siggetuna

drar till sigtuna och smälter bort (Sofie tvingar mig. Fyfan.)


du där

Du skulle bara kunna ge mig en hint så skulle jag stå där och vänta. Men det här skulle jag aldrig erkänna för mig själv.

FASTER!!

SÖTASTEE ÄLSKADE KÄRASTE ENYA <3 och gulligaste underbaraste storebrodern jonah också som håller i henne :) <3


jobbaaa

heeej
har jag berättat att jag ska få cash för att jag tog hand om den där jävla spyan förra helgen? Nej? Okej men det ska jag. PENGAR <3
öh. Jag sitter på jobbet. Själv. Ska väl vika en maskin till och en toarunda om jag orkar. Det kliar under min fot och jag håller på att få panik!!!! HATAR när det kliar under foten eftersom att jag är så jäkla kittlig så går det liksom inte att... kittla tillbaka.
Nåväl. Efter jobbet åker jag hem och äter god grillad mat och sen ska jag ut och gå med Emelie och Sofie ner till mälarn. Fyy va mysigt. hoho.
Imorgon är sista jobbdagen pååå,... 4 dagar. Då har jag jobbat 13 dagar i juni och alltså tjänat ihop en ganska anständig lön till i Juli. Efter dessa 4 dagar i alla fall, så jobbar jag en dag och sen är jag ledig i 21 dagar, NAAAJJJJJSSSSSSSS. Fast jag vill ju ha lite mer pengar än beräknat så jag hoppas i hemlighet att den där ledigheten förkortas. lite i alla fall.
Aja, någon som vill.. åka på kryssning då? Typ en längre kyssning? Till Estland kanske? BRA IDÉ? SJJUUKT bra idé tycker jag. Men.. någon?
ja alltså nu babblar jag och får en stor lust att radera hela det här meddelandet. Istället så slutar jag skriva och börjar jobba. lite. igen.
PUSSSIIIIIIIS

nu far jag hem

i jeans och ett linne jag köpte i polen 2006!!


 

 

2006..


sova ut

hallå!
jag ställde klockan på 7 i morse och var fortfarande trött, snoozade tills 07.40 och gick upp o duschade. Nu sitter jag här. Igår somnade jag runt 20.00, sååå skööönt. ag ville somna redan vid halv sex men då hade jag vaknat mitt i natten och aldrig kunnat somna om. Det gjorde jag iofs nu, jag vaknade vid två och var helpigg. men icke. jag somnade om ganska snabbt igen.
Anyway. Idag är det halka, jag är inte nervös. Jag kommer nog bli det under dagen men jag har faktiskt en dubbel körlektion innan som jag måste koncentrera mig rejält på.
Jag har feber. I know it, kroppen blir sådär öm.. Inte n bra tidpunkt att bli sjuk, jävla pollen. Jag ska knarka  tabletter så blir det bra.
puss!

pollen

Denna jävla pollen är lömsk. När våren kom började jag äta mina tabletter, efter mycket tjat av mami och papi, som vanligt. Jag inser aldrig allvaren förrän det har drabbat mig. Om man nu kan kalla det för allvar?
Jaja, jag åt fram tills i mitten av maj ungefär när jag insåg att -även fast jag hade glömt att ta tabletterna så mådde jag inte dåligt.
Igår pratade jag med min körledare Angelica om att hon kände sig hängig och så pga gräspollen och jag konstaterade att jag fortfarande inte hade blivit drabbad av det och jag var så lycklig för det. Denna lyckan höll sig dock inte länge, när jag satte mig och pluggade teori så gick det bra, jag klarade av del B och började sedan med del C och gick in och satte mig i köket o läste i säkert en halvtimme eller så. När jag kom tillbaka till datorerna så satt det lite mer människor. Rätt vad det var så började jag snora.. och jag snorade.. och snorade.. och nös.. och snorade. Vad hände där liksom? Hade någon på sig något jag inte tålde? Men jag är ju inte allergisk mot något förutom Gluten!?
Efter ett tag gick det i alla fall över och jag kunde koncentrera mig igen. När jag sen kom hem till lägenheten och öppnade fönstret så började det igen. Jag insåg då att det faktiskt var gräset som spökade. HELVETE.
Idag har jag varit hängig hela dagen, kom precis hem från Nicole och nu känner jag mig febrig. Jag. Orkar. Inte. Därför ska jag nu göra en superkurering, dvs att jag ska gå och köpa något gott att äta, kura ner mig i sängen och stanna där tills imorgon.

Imorgon har jag förresten halka, bra timing.
puss! .....Great, nu fick jag lock för öronen också.


JAG LEVER!

heeeeeeej
nuu äntligen får ni höra av mig igen
jag är mitt gamla glada jag också, förutom att jag är trött som en snigel i huvet så jag förstår ingneitng och jag kommer förmodligen stava fel/formulera meningar fel också.
jaha, okej.. men det är.. tisdag idag.
Jag åkte ju hem till Rosers i fredags, jobbade aset av mig på fredagskvällen.. När jag kom till jobbet så frågade jag; hur länge vill ni att jag ska stanna ikväll?
och min chef säger att jag ska vara kvar tills allt är borta, typ. men runt 7 kanske.
jag jobbade på, tänkte att jag skulle lätt hinna till 7, hade bara 4 maskiner tvätt och 2 mötesrum att göra. Ungefär vid 17.45 kommer kvälls-städerskan ner och ska hämta lite grejer från förrådet nere på HSKP och hon säger "Dom har förstört hela rummet" och jag frågar vad dom har gjort, tänkte mig att nån lampa var trasig eller nått sånt.. hon visar med fingret i munnen att dom har spytt. (Sluta läs nu om du inte är intresserad av detaljer.) Jag följer med henne upp till rummet i fråga, jag kollar runt när jag kommer in genom dörren och ser ingenting så jag tänkte att hon överdrev väl, går tre steg in i rummet och DÄR. Poff. En pizza. En till.. Två till. Och hela sängen. ÅÅÅH YEY. Min första tanke var att "Hur fan ska man få bort det där då?!?!?!" -Jag kan ingenting om sånt där, och jag var ensam kvar. Sen mindes jag att Martina hade varit tvungen att ta bort spya i något rum med matta förut och hon hade använt en ångmaskin vi har.. Jag irngde till repan och frågade hur det låg till med bokningar till natten, tänkte att man borde kanske inte sälja det där rummet...........
100% var bokat vilket betydde att jag var tvungen att ta bort det. Jag hade ju varit tvungen ändå, men jag ve tinte hur jag tänkte riktigt. Jag kan ju liksom inte låta det ligga kvar hela helgen. Städerskan frågar mig "Jag måste städa?" Svar: Ja.
Turen med det där jävla rummet var att dom hade rökt också, så den lukten överröstade liksom alla magsyror som låg där fint på mattan. och sängen. ..arna. Denna människa hade alltså lensat minibaren, ätit morötter, banan och kyckling (?) och sen inte kunnat hålla munnen stängd, spytt mellan sängarna, vänt på sig, spytt på andra sidan... satt sig upp (?) och spytt på täcket.
I alla fall så fick jag hämta en dammsugare och ångmaskinen. Först dammsög jag upp det värsta, sen gjorde jag rent dammsugaren och sen ångade jag. Denna lilla incident tog mig en timme. detta betydde att vid 20.00 hade jag två en halv maskin kvar att vika och en natt-tvätt i tvättmaskinen plus ett mötesrum kvar men bestämde mig ändå för att det räckte för dagen.
Helgen gick förbi relativt smärtfritt. Åtlösa turer till 663 (spya rummet) med olika försök att få bort lukten.. på söndagskvällen kunde man känna lite, men jag tror inte att någon kände något om man inte visste om vad som hänt.

I söndags körde jag med papi. Blev arg på honom när han överförtydligade att jag hade gjort fel i ett fyrvägs-stopp när han sa "Ska man vänta på norrsken får man vänta länge" -HÅLL KÄFTEN skrev jag men lugnade sen ner mig när han förstod att det räckte. Det gick också relativt smärtfritt, att köra alltså. Jag är inte rädd alls längre. Jag känner mig trygg i mitt eget skinn liksom. -jag återkommer till körningen.
på söndag kväll runt 20 så åkte jag med bussen till Västerås och kom äntligen hem till min efterlängtade säng och kudde. HUR SKA JAG KLARA MIG HELA SOMMAREN?????????

På måndag morgon var det dags för körskola igen, det gick bra. Jag har svårt med placering efter sväng och att hitta/titta på nya skyltar när jag svänger in på ny väg.
Efter körskolan igår så satte jag mig och pluggade teori. det är fyra "grund-delar" som man måste få minst 65/70 poäng tre gånger för att klara av, jag klarade av del A sen gick jag till EH och pluggade fysik med Ida. Det tog lite längre tid än väntat och.. jag kom inte ihåg nååååågonting alls. Vid fem gick jag i alla fall tillbaka till körskolan igen och fick 1/3 avklarat på del B, sen stängde dom och jag gick hem och slocknade i soffan.

Idag har jag kört bil och pluggat. Åh jävlar var jag har pluggat. Jag körde bil 9.15-10.40 och gick sedan in till datorerna. Satt från 10.40-15.45 då jag var klar med både del B och del C, YEEEY!!!!! Klockan 16.45 var det dags för teorilektion, dom är underhållande. Jag gillar att läraren tycker att han själv är så rolig.. Så jag skrattar också. åt honom, egentligen. Jag svarade på en fråga och han säger "Ja, fast tvärt om." och jag säger "nehee? eller.. vad sa jag?" haha.. lite trött i skallen när jag insåg att jag hade sagt att man får parkera på jämn husnummer sida på jämnt datum och ojämn husnummer sida på ojämnt datum, det är ju precis tvärt om, att man får parkera på ojämn husnummer sida när det är jämt datum, eller ännu lättare att komma ihåg, du får INTE parkera på jämn husnummer sida när det är jämnt datum.
jaja, nog om det. Jag är iafl skitnöjd med att ha klarat del C. :) Imorgon återstår del F (fordon) och lite repetition sen tänkte jag även köpa hem 10 eller 20 tester, jag har inte bestämt mig ännu.

Nu ikväll kommer Nicole hit och vi ska ha Twilight-marathon! MYS! :) Länge sen jag såg henne också så det blir extra mysfaktor på den.

Nu till lite ...eh.. avstickare..
-Idag när jag satt vid datorerna och pluggade teori så hör jag en tjej bakom mig "Ursäkta mig.. Vet du vilken av dom här som är väjningsplikt?" ................ Okej, om denna person aldrig haft någon erfarenhet av vägar och vägmärken men denna tjej/dam i fråga är runt 30 år. När vi sedan satt på teori lektionen så frågar läraren "...parkeringsskiva, vet alla vad en parkeringsskiva är?" och hon säger NEJ. HALLÅ?
Jag har under tiden jag har pluggat teori lagt upp lite bilder på facebook, typ den här..

eller den här..och dumförklarat människor som skulle svara sådär (Nej jag svarade inte så) och HÄR RÅDER PARKERINGSFÖRBUD........ Mitt problem nu är att den här tjejen/damen.. ÄR EXAKT DEN PERSON SOM SKULLE KUNNA SVARA/GÖRA SÅNNA HÄR DUMMA SAKER.
Jag höll på att brista ut i gapskratt när jag satt där men jag hejdade mig. Tänk om jag känner någon som är så dum?
(Förlåt om jag känner någon som är så dum) men.... nej.. jag har inte ens ord. Ni kan ju själva tänka er.

jag kommer inte ihåg vad min andra avstickare var så den skiter vi i for now. Till dig som höll ut ända hit, tack! PUSS!

all the right moves

 

Do you think I'm special?
Do you think I'm nice?
Am I bright enough to shine in your spaces?
Between the noise you hear, and the sounds you like
Are we just sinking the ocean of faces?
It can't be possible... the rain can fall
Only when its over our heads.
The sun is shining everyday, but it's far away.
Over the world that's dead.

gulligull

hej
jag har noll energi för att skriva blogg just nu sååå.. det får bli en annan gång. tänkte väl bara säga att jag lever . typ.

dagens outfit

hallåhej
jag kan ju inte poängtera så mycket som det behövs att jag är besviken över mig själv ang. teori plugget. Fya mig. Min körledare sa att jag skulle klara del A och B den här veckan.. Vilket betyder att man ska klara ett test med 70 frågor, tre gånger per del. Jag har fått ca 15 fel när jag har gjort dom, vilket i och för sig är helt okej, tycker jag. Men nu måste jag klara dom också. Jag kommer inte klara dom idag. Eller den här veckan för den delen. På måndag blir det till att.. ja vafan vet jag, begrava mig i datorn. I helgen kommer jag i alla fall att vara begravd av böcker. Sådetså.
och till Emelie som kommenterade, jag vet inte om det är någon jag känner? iafl; det går bra för mig, jag gör framsteg varje dag och nu börjar vi lägga på mer och mer för varje gång för att se om grunderna fortfarande sitter. Det jag har svårast för är väl egentligen alla skyltar. Det är ju så mååångaaaa...
aja, här är dagens outfit. puss och hej, vi hörs på söndag.


-

Nobody has ever measured, not even poets, how much a heart can hold.
- Zelda Fitzgerald

 

 

 


depp-period?

tja
ojsan. nej men jag visste inte hur jag skulle börja..
jag.. känner mig deppig. Jag vet inte varför, det är som om all min leende-energi har bara pyst ur mig, som om någon stuckit hål på min ballong. Jag vet inte vem.. eller när för den delen, men jag har försökt att lyssna på glad musik, party musik, sommar musik men jag återkommer ständigt till den deppiga delen av listorna till slut. Jag har liksom inga ord att skriva.. jag är tom. jag vill bara sova, hela dagarna när jag är här.
Jag har i alla fall precis städat lite. och diskat.. Så nu ser det inte ut som ett crack-house när jag kommer tillbaka på söndag.
Jag ska nog sluta skriva nu, jag har ju ändå inget vettigt att säga. Ska se om jag har något varmvatten idag och sen typ gå o lägga mig. Har körskola imorgon 11.30 och jag tänkte gå dit innan och sätta del A på teoridelen.
Jag åker till Rosers imorgon och jag tänker inte ta med mig datorn.. så vi ses på söndag kväll. Eller hörs menar jag. Puss.

-

nu är jag nervös igen. usha mig!!!!!!

mardrömmar

jag vaknade och hyperventilerade.. I slutet av drömmen förstod jag att jag drömde.. jag var ju inte ens hemma, jag skulle ju inte ens jobba, så jag bröt mig själv ut ur drömmen, skrev en facebookstatus och somnade om,


Asså.. fyfan. Jag drömde att Sofie och Emelie var med mig på jobbet, pratade med mig samtidigt som jag jobbade men.. JAG JOBBADE. Jag förstår inte vad jag gjorde för jag var i linnerummet på 4:1 och packade upp varor typ (något som jag inte brukar göra i vanliga fall). Sofie satt nästan upp i taket, på en av hyllorna, hur hon kom upp dit vet jag inte. Emelie var nere med mig och hjälpte mig till och med tror jag. Inrusande kommer Erja, min chef. Hon säger att man inte får ha någon annan än dom som jobbar där, att det är sekretess-belagt. Jag panikade och sa "ja okej, det kommer inte hända igen, men det händer väl inget nu? jag får inget straff?"
Då börjar hon tjata om 6-8 månaders avstängning och jag får panik när jag inser att jag aldrig kommer ha råd med hyran om jag inte får jobba på så länge, måste jag säga upp mig nu? leta nytt jobb? nu kommer jag ju aldrig få en referens på det här stället..
jag säger hela tiden "men.." och försöker stoppa Erja från att konfirmera att jag var avstängd, då blir hon arg och säger "Nej sluta, håll käften! Jag är inte Erja när jag är arg, jag är Leif!"
för det första, whats up with that? I min dröm tänkte jag nog att en man blir argare än en kvinna, att en man vid namn Leif är läskigare än den läppstifts-högklacks chef jag redan har. I alla fall så vaknade jag precis efter det. Pressade mig ut från mardrömmen.
Jag skrev som sagt en facebook status och somnade sedan om.
Då började det en ny mardröm, jag kommer inte alls ihåg hur den började men min familj skulle i alla fall bli mördad. Tror det var så att vi skulle mörda ngn annan, en man, men inte hade lyckats.. så nu skulle han hämnas på oss.
Vi gömde oss i Erik och Kristins nya hus (som var helt lila.. dom skulle ha bröllopsmottagningen där) vi gömde oss i skåp och hyllor (?) och sen insåg vi att mannen kom. Han skulle mörda oss nu.
Jag vaknar av att han ströp mig. Åter igen hyperventilerande.

nu har jag ont i huvet....DRÖMTYDNING:
Att vara strypt i en dröm kan bero på svårigheter att andas, känslor av att inte kunna uttrycka lätt eller säga vad du verkligen känner. viss relation situationer lämna människor känner att livet håller på att kvävs av dem.

En abstrakt form, mönster eller färg på din dröm, troligtvis refererar till känslor du möter som är svåra att definiera, eller ens erkänna. Det är därför viktigt att definiera dem oavsett känslor eller reaktioner de producerar i drömmen.

Oftast detta uttrycker känslor av ilska du kan ha hållit tillbaka under vakna. Men det kan också, som en krigsskådeplats i en dröm, peka på ett område av motstridiga känslor och intressen. Ibland en kamp kan uttrycka känslor inte så mycket av aggression, utan om kamp för vad som är rätt för dig, en kamp för din "plats", en kamp mot uppmanar i dig själv, eller påverkan från andra människor. Detta kan vara en kamp för självständighet.

nervös

hallo, igen.
jag var bara tvungen och uttrycka mina känslor någon stans.
Igår, efter att jag hade kört.. så ville jag köra mer, jag tyckte att jag ägde hela världen, körlektionerna hade ju gått bra liksom. Men idag, en kvart innan nästa lektion börjar så tvekar jag, blir nervös och får hjärtklappningar. IGEN. Tänk om det är något jag inte klarar av idag? Vi ska träna backning, och regler vid korsning. Jag kommer inte dö, jag kommer inte krocka, jag har Angelica med mig.
men ändå..... Skriver en update på hur det gick när jag kommer hem, typ vid 11.
puss.


update;
jag är rädd av mig när jag blir stressad. Men jag fick berömm. angelica tycker att det går framåt, jag har rätt växel-val, rätt växel i korsning (förutom 1 gång) Men jag blir stressad när det är mycket att göra.
Starten börjar sätta sig, dvs växlingen från 1-2. Jag får inte motorstopp längre. Jag känner mig inte NERVÖS för att jag ska få motorstopp heller. Jag tycker att jag har ganska bra koll på min omgivning 'även om jag ibland känner mig som jag gör när jag åker skidor (att det åker förbi nån jävel som inte har den minsta lilla jävla koll på va han gör) -jag blir rädd att någon ska köra på mig. Min styrning hade blivit bättre också, jag kunde till och med köra hand över hand till höger idag. Det blev svårare inne i ett husområde dock, då hade jag för mycket annat att tänka på.
Jag backade också, men det är svårt att veta vilket jävla håll jag ska svänga åt, jag tycker att ratten är åt helt fel håll, att man borde göra liksom.. tvärt om. Det nöter jag också in. Jag ska tvinga pappa att köra med mig i helgen. Banne honom om han är lat. då tar jag bilen själv på en sväng
.

Nu blev jag helt plötsligt väldigt trött. Jag tvingar mig dock att äta en macka och sen gå iväg till körskolan. Jag tänker sitta där i minst 2 timmar och försöka. Sen ska jag hem och sova. och så ska jag läsa i boken ikväll. Körskoleboken är min bibel.
Puss.


Den här bilen kör jag btw.


ni kööör vi (jag)

hejhejhej
jag orkade verkligen inte ta mig upp ur sängen idag. Snoozade en timme (Jag känner mig själv ganska bra som ställer klockan en timme innan jag skulle gå upp) och tvingade mig sedan att öppna ögonen. Idag är det körlektion 6&7 som står på schemat. Efter det tänkte jag placera mig vid en av datorerna på körskolan och plugga teori i nån timme eller fem. Jag ska dock gå hem och äta lite lunch mellan körlektionen och plugget. tänkte det kunde behövas lite energi liksom.
Egentligen tänkte jag bara visa min nya ..dress? tunika? som jag fick av söta sofie i födelsedagspresent. Jag har på mig den idag!


du&jag

vi är som ett gammalt gift par du och jag, fast då är vi ju skilda iofs. Vi befinner oss på olika platser i livet men ändå så är det dig jag tänker på när jag vill berätta något roligt, något hemskt eller spännande. Jag tror att du känner så med mig också. Jag vet.
Vi har lärt oss så mycket om varandra, utan och innan kan vi oss. Jag vet saker om dig som ingen annan vet och du vet saker om mig som ingen annan förstår. Jag vet hur du beter sig i olika situationer och jag vet varför. Jag brukar skälla på dig ibland, gnälla. Men jag sa ju, ett gammalt gift par. Skilda. Och jag älskar dig. Inte sådär som jag älskade dig förut, den platsen i mitt hjärta är tom just.  Jag brukar placera dig där ibland bara för att det känns så väldigt ensamt men det är inte där du hör hemma. Du hör hemma hos henne, det vet jag. Även fast jag tycker att du tar fel beslut angående just det, ibland. Jag märker ibland när jag är grinig för mycket, jag måste ju låta dig vara lycklig också, jag måste låta dig tro på din sanning. Det kanske blir bra ändå, det kanske inte blir som jag tror.
Jag vet inte egentligen varför jag skriver det här, jag lyssnar på
Lars Winnerbäck - En Tätort På En Slätt och den fick mig att tänka på dig, eller på oss.. egentligen.

"..och om jag kommer dit igen, har du en plats där jag kan vila?
Ett rum där jag kan känna att jag e nånstans ifrån,
ett fönster vi kan sitta i och blicka ut mot ån."

Jag är glad att du skrev till mig. Mig.
Jag tänker inte säga till dig att jag har skrivit det här utan läser du det.. så läser du det. Jag vågar inte säga sånt här till dig, om du uppfattar det fel. Jag har sagt fel saker och gjort fel saker förut så det vore inte konstigt. Du är guld. Pojken med guldhåret, hehe.


körlektion4&5

heeeeeeej
jag kom precis hem från körskolan, handlade lite på vägen också men glömde såklart att köpa smör så jag fick inga majskolvar(korvar) till middag idag. Det blev haloumi ost istället. Båda två alternativen är väldigt nyttiga kände jag. haha. Gott iafl.
Jag älskar att köra bil. Jag hatar.. eller.. ogillar.. att köra med papi, han blir stressad, jag blir stressad.. och så blir jag arg. och han med. Det funkar liksom inte. Min körledare, Angelica, är grym. Jag blir alltid lite nervös innan jag ska börja köra men när jag sätter mig där med henne brevid mig så blir jag lugn. Idag när jag kom dit så mötte jag henne och hon gav mig nyckeln och sa "den står på andra sidan gatan vid frisörsalongen" varpå jag svarar "ja, okej.. MEN JAG KOMMER JU ALDRIG KOMMA DÄRIFRÅN", hon fnissar lite, ler och säger "Jodå det är klart du kan" .....
Mycket riktigt så kommer jag ifrån den där fickparkeringen, UTAN PROBLEM. Iofs var det en halvmeter-meter till bilen framför men ÄNDÅ. Vi körde runt lite på småvägar i Västerås, tränade lite start i backe, lite krypkörning före sväng, sväng på 1an, 2an och 3an. sen körde vi ut på nån 70 väg, in i stan och runt lite efter att tillslut åka tillbaka. jag fick då fickparkera bilen igen och det gick bra, UTAN PROBLEM.
Klockan 16.15 idag är det teori lektion som jag ska gå på och sen efter det ska jag läsa lite i boken och sen är jag klar för idag. En bra dag. En lång dag, men en bra dag. KÖRKORTET HERE I COME!

AAAAAAAAHG = 33

JAG KLARADE LITTERATUUUUUREEEEEEEN
. Så. Jävla. Skönt.
Det här var väl den tentan som var JOBBIGAST att göra om, just för att det var böcker vi hade läst och skrev om, just för att mitt minne är väldigt kort. SÅÅÅ SKÖÖÖÖÖÖNT.
OCH om jag klarar mina assignment, vilket är väldigt troligt eftersom jag saknar 5 poäng och har 1 assingments orättat eller ogradat ännu såååå.. och.. så hoppas jag på literature essay rewrite, att jag klarar den. Då har jag 40 hp = jag KAN få pengar. MEN. Jag åker nog till Norge ändå.

Update; Jag KOMMER klara poängen, oavsett om jag klarar literature essay rewrite. Klarar jag inte den får jag exakt 37,5 hp vilket är kravet. Det känns skönt. Jag känner mig relativt lugn nu. Inte stressad över pengar eller något längre.
pussi.

Körlektion2&3

Hej!
idag börjar intensivkursen och jag blev precis nervös!!! ush.. vad håller jag på med? Måste man ha körkort, eh jaaa...
idag har jag lektion 9.15-9.55 och efter det direkt 10.00-10.40.
PUSSI


jobb

heeeeeeeeeeeeeej
som vanligt så ska jag börja me o skriva "sitter på jobbet.."
haha.. och ja, som vanligt väntar jag också på en tumlare som ska bli klar.
jag har sjukligt ont i fötterna, jag vill aldrig mer stå upp. orrrrrrkante. Men pengar <3
Jag räknade ut vad jag skulle få i lön i juli och jag blev nästan gråtfärdig. ALLT KOMMER LÖÖÖÖÖÖÖSA SIG. Lovelovelove. PLUS att jag nog kommer få jobba ännnnnu mera eftersom dom har dubbelbokat massa tjejer som jobbar både på hskp och i repan! WUNDERBAAAAAAART.
Nu ringde dom från repan

-Angelica?
-Ja hej det är ** från repan!
-Hej!
-Jag.... eller nej, de va inget.


haha bra?
okej jag ska städa o fixa lite här nere så Martina inte blir arg imorgon.
PUSSSSSSSS

torsdag

hallå hej
jag mår bättre idag
fast jag känner mig liteo nyttig eftersom jag har ätit donken till middag så nu drar jag ut o springer nån vända i spåret! PUSS


-

jag orkar inte
jag vill bara lägga mig ner och döööööpa om mig
nej, men ja.. jag känner mig sviken, lämnad, naken, rädd... -EXPOSED!
asså
ja orkar itne ens, ni kommer ju tycka att de här inlägget är helt onödigt så jag går o lägger mig istället.
Jag orkar inte i alla fall. Det var det jag ville säga.
Men mest tror jag att jag är trött.
puss.
(förresten blir de jobb hela veckan eller.. igår (tisdag) idag, imorgon, fredag, ledig lördag jobbar söndag. Cash is king.

(mina händer blir så fina när jag jobbar.. Det är siffror, även kallade rums-nummer för dig som är blind)


blandade känslor

hej på deeeeej
ja orkante
jag har jobbat idag. Erja ringde i morse vid tio tiden och frågade om jag kunde jobba kvällspasset i alla fall idag och imorgon, ja visst. "Så får du lite extra kosing också" asså, haha. Med hennes finska dialekt sa hon det. gylligt.
Anyway. Jag jobbade. Det gick bra. Slutade 7, åkte hem, åt mat.. färgade håret. Nu är jag nöjd och nu är de bara silverschampo och slingor som fattas till den perfekta frillan. YÄH.
och nu. Jag sitter och tittar runt, först kollade jag ang. min hyra, lite budget.. 17 fucking jävla tusen måste jag betala i hyra om jag säger upp skiten :'/ asså.. det är helt sjukt när man räknar ut hur mycket man betalar i hyra, ja visst.. 4315 kronor i månaden är väl mycket men när man lägger ihop 4 månader som jag har gjort nu... vafan 17 tusen.. va kunde jag inte gjort för dom pengarna liksom!?!?!?!?!??!!? :'(
aja, annars så är jag arg på MDH också. Det var en extra lektion för linguistics som jag behövde för o få min jävla attendence credit MEN DET STOG INTE PÅ BLACKBOARD NÄR DEN JÄVLA SEMINAREN VA så nu har jag missat det............................................................................................................................................
orka
jag e väl lite tjurig men "det är väl du alltid" -stämmer det? ush vilken hemsk människa jag måste vara!
nu ska jag begrava mina sorger till Dear John!
Jag är egentligen ganska glad.. om man bortser från min stress.
puss

här är håret, jag ser ut som en tattare men de skiter ja iiii


change of plans

hi there!
jag vaknade i morse med en ny syn på världen
haha nej men.. jag vaknade och bestämde mig för att vi skiter i Västerås på fredag och tar det här hemma istället. Det kändes som att i Västerås kunde typ 3 pers komma kanske och här kunde typ 2 komma. O-nödigt tänkte jag då. Detta betyder att jag istället kör på KC eller nått sånt hemvänligt, har närmre hem och slipper stressa inför lördagens bravader här hemma. Vi ska ju fira mig, eller familjen ska. :)
Såå.. nu återstår det bara att köpa något att ha på sig. Jag har ju inga partykläder här dirrre. Eller jo men jag har haft på mig allt redan.
Jag ska lura med mig Sofie om hon är ledig. PUSSI
i hemlighet ska jag planera mina  Norge planer med henne också.


ilska vs kärlek

hej hej
jag kom precis hem från märsta, har firat tjockis-emma :) Det var mysigt -men kallt!!!!
och jag är så arg..
så där jävla arg som man bara kan bli på sina föräldrar och syskon (nu har jag ju nästan aldrig bråkat med mina syskon men ändå) jag ORKAR inte. Jag mindes plötsligt varför i all vääärldens dar jag flyttade hemifrån.
INTE ETT SKIT SOM MAN GÖR RÄCKER TILL OCH DET BLIR ÄNDÅ BARA KLAGOMÅL PÅ ATT MAN ANTINGEN GJORT FEL ELLER INTE TILLRÄCKLIGT MYCKET. Jag orkar inte. Egentligen vill jag bara åka hem imorgon, till västerås. Men jag har varken råd eller tid. Eller jo. .tid har jag. Men jag ska inte göra tentan, vilket betyder att jag ska stanna här o köra bil.
Jag vill inte ens det. Jag vill inget. Jag orkar inte det här.
Norge är jääääävligt lockande just nu.

onsdag

hej
asså... idag har varit konstig.
och utsäkta om jag inte kan stava, min hjärna funkar inte riktigt ordentligt.
jag... har ångest. Det är inget nytt. Den blir värre när någon annan i min närhet gör något med sitt liv. Den blir värre när jag har bestämt mig för en sak, men när jag sen söker råd och inser att det kankse inte var ett sånt bra val, och ångrar mig igen. Den blir värre när jag ser på bilder. Den blir värre när jag hör historier. Den blir värre när jag tänker på framtiden.
Det är framtiden jag är rädd för. Det är framtiden som ligger där, helt öppet. Den bara väntar på mig. Problemet är att jag inte riktigt vet vilken väg det är dit. Jag trodde att jag visste. Så sket det sig. så trodde jag att jag visste igen. Men det sket sig. Och nu då.. skiter det sig? eller inte?
JAG HATAR ATT VÄNTA. och nu ska jag vänta i 1,5 månad. Jag orkar inte.. Det kommer gå snabbt. Men jag orkar inte..

Det känns som att det har blviit två deprimerande kvällsinlägg. Förvänta dig dock många mer sådana inom den här 1,5 månaden, om du läser min blogg. Det kommer bli värre längre fram. Det här är bara förspelet.

Jag ska nu titta på bones och tänka på overklighet tills jag somnar.
puss.

HA SÅ KUL I FRANKRIKE KÄRA VÄNNER.

SOFIE MARIA ELINA

Här ärom nu............ FYFAAAAN :D
(Den röda lilla pricken. Och det är danmark förövrigt som dom flyger över.)


solaaaa

hej hej hej
jag älskar solen. Nu ska jag sticka iväg till arlanda, hatandes mot alla resande och panika lite över min egen situation. Egentligen ska jag hjälpa sofie o växla in pengar, eftersom jag jobbar på arlanda får jag bättre kurs.
I alla fall, puss hej!


jobb-igt

eh.. jag blir rädd för att sova ibland. för att drömma. grejen är att när jag drömmer så är mina känslor alltid så jävla äkta, drömmer jag att jag är arg så vaknar jag pissed off. Drömmer jag att jag är ledsen vaknar jag och gråter.
Och drömmer jag att jag är kär, då är jag kär när jag vaknar.
Problemet med det sista är att jag egentligen inte är det, kär alltså. vilket gör det hela väldigt jobbigt. Jag har hela tiden, eller.. ända sen ..well.. väldigt länge sen i alla fall.. så har jag alltid haft någon i mitt hjärta. Besvarat eller obesvarat men det har varit där. och det har liksom.. fyllt sitt utrymme. Nu är det tomt. Och läskigt. och jag försöker att inte tänka på det. Men så kommer det en sån här dröm som jag drömde i natt. Och så känns det. Så jävla tomt. Så jävla eko-tomt. Och det gör så ont.

spikmatta

man blir så otroligt snygg efter att man har legat på spikmattan.


long time no see!

hej på er igen
det känns som att det var igår jag skrev.. men det var det ju faktiskt inte.
I alla fall så gick jag till nicole i söndags, åt gooooood mat och blev sjungd för, puss på nicoles familj + sabina! vi hoppade studsmatta.. fast jag var så rädd hela tiden så jag hoppade kanske 30 cm som högst. Sen pluggade jag och nicole lite och jag tror faktiskt att tentan kan ha gått helt okej, om inte ett G men i alla fall nästan.

Igår åkte jag hem, här väntade mamma, pappa, stefan, jonah och emma. Det blev sjukt god mat här också och sen fika! Jag fick en tårta som det stod "20 ÅR" på med chokladsås. Jag fick pengar i present, menat till körkortet, som jag redan har betaaaalt. Lite bra kanske. och nu är jag rik igen, jag slipper oroa mig över hyran i höst och det känns bra.

Idag vaknade jag halv nio och trodde att jag hade sovit bort hela dagen eftersom det var så ljust. Men nej, så jag sov lite till. Tio gick jag upp och åt frukost, la mig i solen en stund. Sen kom molnen. Nu har jg precis ätit lunch och så är det väl dags för plugget nu. Fysik. Oturligt nog så känndes det helt okej att öppna boken MEN när jag hade läst 3 sidor så insåg jag hur mycket jag kommer behöva göra varje dag. hur ska jag kunna lära mig så mycket?
Nåja.. Jag får väl försöka i alla fall.
Idag ska jag läsa kapitel 2+3+4
imorgon 5+6
onsdag 7+8
torsdag 9+10
lördag 11+12
och sen blir det repetition resten av dagarna innan tentan som är på onsdag nästa vecka.
Nåja, dags för plugg igen. Puss