Ett halvt körkort

halloooooo!!!
jag skulle bara uppdatera er om att jag är GRYM eftersom jag klarade teoriprovet i ...tisdags.. :D snart är det dags för uppkörningen, hoppas på att den går bra med. Snart kommer jag börja skriva blogg mer ofta, om ni har tur.. jag börjar skolan på onsdag. blöö..
Det ska ändå bli rätt roligt, intressant om inte annat.
har jag dessutom TUR så gör dom på jobbet så att jag får jobba ca 50%, HOPPAAAAAAAAAS. Då bär det iväg nästa höst. men jag vill inte planera något förns jag vet hur det blir. Den här gången. Då känns det mer på riktigt också.
just nu sitter jag o väntar på att Zdravvan ska sluta jobbet, då ska vi smyga iväg till Kista och kirra något glimmande till en kär ven. eh, såhär ser jag ut idag..


bryggeriet

med vapendragarn SOFIE. love it.
just nu kör jag på spotify listan "Power meet shoooo" som ni kankse förstår, spelades den under powermeet och det passar ju alldeles utmärkt när det är zdravvan som kommer. Lenin som saknas bara.
Iafl, jag kör på chillklädsel ikväll och rosetten på sné. okej att jag hade på mig just dom här kläderna igår när jag åkte buss men wtf, spela roll.. ingen läser min blogg ändå, hehehehehehehehehe.
puss.


I like the way it hurts

hallo.. jag har faktiskt pluggat. det känns okej, det känns inte som att jag kommer klara tentan men.. äh jag vet inte. det är några ord jag behöver få komm på. typ complex transitive (S+V+Od+Co), relative clauses och några sentence types. Men det ska nog kunna ordna sig. Jag kan typ inga photetics-symbols längre.. dom kom jag på i morse att jag kankse borde kunna. anyway. ikväll är det över!!!!!!!
såhär ser jag ut, nya hårspännet, linnet och mörka jeans.


airplanes

jag orkar itne mer nu, vill inte. jag vill gömma mig. Aldrig mer komma fram. FAAAAAAAAAAAAAAAN.
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars

I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars

I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)

Somebody take me back to the days
Before this was a job, before I got paid
Before it ever mattered what I had in my bank

/.../
So here I stand and then again I say
I'm hopin we can make some wishes outta airplanes?


KOM IGEN NU

baaahh... räknade ihop att jag fick 30/40 poäng på frågorna på tentan, sen är det en skrivdel och en läsdel också, delarna är värda 40 och 20 poäng och får jag 60 poäng så är jag godkänd. jag vill jag vill jag vill.


med 0 pengar på kontot..

..så köpte jag de här grejerna idag!

rosett 49kronor på glitter

linne 99kronor på... NY. otippat!nu ska jag sova lite innan nästa tentaplugg börjar. wihooo!

hey

o vad fan ville du?
sluta sluta sluta. sluta.
jävligt onödigt o sätta en klump i magen på mig sådär.


Jag vet vem jag vill gifta mig med


åter igen

så sitter jag i den här konstiga sitsen.
jag känner mig utelämnad från allt. det är inte heller så, egentligen, att jag har orken, eller ens tiden för den delen, att prata med alla, träffa människor hela tiden. Jag sitter här med mina böcker. Idag upptäckte jag att systemet har avanmält mig från LiC tentan. Förstår INTE varför och jag hoppas innerligt att den inte avanmäler mig på linguistics tentan också. då är jag... körd.
egentligen är det bra att jag inte gör något. Jag har varken råd, eller som nämt tidigare, tid med annat än mig själv. Jag jobbar, pluggar, jobbar, pluggar.. på helgen pluggar jag extra mycket och när jag inte gör det så vill jag sitta i soffan och titta på en film (typ barbie, som idag.. haha) om jag gör något, lämnar böckerna hemma och slutar tänka så får jag dåligt samvete, börjar tänka på det som ser ut som en ganska... säker framtid för mig nu i höst. tyvärr. pank som en dammråtta kommer jag bli om jag inte får dom här jävla 2 poängen. jag har 6,5 poäng att få nu, eftersom jag blev avskriven ena tentan. den enklaste av dom också för den delen.
ja, men.. vad ska jag skriva? ja ork int. Och jag vill inte klaga, egentligen.. Men läser man min blogg får man väl fan vara van nu.
Jag tycker alltid att alla blir missnöjda med allt jag gör o säger och jag vill fortfarande att någon ska komma och ta mig i handen och visa vilken väg jag ska gå. Jag är rädd för framtiden och trivs inte i nutiden.


så. Ett riktigt blogginlägg för första gången den här "sommaren" typ. Var så goda, hoppas att ni njöt av min pessimism. Och förlåt. Jag ska bli bättre. Men jag blir ju såhär när jag är stressad och osäker på framtiden.

xoxo, gossip girl

madicken

ååh! dom visade Madicken på tv4+, snacka om nostalgi känslor. jag har inte tittat på madicken sen jag var liten så det var ett kärt återseende.
well. på tal om återseende så blir det tt så icke mindre kärt nu med pluggböckerna.
puss!