdes, nej han skulle ju ladda in bilderna på en gång för han hade inget annat att göra.
Så nu har det gått ca 2 veckor och jag har varit i tron att Herman verkligen har skött sig den här gången & laddat in bilderna. MEN! icke sa nicke. utan när jag kollar i min drop box så är den tom.
Jävla skit. Så jag fick gå ner till Herman, fråga om han hade laddat in bilderna eller åtminstone visste om de fanns kvar.. "Jag har ingen aning" var det svaret man fick då, varpå jag svarade "jag sa att jag skulle skriva en lapp så du inte glömde men det behövde jag inte sa du" och herman svarar då "Ja då får vi hoppas att jag inte gjorde det då!"

Lilla.. virriga.. Herman, hur ska det gå för dig? :)
Anyway så hade vi ganksa tur i och med att min grupp hade delat upp sig på olika håll och den andra gruppen hade fotat lite även de. så vi fick med 3 bilder i alla fall.

Ikväll ska jag laga mat igen. Kyckling & potatishalvor. Jag är inte så jäkla påhittig när det gäller mat har jag kommit fram till. jag vet aldrig vad jag ska laga för mat förns dagen innan och de senaste veckorna har mamma & pappa lagat precis samma mat, vilket gör att jag måste komma på ännu en maträtt som jag kan göra. Så nu fick det bli som det blev. jag vet att de tycker att det är gott i alla fall, mamma säger att det är min specialare faktiskt.

Idag var det också den sista dagen som jag träffade amanda innan praktiken, hon ska ju till london den jäkeln. (flygaflygplan, jag är avis) Men i alla fall, jag kommer sakna dig! det blev ett litet hastigt farväl i och med att vi skulle med bussen.


När jag kom hem så ser jag mammas bil och tänker att fan. inte ensam hemma idag heller.
men när jag kommer in så finns det ingen mamma någonstans så jag ringer och frågar pappa om hon hade cyklat till jobbet idag igen men hon var visst ute med hunden. Efter jag hade fått reda på det satte jag mig vid bordet (ingen aning om varför) och började spela musik & sjunga med såklart
och så lyssnade jag på lite nostalgi låtar som jag har på mobilen och kom in på Simple plan - everytime
(nu spelas den även upp på Windows Media Player) och jag kom på att jag faktiskt har spelat in en egen version av den, för att skicka till Johan, när vi hade våran paus.

ett urdrag från låttexten:
We spent all our money
On stupid things
But if I look back now
I'd probably give it all away
Just for one more day
One more day with you

Everytime I see your face
Everytime you look my way
It's like it all falls into place
Everything feels right
Ever since you walked away
It left my life in disarray
All I want is one more day
It's all I need
Is one more day with youOJ nu blev det långt.
Nu ska jag kika vidare lite på skolor i södra Sverige.
hejdå nyckelpigor <3

framtiden

hej vänner.
idag är det första riktiga skoldagen efter lovet igen. jättejobbigt att gpå upp och så var första lektionen matteprov.. dessutom var det jättesvårt och typ ingen kom ut ur klassrummet och sa att det hade gått bra... det känns ju liksom lite som.. IG varning?

nu har vi digitalbild och jag fick precis matersättning för praktiken och så trodde jg att jag hade fått pengar till ett sl kort, 470 kr.. men det visade sig att dem redan hade köpt ett sl kort åt alla som behövde så man fick inga pengar. Endast 360 kr för maten, vilket också är ganska bra men ändå!

Snart har vi lunch och sen fotolektion och det är typ en restlektion. förodligen får vi gå hem tidigare och om jag kommer hem lagom i tid så ska jag nog till maxi o shoppa lite. mohaha. jag köpte föressten en vårjacka och en ny väska igår! YUMMIE!
 
en friis&co blev det tillslut.
(Inte denna dock)

jag: "nu behöver jag inte köpa någon väska på ett bra tag"
Mamma: HA! de tror ja inte på.
haha vilket förtroende för pengarna man får :) sötmamma.

Ikväll är det sista matchen för stefan och såklart blir det nya foton idag också.
Förövrigt så mår jag väldigt bra faktiskt. helt sjukt.. jag ska ju byta stil, somjag sa till Ellen igår
"bli ingen stockholms brat bara!" haha! :)
& jag är kär, haha. jag är kär i livet ju. det är ovanligt men just nu är allting så skönt. Det enda som finns kvar att göra i skolan innan praktiken är att skriva rent ett jäkla arbete om posttraumatisk stress. det går nog ganska bra i och med att jag redan har tagit ner all info om ämnet och bara behöver skriva egna ord och renskriva det på datorn.
På fredag är dessutom sista psykologilektionen. SKITSKÖNT.
imorgon är det även sista bild och form bilden. det är lite tråkigt för att det brukar vara så roligt hela tiden på dem lektionerna.


och har det hänt något nytt i "framtidsplanerna" då?
Jag träffade anna b igår, för första gåpngen på ... jag vet inte.. ett halvår? helt sjukt med tanke på hur taighta vi var förut. anyway så pratade hon ganksa mkt om sin framtid fast hon ville inte gärna erkänna att hon hade planerat den.

Men om min egen framtid så har jag igår fått hem 2 olika broshyer om AU PAIR i usa och att plugga i USA.. jag insåg då att jag inte hade råd att plugga (vilket jag egentligen redan visste men man får ju lov att drömma) i och med att den billigaste utbildningen kostar ungeär 60 000 kr.. kul liv liksom.. stimpendium, here i come!?


nu är adam för ivrig att få läsa och vi slutar så hejdå alla mina bebisar <3
LOVE YA'LL!


framtiden

Idag är min framtid. Det kommer imorgon vara också.
Jag vill dela den med någon.

Jag har någon konstig känsla i magen, inga fjärilar utan mer som.. jag vet inte riktigt kankse kattungar :D
Men jag är även stressad, på måndag ska jag till skolan, klockan 9 och göra "omprov" i Svenska (Jag missade ju den satta provdagen pga att eva och thea var & hälsade på.

Nu har jag rustat upp min blogg lite. jag är inte alls nöjd och vill hjärna ha hjälp av någon snäll som har lite tid över :)

Jag fick min lönespec. idag! 3300 kronor typ! jag förstår inte hur det har gått till men jag hade fått 8,5 mjuktimmar. Någon som vill förklara vad det är?
I alla fall så passade det hur bra som hellst med lite extra pengar nu. synd att jag inte hade dem förra veckan bara , då hade jag shoppat sönder dom på en gång.. Det kanske är bra att jag inte hade dem då alltså, haha.
men nu behöver jag ju lite extra i och med att jag ska betala en räkning från tre och en från tele2, Den första räkningen kom i veckan.. 460;- tror jag, eller något sånt. USH! Första räkningen från tre var på 250;-

 Jag ska i alla fall försöka vända på mitt liv lite nu. Jag mår bättre, det känner jag. Snart fyller jag 18 också.
Jag längtar faktiskt till det att jag får betala mina räkningar själv för att jag blir så stressad när jag har pengar på kontot som egentligen inte är mina.

Idag har jag kollat mer på universitet och högskolor i sverige, beställde massa kataloger från EF och STS om plugg också. Jag måste söka massa stipendium om jag ska kunna komma iväg. Det är ju liksom inte jättebilligt.

nu ska jag vidare.
låts åf kisses!

framtiden

Framtiden ligger i mina händer.. Jag vill ju åka till USA som Au pair, men det vet väl de flesta som känner mig. I alla fall så läste jag Saras blogg idag och det blir liksom mer verkligt då, eller nått, för det får mig att vilja åka ännu mer även om det kanske inte har gått så jättebra för henne den senaste tiden
men jag menar.. sånt måste man ju få vara med om.

Om jag ska åka som Au pair så måste jag ha 200 timmar med barn, om jag ska åka med EF, STS eller något liknande dvs. men 200 timmar är ungefär 4 veckor. det är typ ingenting!  det kan man ju ta som sommarjobb nästa sommar.. eller nått. jag vet inte. Nästa sommar vill jag ju vara ledig egentligen, eftersom det är precis efter det att jag har tagit studenten, men jag menar jag kan inte ställa livet på paus bara för att jag är lat.

Om jag inte ska åka som Au pair så ska jag börja plugga. Men vad? och Vart?
På släktmiddagen i helgen pratade jag med Maria om det och hon sa att jag borde börja plugga i usa istället, med tanke på att jag inte gillar skrikande barn så mycket, Au pair kom jag egentligen bara på som en idé för att överhuvudtaget komma iväg till USA.

Igår pratade jag med Johan om det också, han vill också till USA eller Canada. och då kom jag o tänka på att.. Vi kan ju liksom bo ihop, dela kostnader och så, det är ju skitbra för det är ju inte jättebilligt där liksom. jag vet inte om han var så seriös när han svarade "haha, yes :)"

anyway. jag lovade att skriva om tobbe. haha :D min sötboll.
Im glad for you om du har hittat en ordentlig tjej nu :) <3

OCH turkiet! det är snart! väldigt snart.

nu ska jag se på criminal minds, Vi har ju fått femman nu! :D
hejsvej <3
Lite bilder från mig.

             
            

alltid

alltid är det någonting som är fel.
jävla skit.


På torsdag kommer eva & hennes vän jag längtar. <3
torsdag: catch up
fredag: ledig, åka till stan
lördag: barkaby, släktmiddag
söndag: jobba.
måndag-söndag: LOV!

anyway. lektionen slutar.
ta en fika?