28 Februari 2009

ush va jobbigt det är att leta utbildning / söka jobb... jag vet inte vad jag vill göra? jag får ångest hela tiden..
aja. nu ska jag gå & duscha o göra mig iordning.. får se om jag hinner skriva ett inlägg till, annars ses vi ikväll gullungar.
puss!

28 Februari 2009

glömde säga att jag somnade igår, jag fick faktiskt 11,5 timmes sömn, välbehövligt att sova utan att hela tiden vara 30% vid medvetande & hålla koll på Bellfis.

nu har jag precis ätit lite frukost; macka med stekt ägg, mums!
under tiden vid matbordet kom samtalsämnet om anlag upp.. dvs hundanlagen, gult eller svart?
och jag har lite minnen från biologin i nian då vi gick igenom det och pappa frågar om jag bara gissar det jag säger eller om det är nått jag vet..
jag försökte rita upp ett anlags schema men jag kom inte ritkgit ihåg hur det såg ut.. någon som kommer ihåg, eller som läser ngn biologi kurs nu som har med anlag att göra?
funderar faktiskt på att läsa någon själv.. får läsa o se om de finns nån jag kommer in på ;)

puss

28 Februari 2009

sista februari nu :)
idag är det tjejmiddag med kusiner & mostrar & morbrors-fruar & brors-flickvänner :p jag ser fram emot det och tror att det kan bli riktigt kul. Vi har lånat ps & singstar av grannarna, vetefan om man vågar sjunga men ;) haha.
kameran följer med ikväll dock vet jag inte om jag orkar ta med nikon-en.. utan de blir nog min lilla kompaktkamera.
innan ikväll (kl 18.00) så ska jag åka med mamma till erik&kristin (kl 15.00) eftersom mamma, titti, anita & bettan skulle laga maten så får vi andra komma senare & då åker jag till e&k bara för att jag ska ha ngt sätt att komma dit på ;)

just nu sitter jag & kollar på damernas störtlopp, inte lika kul när det inte går bra för någon av svenskarna.. Igår åkte alla tre tjejer som körde ur, hmpf.. vi får väl se hur de går idag.
efter det så är det herrarnas storslalom. :)
jag vill egentligen åka & köpa ngt till ikväll men jag tror inte jag hinner det så jag skiter nog i det.

nu kom kusinerna hit!
got to go!
puss

27 Februari 2009

hej på er :)
kom precis på att platsbokningen till thailand är tillgänglig.. jag är alltid lika sugen på att förhandsboka en fönsterplats.. men man får väl hoppas på att någon i sällskapet får det, vi är ju ändå 6 personer.. och vi är bokade 2-2-2.. :) hoppas!
hm, nu har jag precis ätit, spagetti & köttfärssås, inte så vanlig fredags mat men det är ju sjukt gott!
de maträtter som jag kommer äta mest när jag flyttar hemifrån är: spagetti & köttfärssås, min köttfärsgryta & ris, kyckling och sen är de säkert ngt annat .. eller.. det finns annat också men jag kommer intep å nått just nu.. :)

Det blev ingen utgång ikväll.. jag skulle säkert kunna dra till KC med nuzze, eller det var inte ens säkert om dom skulle dit, men jag är helt slut! ögonen vill inte vara öppna längre.. fast jag vill.. för P skulle kanske ringa..
aja vi får se om jag somnar.. jag vaknar väl om de ringer liks.

haha.. jag älskar telia reklamerna, visst är det mycket roligare med reklamer som är som en serie typ?
tex: ica reklamerna & telia reklamerna.

jag undrar om jag ska lägga mig & läsa emerich roth boken nu faktiskt.
vi hörs senare eller imorgon om jag blir allt för trött.
puss! <3

förresten ska de blir sjukt kul o se om man känner igen ngn på stockholm arlanda- serien.
förra helgen såg jag dem springa runt med kameror mellan femman & sky.. :)

27 Februari 2009

kul kväll.. hm.. film eller?
men vilken?...

27 Februari 2009

åter igen.. vad tycks? :D
kommentera, tack! :D

27 Februari 2009

ja nu då.. så ska ni få se på grejer!



jag känner mig sjukt snygg på "under" bilden.. :p
vad tycker ni?!

27 Februari 2009

hej på er :)
denhär dagen slutade jag tidigt, gick ifrån orion redan halv tolv.. barnen var inne hela dagen och småttingarna sov så jag hade redan fotat allt jag kände att det var ngn mening med att fota till tolv, en halvtimme satt jag med en liten tjej & myste & spelade lite spel.. dom är så söta, försöker lära sig räkna ;D sånt som jag inte ens tänker är svårt.. eller ja, en tärning till exempel, jag fick fyra och så "fyra" sa jag.. "vänta, vi måste räkna" sa hon, haha :)

hm.. nu färgar jag håret :D!
jag har tagit lite före-mellan och jag ska ta efter bilder sen också.. men det är 8 minuter kvar för färgen att verka. :)
vi hörs senare gullungar.
puss

26 Februari 2009

okej, ett till.. men det är bara för att jag kom på vad jag skulle skriva om dom söta barnen..
vad har jag gått och lyssnat på dom senaste dagarna?
"vad är det där för nått?"
- en kamera..
"vad ska du ta kort på?"
- er..
"TA KORT PÅ MIG!!!"
-okej..
"varför har du en sån med dig?"

ja, ni förstår kanske? lite söta?!
sov gott!

26 Februari 2009

amanda: jag trodde jag skrev det, jag tänkte att jag skulle skriva det.. men aja, på tisdag ska jag till skolan ;) hihi (a)

dagens sista inlägg.. inte för att jag vet vad jag ska skriva men..
nu va de trailer för diagnos okänd som är ett copy program av tv3.. vajre gång de nämner glutenintolerans så spetsar jag öronen.. hihi.
Men jag ska i alla fall sova nu, kvällen slutade ju bra, till & med riktigt bra (a)
imorgon tror jag att jag slutar tidigt, eller jag orkar inte vara kvar så länge, dom har bara två  avdelningar på orion så de borde gå lite fortare, men å andra sidan så beror ju det på hur dom tycker att jag ska göra också..
hoppas jag hittar dit (a)

så sov gott på er gullungar!
ses imorgon :)
puss

26 Februari 2009

ADAM! mupp, hur många gånger ska vi gå igenom det här?
när jag åker till Thailand så är ett av KRAVEN till att jag åker att jag pluggar. jag har däremot inte sagt att jag ska plugga varje dag där nere, nej nej.. men jag kommer att göra de uppgifter jag får, så du behöver inte gnälla mer! :o du är bara avis ;)

jag har upptäckt att jag skriver mindre när jag är trött..
alltså jag har jobbat nu i två dagar och är helt slut i huvet när jag kommer hem.. det första jag gör när jag kommer hem är liksom inte att starta datorn.. till er nackdel.. men de blir nog bra tillslut.. nästa vecka är jag hemma .. planerat alla dagar utom tisdag & kankse torsdag.. på torsdag är det webbmöte igen men jag vet inte om jag ska dit för idag satt jag bara o redigerade bilder.. det kan jag göra hemma..
aja vi får se..

nu börjar criminal minds igen

puss!

26 Februari 2009

hej!
ännu en dag på dagis avklarad, denna gång befann jag mig på mammas jobb & alla dess avdelningar :)
skitmysiga ungar, kändes bättre än igår.. så vi får se imorogn.. vilken som är bäst av alla ;)
haha..
när jag var på samling med dom stora barnen så var det en som berättade att hans föräldrar skulle gifta sig.. och så sa en annan: då ska dom pussas, hihihihihi
haha så jävla söta! sen va de ngt annat jag skulle komma ihåg också men icke..

Och thailand då? pappa har ringt!
dom sa att dom första som åkte till vårat hotell med fritte åkte den 18 Februari (det finns ju typ 2 "äkta" bilder på hotellet plus att det står att det skulle öppnas 1a mars på en hemsida men när det står att det var klarbyggt 07/08)... alltså har dom varit borta i snart två veckor så det borde kunna finnas fler bilder rätt snart på nätet, inte sant?
sen så sa dom även att vi får byta hotell och boka om nu om vi vill.. men vi får även vänta tills vi kommer ner, trivs vi inte & det e för mkt buller så får vi byta där nere, Fem stjärnor till
fritidsresor!

snart är det dags för semlor, mumma!
jag ska se om de går / om jag orkar fota dem. :)

puss!

25 Februari 2009

okej.. ett inlägg till...
jag fattar inte riktigt min läsarstatistik.. jag blir knäpp.

Jag har suttit & kollat på olika hotell som man kan åka till den 26, för vi kan inte åka en vecka senare då det blir knas för E&K.. jag hittade typ två stycken som hade fler än två rum lediga.. fan också!
hoppas fritidsresor kommer me ngt bra förslag imorgon.

förresten så är alla räkningar+sparningar betalda nu så jag ska kolla hur mkt pengar jag har kvar & kanske leta efter nått kul att shoppa upp dom för, hihi!

är de nån som vill gå ut på fredag?
-jag!

sov gott nu, igen.
puss!

25 Februari 2009

hej på er :)
nu har jag ätit, umgåtts med familjen & kollat på mm + semestersvenskar.. :)
det har kommit tråkiga nyheter ang. thailand, det kommer vara byggnation precis brevid hotellet 08.00-18.00 varje dag.. pappa ska ringa fritte imorogn o höra va dom har att säga, så vi får se om de blir byte av hotell :/

hm.. det blir nog dags att sova snart, ska upp halv åtta imorogn..
puss

25 Februari 2009

LÖNING! även om jag bara fick 2763 kronor men ändå! ;D
och vet ni.. idag är jag glad! MYCKET glad!
ni läste ju om hur sur jag var ang. praktiken igår, och jag slängde iväg ett mail till GH om hur det inte blivit som jag trott och att jag nu skulle göra en hemsida åt mamma & pappa med våra söta hundar...
och aldrig trodde jag det men G tyckte det lät som en bra idé!
så nu har jag två praktikplatser, en hemma (på riktigt) och en på steninge förskolor, detta är ju skitbra!
så det e bara att sätta igång med hemsidan.. iofs har jag redan börjat, jag gjorde det igår.. men det går nog bra ska vi se.
hihi.



aja, den här dagen då?
jag började klockan nio, kom in ungefär 5-10 i nio och då satt barnen & åt frukost på planeten (dom små barnen). Sen var det ut i snön & leka.. då fotade jag lite. Sen gick vi in och det var frukt, sen skulle de små barnen sova och jag gick över till solen (de lite större) och fotade några småtjejer som satt & pysslade, även jag pysslade ihop en teckning. skitfin, vet inte om jag tog något kort på den dock.. haha :)
sen efter det var det lunch & sen gick vi ut igen, då skulle det byggas snölyktor men det var en pojke som inte tyckte att de va nå fint, eller nått.. så han bara kastade bort snöbollarna..
sen gick jag in till stjärnan (dom stora barnen) och så satt jag ed några tjejer där inne som tyckte att do mvar skitcoola för att dom inte lyssnade vad deras "lärare" sa. Hm.. det är sånna som får mig att tycka att det är jobbigt med barn, men om man tar so mexempel Jonah, han är jobbig ibland, javisst, men han lyssnar alltid när man säger åt honom och han vet att han måste lyssna. Det är bra, men sånna som inte lyssnat och tycker att det e skitkul... då är det bara jobbigt.
hm.. imorogn är det webbmöte kl 09-11 på galaxskolan.. undra om jag ska ta med datorn? och redigera bilder eller så....
det tåls att tänka på.. jag ska väl släpa med mig kamerafan imorgon med.

fan jag känner mig helt speedad.. det är det som resulterar i det långa inlägget.
jag kanske ska lägga mig & vila nu ett tag.. eller mysa med bellfis ska jag göra! :D (det ingår ju i min praktik nu ;))
sen kan jag bli glad på mamma idag igen, bra där.
puss!

(förresten ,tack emma för att du sa bussen, fast jag kom på hur det var sen.. 582an åkte jag när jag var hos sofie när hon fyllde år och de va därför jag hade skrivit upp det på mobilen. hihi)

24 Februari 2009

Hello again! jag måste vara väldigt förvirrad eller så kommer jag hamna helt fel imorogn?
jag tyckte jag åkte 582an sist jag åkte till mammas jobb, men nu när jag kollar på SLs hemsida ser det ut som att jag ska åka 580an.
aja, jag tar 580an och ser vart jag hamnar, hihi.

sov gott & puss!

24 Februari 2009

jag bestämde mig för att bli glad igen, för ingen gillar väl en butter?
jag slängde även iväg ett mail till gustav & berättade om situationen & hur vi skulle lösa det. hoppas de här blir bra nu, vi får väl se.

aja, imorgon ska jag i alla fall varapå praktiken kl 9 så ikväll blir det att sova lite tidigare än vanligt.
& jag vet inte vad jag ska skriva mer nu så
puss på er!

24 Februari 2009

Jag är så sjukt irriterad, så här kommer det igen; APFAMILJ.. För det verkade ju vara så kul förra gången.
Jag sitter vid matbordet & disskuterar hur vi ska göra imrogon med hundarna, och sen frågar mamma vem det är som ska skriva omdöme på mig & jag berättar att de även ska kryssa i vilka dagar jag har "varit där" .. och mamma tror att det kommer itne att hända att dom kryssar i alla dagar & sen börjar tjaffset om att "jag trodde att du skulle jobbat hemma" -JA, och vad tror du att JAG trodde!? ..... jävla idioter som inte fattar nånting, ni kan ta hand om hundfan själv för nu gör inte jag de nå mer i alla fall.

sen är det tydligen också så jävla kul att reta mig när jag är sur .. kommentarer som "ja nu är hon sur!" och liknande hela tiden. jag orkar inte... ta mig härifrån. SNÄLLA.

OBSERVERA:
att dom säger att jag är larvig när jag säger att dom kan ta hand om hundarna själva nu, MEN KAN JAG VARA PÅ TVÅ STÄLLEN SAMTIDIGT ELLER?! IDIOT.


(anledningen till att jag tog den här praktikplatsen var för att vara snäll & kunna hjälpa till med Bella.. Jag kunde lika gärna ha varit i skolan.. så Tack för att ni är så glada för hjälpen)

24 Februari 2009

dagen före löning!
hej på er! :)

den här dagen har bara varit allmänt seg.. Jag blev väckt 08.00 av papi men gick inte upp förns 08.20 ungefär (vi försöker ju få bella att klara sig ensam lite nu) men direkt så gick jag & la mig i soffan när jag kom upp och efter lite mys med bellfis så somnade vi alla tre. Klockan 11 ringde väckarklockan igen och då var det dags för välling.

sen har jag inte gjort så mkt mer.. jag var nyss ute med hundarna & då träffade jag på Emelie, Malin & Sofia! :) Alltid lika roligt att träffas sådär spontant. :)

Jag har faktiskt pratat med Nina idag också, imorgon ska jag till praktiken kl 9 & fota & äta där.. Har inte tänkt på det med undra hur de blir med mate, jag får fråga mamma.. jag ska ju va på hennes avdelning imorgon.

nu ska jag plocka ur diskmaskinen, puss

23 Februari 2009

Nu börjar jag bli lite trött på dig.... faktiskt........

23 Februari 2009

hihi... jag måste bara.......
jag va inne på donkens personal sida.. skulle kolla.. om nån hade svarat på mitt gulligull-gästboksinlägg jag skrev..... MEN JAG KOMMER INTE IN PÅ SIDAN!!! :D :D :D
jag är skriven till den 28 (pålördag) egentligen men tydligen inte... åh vilken skön känsla.
haha. jag var bara tvungen!

23 Februari 2009

Hej på er sötnosar.
nu är den här dagen snart över och det känns faktiskt som att den har varit någorlunda produktiv i alla fall.. jag har ju fotat hundarna, redigerat, fixat & så har oscar varit här också! :)
Det är alltid trevligt att träffa vänner.

nina har inte ringt upp idag så jag måste ringa imorgon också, mamma blir galen på mig.. hon vill att jag ska vara på förskolan hela veckan nu när Erik har lov. Men imorgon har han tvätt-tid så då måstejag vara hemma..
aja, nästa vecka så får vi förmodligen ta med båda hundarna i bilen till mammas jobb ochsen.. får jag väl kanske ta dom på buss&tåg... det känns ju inte så jävla peppande?! två hundar varav en som inte fattar när man ska sitta still och inte..
aja, det löser sig nog!

nu sitter jag och läser igenom Sarah's.. eller förresten.. läser.. lyssnar... inlägg om hennes favoritlåtar och eftersom hon har bra musiksmak så passade dig mig alldeles perfekt, TACK! :) haha.

Så imorgon då, vad hände då? Mamma påstod att jag skulle baka semmel(stavn?)bröd, eftersom det inte finns något att köpa till mig & mamma så blir det hembakt. Hur gör ni?

Jag har i alla fall kommit fram till att hädanefter så ska jag börja träna på jobbet, det är så skönt att vi kan komma in med våra kort på SATS.. så de blir gratis! skitbra :).. inte för att det är så stort gym men det betyder väl å andra sidan att det inte är så mkt folk där.. aja, de blir säkert skitbra!

Nu ska jag vänta på att CSI börjar & slappa lite. kanske vara ännu mer produktiv & städa den här röran som återigen har bildats i mitt rum.
aja. Struntsnack var det här, vi hörs kanske senare!
puss!

23 Februari 2009



här är tre bilder från helgen, jag ser ut som ett arsel på allihopa, speciellt den första för mitt hår ser ut som jag vet inte vad...
i alla fall första bilden: Amanda, Jonna, Malin, Annie, Lovisa, jag
andra bilden: Amanda, jag, Jonna, Lovisa
tredje bilden: Amanda, Emma, Uffe, jag

23 Februari 2009



här är dagens bilder :)

23 Februari 2009

goda nyheter.. Bellfis är inte sjuk! :D
eller vi tror så ivf, hon kunde bajsa normalt, hihi.
Här har ni några ...mkt söta.... bilder på oss!



nu har jag kommit på vad jag ska göra, fota hundarna i snön!
vi ses senare! puss

25 Februari 2009

nu har jag hittat i alla fall 2 stycken, båda med XP, men de blir väl lika bra så :)
här är dom;
1.
 2.

1: "Ultralätt mini-PC från Acer med en 9,9" skärm.
Perfekt för den som vill en smidig dator att bära med sig överallt.
Tre USB-ingångar, för bra anslutningsmöjligheter.
1 GB RAM-minne och 160 GB hårddisk som passar bra för vanligt vardagsbruk."
3390:-

2: "Acers nya mini PC är inte bara liten och behändig.
Hårddisken rymmer hela 160 GB och Intel Atom-processorn har 1024 MB RAM-minne.
Upplev det enkla och smidiga sättet att koppla upp dig, när du är i farten.
Videochatta via den inbyggda webbkameran och den kristallklara CrystalBrite LCD-skärmen på 8,9 tum.
Windows XP, nätverksanslutning, WLAN och minneskortläsare ger dig stora möjligheter i en liten dator."
3390:- (prissänkt 600:- på internet)

Båda dessa gulliga saker är från PC city.
men vi ska se va pappsen säger när han kommer hem :)

23 Februari 2009

hej på er alla gullungar.
idag blev jag väckt 8 av pappa men jag orkade verkligen inte vakna, är nog fortfarande trött sen helgen.. så jag la mig i soffan och sov till halv tio då bella började kraffsa på nått. Sen va vi ut på tomten en sväng & de fick vara själva medans jag ringde N. Inget svar men jag pratade in på telefonsvararen att hon skulle ringa upp mig.
Efter det tittade jag i ONOFFs utskick och kom på att jag kanske ska köpa en liten mini pc..?
jag vet att jag har en redan.. ja men, till thailand tänkte jag.. sen kan jag sälja den när jag kommer hem, kanske.. vi får se.
nu ska jag i alla fall kolla priser & jämnföra lite. Såg att den som adam har kostade 2000 nu men den har bara 8 gigs minne och jag kommer ju fota ganska mkt i RAW format och skriva rätt mkt där nere så jag vill vara på den säkra sidan liksom. Så nu blir det en snabb titt! :)
puss!


förresten så är kanske bella magsjuk igen! :(

22 Februari 2009

bara för att det inte finns ngt annat att göra så har jag hittat några fina saker (a)


skor; ca 220 kr asos.com





strandklänning; 1298 kr nelly.se

22 Februari 2009

Hej sötnosar!
nu är jag hemma igen, eller jag har varit det i ungefär en halvtimme men jag hälsade på stefan&jonah och åt lite mat innan jag startade datorn..
Gårdagen va skitbra!
men jag ska väl kankse börja med att berätta om fredagskvällen, för jag tror inte att ja ghar gjort det..

så; i fredags så sitter jag vid datorn & pratar lite med folk... och så hör jag hur det prasslar och jag tänker att det är väl mamma & pappa som är uppe med Bellfis (som då var magsjuk) och sen hör jag ytterligare  lite prassel men nu låter det mer som några små tassar... och mycket ritkgit, där kom Bella hoppandes, skitglad kan jag tillägga.. Då hade hon alltså rymt ur sovrummet som har Galler och både en stol och en tvättkorg som står för.. och sprungit ut till mig, för det lät ju här uteifrån.. hihi söt-tjejen..

i går; Jobb, 10.45-20.00... Redan från början säger jag till kvällsskiftledaren att "jag har bråttom hem!!" och jag får till svar ungefär "som om jag bryr mig" .. iofs va de på skämt men ändå..
Lördagar på mcdonalds? ja... låt mig säga dig att dom har för lite personal, F slutade egentligen 19.00 men hon stannade & åt och sen hoppade hon in från typ 19.40 - ? hon va kvar när jag drog.. jag slutade 20.00, som sagt.. men jag fick gå 10.07, inte så mycket sent.. men hade jag åkt med bussen hem hade jag aldrig hunnit.. dessutom så skulle jag ju duscha igår .. och hinna med halv - tåget.. Som tur var så gick det bra, dock kunde jag inte sno med mig ngt att äta eftersom jag inte hann vänta på nått bröd.. men det gick u bra ändå.
när jag kom till Uppsala så skulle jag ta ut pengar till kvällen, men icke.. bankomaten på stationen sa att det var ett ogiltigt kort?!
sen gick jag till bussen som tog mig till amanda. problemet var att jag fick stå o vänta i kylan i tio minuter .. i mina skor och mina fötter gjorde ont..
Sen så kom jag i alla fall till amanda.. och de va halt som fan, jag höll på att ramla flera ggr, men amanda var mitt stöd ;)
sen så hann jag lämna väskan och säga hej till Casper för att sedan direkt dra vidare (jag fick en banan av amanda också, haha) så kom vi ner till stan 21.40 typ.. gick & tog ut pengar (den här bankomaten funkade alltså) och sen gick vi till ppl & väntade på Emma & Uffe..
vi kom in precis innan happy hour va slut (tydligen) och det var skitkul resten av kvällen, alldeles perfekt för mig!
vi låg hemma i sängen vid halv tre och så låg vi o pratade strunt jag & amanda :)
Dåligt adam att du inte kom! :p

söndag; vaknade halv tio tror jag, av att Casper lät lite, haha sötnosen! :) och hela dagen idag har varit en slödag.. :) mysigt!
nu är jag hemma, och väntar... hihi..
ikväll blir de lugnt, kankse bäck?
hm.. vi får se.
hur har eran helg varit?

puss!

20 Februari 2009

HEJ JOHAN!
haha, i've got you! :)



sov gott gullungar

20 Februari 2009

okej, det va i alla fall två sötnosar som svarade och jag följer era råd och tar de nsvarta, hihi :D
nu är det packning och dags att skriva avskedsbrev till donken på g. vad gör ni?
puss!

20 Februari 2009

Amandas dag!

här är urvalet av outfits, jag har verkligen int ehaft tid att åka & köpa ngt nytt, så de får bli nån av dom häör gamla trasorna, va tycker ni?



1: skorna, de är inge val.. får se om jag lyckas stå en hel kväll i dessa skönheter. Det återstår att se.
2: linne & mina gamla rutiga jeans (nuvarande shorts)
3/4: klänning från gina
5:kjol-klänning, även denna från gina

20 Februari 2009

GRATTIS AMANDA GRATTIS AMANDA GRATTIS AMANDA!
för de e ingen vanlig dag, nej de e amandas födelsedag, (och Lovisas) hurra hurra HURRAA!!!
hihi :)


dagens todo lista består av: dammsuga, tvätta, ta hand om magsjuka Bella, gå ut & gå med hundarna, komma på vad jag ska ha på mig imorgon, skriva ett roligt brev till min kära (soon to be) ex-arbetskompisar.

dagen började ca 07.40 av att telefonen ringde, okänt nummer.. jag burkar inte svara på det men eftersom jag först tröck på upptaget och de ringde upp ganksa fort igen så tänkte jag att det kankse är ngt viktigt i alla fall..
och de va de, chefen från radisson som frågade om jag kunde skippa mitt pass på söndag, 12.30 - 17(18).00, tydligen så är även vi tvungna att dra ner, lite tråkigt och jag hoppas verkligen att jag får nått jobb ändå så de blir lite extrapengar i alla fall.. men skönt med ledighet, speciellt eftersom vi ska ut imorgon :)

efter att Erja hade ringt kunde jag inte somna om så det var bara att gå upp & hålla koll på Bella som har bajsat inne typ 3 ggr idag, stackaren! ush..

sen så gick jag & kollade mig i spegeln och undrade varför min haka såg så konstig ut, en rund, blå ...cirkel?
jag började fundera över vad det kunde va och sen kom det ett sånt där *PLING*, ni vet?
jag kom på att igår när jag "satt & funderade över hur fan man egentligen tittar på tv" så satt jag med en mugg i handen och jag började suga in luften, ni vet som man gjorde när man va liten? så att muggen sitter kvar fast man inte håller i den...
smart som jag är så gjorde jag detta för länge så nu har jag en ritkgit snygg sminkning till imorgon! YAHOO!
fyfan vilket pucko jag är :)

aja, nu ska jag försöka gå ut en sväng med hundarna, ser om de är lättare för bella då.
vi hörs senare, då ska ni få hjälpa till att välja ut outfit inför imorgon,
puss!

19 Februari 2009

så.. nu var filmen slut
och fy.. SE DEN!
adam sa att det var en "anki-film" (vad han menar med det får ni fråga honom) och den passade verkligen mig..
man kan itne säga allt för mycket om filmen utan att berätta hela..
men .. se den i alla fall! det är allt jag säger.

nu orkar jag inte skriva mer idag, jag ska prata lite nu,
puss

19 Februari 2009

hej på er..
mitt i filmen..
jag fick avbryta för criminal minds- inget jag vill missa..
och så sitter jag & tittar.. och helt plötsligt känns det som att jag får en "utanför kroppen upplevelse".. jag tittade på tvn men jag förstod inte vad som hände och jag kom på mig själv att tänka: hur kollar man på tv egentligen?

eh.. okej, det här va ju normalt..
lite läskigt.

19 Februari 2009

Hej
åter igen sitter jag och glor på väskor, det är farligt.. men jag har faktiskt inte köpt ngn sen i December, ni kommer väl ihåg min snygga väska från wedins? :)

nej nu ska jag ge upp det här och se på Seven pounds!
vi hörs senare så blir det en recension om filmen,
puss

19 Februari 2009

what to do? -do did done!

täntke bara lägga in den här mycket fina låten som jag känner igen mig i.. av:
Melissa horn Såklart!
själva musikfönstret gick inte att lägga in så ni fick länken istället :)

puss

19 Februari 2009

jag vet faktiskt inte hur jag ska göra..
jag vet vad alla andra tycker - och egentligen så vet jag väl vad jag tycker också..
men how to do?

jag lyssnar på melissa horn, sofie.. jag har kommit fram till att jag gillar henne :)
puss

19 Februari

bloggtorka va de här..
jag har inte alls haft ngn lust att ens starta datorn idag, bara allmänt seg har jag umgåtts med hundarna, blivit sur på tintin för att han rymmer hela tiden, kollat på tv, sovit och så tog jag en dusch
helt plötsligt - utan anledning bör tilläggas.. började jag sjunga på Joan Osborne's - one of us (what if god was one of us) och så tänkte jag att: ja det här kan jag ju skriva om?
så finurlade (är det ens ett ord?) lite vidare på det och kom att tänka på att hon sjunger:
"What if God was one of Us?
Just a slob like one of Us?
Just a Stranger on a bus,
trying to make His way Home... "
jag funderade på det här med tro och hur jag själv tror -detta behöver vi inte gå in på just nu..
och så tänkte jag vidare på "just a stranger on a bus" och kom fram till att vi nog är våra egna gudar, om man vill se det på det viset, att vi själva styr över våra liv, vilka vägar vi tar osv..
Hm.. detta stog jag alltså o tänkte på när jag duschade, bra där!

nu ska jag läsa ngra bloggar
vi ses.
puss

18 Februari 2009

om 7 minuter är det en ny dag som börjar så jag får skynda mig..
inte för att jag har så mycket att säga men..
komplikationer kan jag säga.

jag började börja näsblod, idag igen! kan jag också säga
detär sjukt det där, aldrighar jag blött förut (säger man så?) men nu helt plötsligt har det börjat blöda typ 4 gånger på bara någon vecka..

hm.. adam tyckte att jag skulle se på film ikväll, men vi får väl se hur de blir med den varan.
seven pounds är de i alla fall som han vill att jag ska se, som även Emma rekommenderade.

sov gott på er
hoppas att ni har haft en bra onsdag!
puss

18 Februari 2009

ibland blir jag lite irriterad,
lita på mig.
jag klarar mig faktiskt själv....
men tack ändå.

"All of these mixed emotions,
Tangled up in pure confusion.
It's hard to let go of the past,
But it seems easier as time is movin'.
Well, you said he makes you laugh,
And he makes you happy.
He sees you smilin' back.
It is everlasting."
tailor made

ush nu är jag trött.. men greys börjar snart. "mwihih" som adam säger.
puss på er!

18 Februari 2009

medans jag satt och sorterade bland mina bilder så kom jag på den brilljanta idén att jag skulle göra ett kollage!
så de senaste timmarna har jag suttit och knåpat med det här enkla kollaget, det är lite roligt att se hur jag har förändrats genom åren och man minns verkligen allting in i minsta detalj när man tittar på bilderna, till exempel vad man var på för humör just när bilden togs.. hihi, här får ni i alla fall se; BARA FÖR ER! :D



nu tänkte jag faktiskt också skriva några rader om varje år, kul va? :) hihi..

2004:
              Året då jag var 13&14 år gammal. Den här tiden var helt underbar! jag var fjortis och allting var perfekt! För det mesta mådde jag bra men i början av året hade jag pojk-problem. Detta löste sig när jag åkte iväg till Thailand med mor & far. På sommaren blev jag åter igen kär... och igen .... och sen igen, denna gång i J.
2005:
            
Allting var perfekt, jag var kärast i världen och inget kunde stoppa mig, här trodde jag också att jag var snyggast i världen! knäna hade ännu en gång brustit 2004 men 2005 var jag tillbaka! östersund-cup har jag inte så starka minnen av men jag vet att det var 2005 just för att jag har en tröja därifrån. Vi åkte på ICA-cupen och allting gick bra, tills våran tränare lämnade oss & allting tynade ut i sanden. och vad hände sen? Jag började på GUC!
2006:
            
Jag skaffade nya vänner, började tänka annorlunda och helt plötsligt var jag inte alls lika kär längre.. nej.. inte överhuvudtaget! Men sen helt plötsligt så ändrades allt igen.. Jag var inte så glad det här året, därav den brist av bilder ni får..
2007:
           
Jag börjar komma tillbaka till mitt gamla jag, fortfarande lite bitter.. men kämpar på.. kommer inte ihåg så mycket förutom att jag färgade håret femtioelva gånger och att jag tillslut lyckades få det blont... förutom en fläck på bakhuvudet som fortsatte att vara röd....
2008:
           
Förra året, vad hände då? Jag umgicks mycket med märsta/rosrers-folk, jag trivdes och kom tillbaka ännu mer till mig själv. dock så påstår väl vissa att jag var bitter även 2008, va vet jag.. jag var i alla fall på väg dit jag är nu!
Jag rökte vattenpipa för första gången på klassfesten. Klassfesten var lyckad! -ett under sett från idag.
i augusti åkte vi till turkiet vi tjejer, mysmys. Sen minns jag faktiskt inte så mycket mer, inte så händelserikt? Vi bokade resan till Thailand också!
2009:
           
Ja nu har det gått 2,5 månad ungefär.. Och jag har hunnit säga upp mig & skaffat ett nytt jobb, och även hunnit bli redo för kärleken igen.. det tog ju bara 2 år.. bra där!


så, hade ni trevligt när ni läste om mitt liv? hihi.. Stor utveckling i alla fall känslomässigt. :)
puss!

18 Februari 2009

helloj på er! ny dag och fy vad seg jag var på att uppdatera, jag hade faktiskt för mig att jag redanhade skrivit en gång.. men icke.. hihi

jag uppdaterade nyss resedagboken med lite bilder på hotellet i thailand, vill ni se dom här med?

så.. dagens syssla? Tvätta! & vika... jag har upptäckt att nu kan jag vika handdukar & lakan skitenkelt, helt utan pust & stön, haha det lönar sig att jobba ibland! :)

jag fick faktiskt sova till halv elva i morse så jag är pigg & glad idag, det känns bra. :)
vad har ni hittat på / ska hitta på?

nu ska jag sätta mig och läsa nya veckorevyn, har inte tagit mig tid att läsa den än så det blir till att ta en frukt & sitta o gotta sig nu. :) inget sånt där onyttigt heller, hihi.
knakse ska man även gå ut & gå en sväng ikväll?

ungefär sånt humör är jag på idag! :)
det känns bra


nu skriver jag massa blaja igen, förlåt, hihi.
vi hörs senare nu ropar VR på mig! :)
puss

17 Februari 2009

SOFIES DAG.

hej igen, wow vilken fartfylld dag jämnfört med alla andra dagar som redan varit på praktiken (JA JAG VET ADAM, DU BEHÖVER INTE ENS SÄGA NGT) hihi.
Det var underbart att ha hem amanda & adam här, speciellt eftersom jag inte har träffat nån av dom på typ tre veckor? eller 2,5 kanske det är.
Jag funderar på o dra hit lite folk på middag eller så, från klassen.. vet dock inte hur många som har råd att ta sig hit?
hm... får fundera vidare. Men de e mysigt, med lite smått & gott & prat. ja, låter inte det intressant, ni som läser?

kvällen hos sofie blev även den bra! :) hon är så söt & hade gjort tårta som jag kunde äta.. Hon sa att: det e ju klart!
men det brukar tyvärr inte vara så många som tänker på det så jag blev jätteglad, för en gångs skull så kände jag mig inte utanför! :) TACK SOFIE!

På vägen hem åkte jag med Nuzze & Freja, det är kul att prata med folk man inte pratar med så ofta och man märker att man ofta tycker precis lika dant om vissa saker :)

nu ska jag lyssna lite på musik & prata. hihi.
puss!

17 Februari 2009

hej på er... jag har inte hunnit skriva så mycket idag, har ju finbesök :D
vi har precis spelat wii, nu ska vi snart äta middag och sen blir de film :)

vad gör ni? puss!

17 Februari 2009

GRATTIS SOFIE GRATTIS SOFIE GRATTIS SOFIE!!!
hihi.. för de e ingen vanlig dag, de e sofies födelesedag, hurra hurra hurra!!

nu är det sovdags men jag tänkte skriva grattis först bara.
puss!

16 Februari 2009

hej hallå.. här ska ni få höra på två puckon.. eller i alla fall läsa :p







det märks när folk inte är vana med SL... :)

16 Februari 2009

Hej.
jag sitter & lyssnar igenom all musik på datorn.. massa winnerbäck i högtalarna nu det var länge sen.
hans texter är ju ändå guld!

juste jag skulle städa. Det får bli ikväll.. nu har jag koll på hundarna..
på tal om dom så fick bella något konstigt ryck när vi hade varit ute, hon ville komma in överallt där galler & dörrar finns.. hon lyckades ta sig in i vardagsrummet och över vårat stol-hinder till&med men jag upptäckte att det vart tyst så jag gick & kollade efter henne, där sitter hon och ser oskyldig ut liksom :p

sen gick hon runt o gnällde hela tiden så jag satte mig vid henne, då somnade hon till .. så jag la ner henne på kudden.. då vaknade hon och fortsatte att gnälla.. konstig hund det där.
nu sover dom i alla fall..

puss!

16 Febuari 2009

hej. Nu är jag redo.
ni ska få lyssna på en bra låt, det som gör det ännu bättre är att det e bilder från en trä kulle. hihi.
Augustana - boston



16 Februari 2009

hej på er. :)
idag blir ännnu en hemmadag. dock blir det nog mer städning.. eftersom jag fr främmande imorgon. :)
men jag måste också läsa lite ur boken till historia arbetet, har ju en till sen också.
vad ska ni hitta på?
puss

15 Februari 2009

hej på er igen :)
fick just reda på att jag får kändisbesök på tisdag ;) haha nej men adam & amanda i alla fall. :)
det tycker jag ska bli riktigt kul, men det innebär att jag måste ta tag i städningen... just nu ser det ut som ett bombnedslag.
jag förstår inte att jag alltid ska spela samma visa och slänga alla kläder på golvet?!
om man lägger in dom i garderoben direkt sparar man minst lika mycket tid (bara utspritt på en längre tid) som när jag kastar dom på golvet och sedan efter att folk börjar gå på dem behöva städa.
fy på mig, jag måste skärpa mig.
sängen har i alla fall varit relativt tom sen sist jag städade. det enda som ligger i sängen nu som inte ska vara här är en katalog från halmstads högskola och så lite jobbarkläder från donken som jag bara drog upp ur väskan och inte orkade slänga i tvättkorgen..

nu blev de ett jävla långt inlägg om städning när det istället skulle handla om att jag får besök.. haha..
men aja det fanns kanske itne så mycket att skriva om det?
nu vet ni i alla fall vad jag gör på tisdag ;)


puss!

15 Februari 2009

först och främst: GRATTIS STEFAN OCH EMMA!
de har förlovat sig! :) så allihopa säger nu grattis, okej?! :)

hm.. sofie undrar om jag vill följa med till gbg på konsert.. melissa horn.. har aldrig hört namnet förut så.. kanske, vi får se ;)

just nu sitter jag bara och väntar. hihi.
puss!


15 Februari 2009

gosh, jag är sjukt hungrig. tog ingen rast idag för att äta på jobbet.. och nu msåte vi vänta tills stefan & emma kommer hit.. vilket betyder efter stefans match.. ungefär ... 8 ? eller va kan de bli, jo.. mellan 7 & 8..
men jag ska väl hoppa in i duschen nu för att fördriva tiden lite, eller nått.
puss

15 Februari

hemma från jobbet!
ritkgit kul var det till & med att jobba idag
eller ja.. det beror väl på hur man definerar kul, men det var i alla fall inte tråkigt :)
det böjrade med att jag vart skitstressad för att jag inte kom in någonstans! GRATTIS! så jag var tvungen att gå till receptionen och fråga efter ett kort och så lånade jag ett så jag åtminstone kunde komma ner & logga in..
sen fick jag ladda upp mitt egna kort (man måste tydligen ladda kortet varje dag.. man använder sig dock av en kod för att komma in. Det var denna kod som jag inte hade.) men jag kom ju i alla fall ner och jag tror till och med att jag lyckades stämpla in i tid.
sen så började jobbet.. minibaren va det ja..
det var faktiskt skönt, jag trodde det skulle vara jobbigt, att alla rum skulle vara upptagna eller så.. ett rum jag gick in i var det upptaget.. och han brydde sig liksom inte om mig, men det var lite pinsamt att det itne ens var nått som behövdes bytas (fast det stod det på pappret jag hade).
det jobbiga med minibaren är att det är massor av rum som folk har lyft på tex spriten och sedan ställt tillbaka den, detta registreras då och man måste gå in i alla rum som någon har öppnat minibaren på.. men jag ska inte klaga. det löste sig tillslut, jag gick själv nästan hela tiden dessutom så jag känner mig duktig nu.

vad har ni gjort?
puss!

15 Februari 2009

okej ett inlägg till då.. bara för att jag har en halvtimme på mig att göra ingenting...
Jag måste fråga.. va det bara jag som inte tyckte att det kändes som lördag igår?
en jättekonstig känsla.. Dessutom kändes det inte ens som att jag hade jobbat, ännu konstigare.

Jag pratade med papi om minibars-passet och berättade hur det var.. men vi kom fram till att förmodligen säger de bara hur jag ska göra och så får jag gå själv.. för jag lärde mig lixom basic förra helgen ju.. dvs att hitta alla rum... fast det kan jag inte än, men jag har en karta som snälla martina ritade upp. hihi. dåligt lokalsinne kallas det.

Jag längtar tills jag kommer hem så jag kan börjaslappna av, för just nu känns det som om jag har gått & spännt mig för att de skulle vara arga på mig i en hel vecka! men hallå.. :)

jag måste ändå säga att mamma sa precis: det verkar ju som ett normalt jobb det där..
haha! :)

och förresten så glömde jag att slänga in ett citat från filmen jag såg igår a walk to remember:
-"I might kiss you."
-"I might be bad at it."
se så söt film :)

Vad ska ni göra idag gullungar?
nu ska jag sluta skriva i alla fall :p
vi hörs ikväller, då är jag nog typ... Jätteglad! :D

puss. <3

15 Februari 2009

god morgon!
väckning för 20 minuter sen, ush..
nu ligger jag i sängen och kollar på herrarnas slalom, de två som har åkt har det gått precis tvärt om för Brolenius ligger två iaf! :p

jag börjar bli hungrig så jag ska kanske slänga i mig ngn mat. på tal om det så får jag inte glömma matlådan idag! viktigt viktigt.
jag slutar ungefär 6, kan bli tidigare också! hoppas på de men jag tror inte de.
alltså kommer jag hem senast kvart i sju. :)

ni får ha en bra dag utan mig.. stackare! :)
puss!


15 Februari 2009

hej.
alltså jag fattar inte, förut grinade jag aldrig till filmer, nu är det två i rad som jag har lyckats med... knas knas..
filmen va iafl bra.. a walk to remember, såg jag.. i början va den rätt seg men den kom igång sen.

men jag är jättetrött nu.
imorgon är det inte väckning förns 10 :)
börjar jobba 12:30
puss!


14 Februari 2009

hej igen..
jag kollar på the perfect man, den är ju grym! om man gillar kärleksfilmer då alltså.. och det gör ju jag, i alla fall ibland :)
anledningen till att just den här filmen är så bra är att relationen mellan mor och dotter är så underbar.. de pratar itne om sina känslor men får ändå reda på dem genom sig själv i andra person.. eller hur ska man förklara det? se filmen istället!

jag är förresten jättenervös för imorgon.. mer nervös än jag var förra veckan
varför?
för att jag är orolig att de inte ska ha tid att lära mig minibars passet och att de blir jättesura på mig för att jag skrev upp mig på det fast jag inte kunde det

jag vet att jag är larvig..
det blir nog bra
men ni får veta imorgon, nu ska jag inte skriva mer idag...
puss

14 Februari 2009

HAPPY VALENTINES DAY!
jag vet att jag redan har sagt det idag men jag tänkte ni skulle få lite bildvisning också.. :)



hihi.. kom på att jag hade dessa sötnosar liggandes på hårddisken.. :)
själva bildserien har jag själv satt ihop. men konstnären till dessa bilder är grym! :)
puss på er!

14 Februari 2009

god kväll!
nu har jag kommit hem, ätit, kollat på knutbyavsnittet som gick i veckan och myst med Bella lite också... hon börjar bli ritkgit stor nu alltså.. första dagen när jag lågmed henne i soffan fick hon plats på min mage + bröst.. nu ligger hon över benen också... stor phlikka!

(haha... jag tittar lite på mcbean.. han e ju fan lite läskig alltså :p)

jobbet gick bra.. den här korta tiden passar ritkgit perfekt om man ska jobba på donken, 4,5 timmar... jag jobbade först lite mer än 2,5 timmar och sen rast i 30 minuter och sen var det bara 1 timme och 50 minuter kvar.. tyvärr var det rush typ 1,5 timme men det gjorde ju bara att tiden gick snabbt iofs.
Jag börjar bli blödig om att lämna alla medarbetare på donken alltså.. jag har ju ändå jobbat där i 2,5 år.. lite mer till & med! undra om jag ska hitta på något kul att ge till dom.. vad tycker ni?

hihi.
puss

14 Februari 2009

jag ska väl lyckas dra till med ett till inlägg innan jag åker iväg till jobbet.. även om det inte är förns om en timme jag åker..
Jag har sjukt ont i magen idag, ett konstigt ont? såde känns inte helpepp på att jobba.. men vi hoppas på att det går över, jag får ta en ipren innan jag åker. :)

Ni som tar emot sms av mig idag kan känna er omtyckta! hihi..
hade tänkt skicka runt sms till dom jag tycker om, inte ett sms som ser lika dant ut, eller ja.. det kommer ju handla om samma sak såklart men ändå inte samma liksom.. de e ju inge kul, då känner man sig inte lika speciell :D
.....fan jag raderade halva inlägget, smarto...
hatar när min dator gör så, den markerar av sig själv och vips så har man tagit bort allt!
farligt...


Hm.. jag vet inte vad jag ska skriva, ni måste ju tycka att det e skittråkigt att läsa mitt babbel om ingenting!? men vad vill ni läsa om?

förresten så är de snart dags att shoppa vårkläder! :) Får se om eva kommer upp den 28onde till tjejträffen.. då skulle vi
tydligen lära håkan shoppa, haha :) hon e söt den där eva!
Men då blir de väl kista, eller stan? jag tycker kista är mysigare.. Får plocka med mig kameran också kankse...

aja nu ska jag kolla in lite på ellos & avundas att jag är fattig för tillfället.
vi hörs ikväll!
puss!

14 Februari 2009

God morgon!
Nu var det ju den där alla hjärtans dag igen, för tredje året i rad så är jag ensam..
tur att jag jobbr ivf så jag slipper sitta & titta på massa kärleksfilmer... för det brukar väl i princip bara gå sånt just den här dagen?
fast å andra sidan så känns det lite som en vanlig dag bara just nu.
så vad händer idag?

-jobb 14-19 (skönt!, detta innebär 4,5 timmars jobb med en rast, som ligger nånstans i mitten och jag kommer då aldrig jobba mer än 2 timmar i sträck idag!)
-hem & vila & sova.. imorgon är det jobb igen..

skönt att jag kommer henm rätt tidigt ivf.

nu ska jag kolla efter lite utbildningar, för ni vet väl att jag tvekar nu igen?
puss!


13 Februari 2009

jag vill inte ens söka längre...


13 Februari 2009

nu har erik och kristin varit här.. jag fixade taco.. efter maten var det som vanligt sällskapsspel, den här gången blev det kort, först skitgubbe och sen plump..
när vi spelar spel i våran familj så urartar det alltid.. pappa sa att jag inte får skriva om hur knäppa vi är i bloggen, men det är det jag älskar med den här familjen..
man kan vara sig själv hela tiden, man behöver inte vara stel eller känna sig obekväm på något sätt.. jag sa till kristin att: det måste vara ett helvete att komma in i den här familjen..
hon bara skrattade :p
med det menade jag såklart att om man inte har samma humor som vi så är det nog rätt jobbigt :p

Ett exempel var när Erik satt och kastade kort längs bordet och påstod att det "inte va något bra glid" men jag frågade honom "om du kastar kortet rakt ner, borde det glida då?" och han kom på hur man gjorde och fick "glid" på kortet...
helt plötsligt kastar pappa iväg kaffekoppen "Men vad gör du!?" frågar mamma... varpå pappa svarar: "jag provar glidet!"
en helt vanlig dag med min älskade familj.

en annan rolig sak.. eller rolig.. skön kanske?
är att donken ringde och frågade om jag ville börja 14 istället... och sluta 7 :)
en kille som ville jobba 10-14 så jag slapp 4 timmar, skönt!

nu ska jag smsa till en speciell person och så ska jag se på nån bra film.. alldeles ensamen!
ush så tråkigt.

puss!

13 Februari 2009

okej nu räcker de me bossens nya skiva.. så fort pappsen kommer hem så börjar den rulla på en gång!
nu blir det 4nki musik istället, mycket bättre.. eller jag vet inte om man kan tävla med bossen... men när det blir tjatigt kanske?

så där.. nu har jag fixat..
det bästa med min ipod-högtalare är att den går att koppla till datorn.. så man har liksom bärbart ljud överallt! :D jag orkar inte plocka med mig mina högtalare hela tiden liksom....
dessutom är sladden till dom helt sönder, tyvärr..
men aja hur som hellst.
Vad gör ni?!
inte kommenterar ni i alla fall.. fy!

ska jag i protest sluta skriva? nej det går ju inte jag kommer inte kunna hålla mig ifrån det..
fan också :D

men vet ni en annan sak?
efter nästa helg så är jag LEDIG ... 2 helger!!
känns så jävla skönt .. inte för att jag inte är så mycket ledig på veckodagarna nu under praktiken inte..
bara skönt att slippa pressen.. eller jag vet inte
donken = hata.... är så jävla glad att jag kommer därifrån snart!
rsh = love it, än så länge ivf :p men jag kan liksom inte allting än 100% vilket gör det stressigt...
och mitt lokalsinne e sämst.... hur tror ni att det går att orientera sig bland alla hotellrum? njaa.. kanske inte så bra?

puss på er gullungar så skrivs vi snart :D

<3


13 Februari 2009

åh vad dåliga ni är på att kommentera! :o


snart ska jag gå ut med hundarna.. dom har precis vaknat :)

Jag vill berätta för hela världen!
puss


13 Februari 2009

72 dagar
19 skoldagar
2 jobbdagar
- vad händer sen?

jag måste bara berätta för er att jag känner mig oerhört lycklig och har gjort det de senaste 3 dagarna.. jag väntar spänt på en fortsättning och hoppas verkligen på det bästa :)

puss!


13 Februari 2009

Fredag den 13!
jag hade itne ens tänkt på det förns jag öppnade förstasidan på blogg.se och där hade de publicerat ett inlägg om det..
hmm.. bella går och hostar.. eller det låter som att hon försöker få ut nått.. läskigt..

Vad ska ni göra idag?
jag ska ha en lugn hemmadag med hundarna, ikväll kommer erik och kristin och äter här, det är jag som ska fixa iordning tacos.. mums!
jag har tjatat om det ganska länge nu och jag fick det på villkoret att jag fixade det (a)

nu ska jag leka med hundarna - de leker med varandra (för första gången för mig)
puss!

12 Februari 2009

hej!
nu tänker jag tillägna ett inlägg till en speciell person..
den här personen betyder väldigt mycket för mig, ja man skulle ju kunna uttrycka det ungefär såhär: jag älskar dig!
och vem är då den här speciella personen?
-Amanda!
När andra tycker att man är jobbig om man klagar eller är ledsen så vet jag att du alltid finns där vid min sida och du lyssnar, precis som jag lyssnar på dig när du klagar ;)

jag brukar säga att jag ångrar att jag började på GUC men bara pga linjen jag valde... alla vänner jag har träffat är oförglömliga och flera av dom hoppas jag kunna behålla kontakten med hela livet. Speciellt dig!

Vi är rätt lika du & jag.. gillar lugnet mer än farten.. men samtidigt så är vi så olika som man kan bli
och det gnabbas lite då & då
men det hör till.. jag har alltid hört att "för att ett äktenskap ska hålla måste man bråka ibland" så vi är gifta du och jag amanda.. som jag brukar säga "om man stannar tillräckligt länge så är man fast för livet" och du är fast för livet gumman, jag älskar dig! :D

12 Februari 2009

hej! :D
nu har jag inte haft ngt att göra så jag passade på att ta egopics. hihi... here you go ;)





jag trivs bättre bakom kameran det e en sak som stämmer :p
aja... vi hörs senare nu ska jag kolla på tv en stund.
puss

12 Februari 2009

hej på er gullungar.
nu är jag hemma.. har redan varit hemma i en kvart, men ändå! :)
mötet gick bra, det bestämdes att jag skulle fota till fotoramar och hemsidan..
det blir nog bra tillslut.. :)

nu ska jag äta, skriver senare
puss

12 Februari 2009

hej igen! :D
nu har jag precis varit ute med hundarna.. jag konstaterade att det i måndags tog en timme för oss att gå samma sträcka som idag tog 40 minuter.. lite kul att utvecklingen går så fort, eller hur?
ännu en sak som inträffade idag var att tintin lyckades kissa på Bella! ush.. hon luktar numera väldigt mycket hundkiss, men pappa skulle tvätta henne när han kom hem :)
+ att jag torkade av henne lite med ett papper..

det måste sett kul ut om någon gått förbi, för det höll på att inträffa flera gånger... och jag måste ha sett helt förtvivlad ut och jag skrek "NEEJ!! INTE IGEN!!" haha... du hade nog velat vara där för att se hur kul det såg ut :p

nu ska jag snart åka iväg på mötet.. jag är nervöös.. fast jag har egentligen inget att vara nervös för .. men ändå, det tillhör sånt här.

sen längtar jag till ikväll.. (a)´
puss!

12 Februari 2009

Hej & god morgon!
jag fick sova till tio idag med, jag har snälla hundar jag.. Bella sover fortfarande men jag blev väckt av pappa som sa att det var storslalom på TV och så kan jag ju inte ligga & sova hela dagen heller?

den här dagen består av:
- gå ut med hundarna
- möte

jag är lite nervös :)
puss


11 Februari 2009

halloj!
det är jobbigt med bittra människor när man själv är glad. Fast jag ska väl inte säga nått för jag är också bitter ibland.. (;
förressten så fick jag allting på dagens todo lista gjort! grymt jobbat :)

nu väntar jag  bara på mamma & pappa så vi kan kolla på semestersvenskar.. jag sitter hela tiden & hoppas på att de ska åka och kolla på vårat hotell.. eller så :D

hm.. jag har inget vettigt att skriva idag.
puss!

11 Februari 2009

hihi..
nu är jag ensamen hemma.. dags för massa musik? JA!!
nu blir de till att sjunga högt så grannarna hör..

11 Februari 2009

hello!
nu har jag fixat designen lite på bloggen.. inte ritkigt nöjd så vi får se om jag orkar göra nått annat med den också... :)

11 Februari 2009

Hej på er..
har precis vaknat. Eller jag fick gå upp vid 8 men hundarna var så söta & lät mig sova lungt till klockan 10.
nu håller bella på & biter på tintin, stackrarn.. Och han vågar inte säga till!

så dagens upplägg då?
sitta här 40 minuter med frukosten ->  11.00
ge bella välling -> 11.10
gå ut & gå med hundarna -> 12.20
skala kvällens potatis -> 12.50
jobba med praktiken/internet -> resten av dagen ;)

så.. det är lite o göra idag i alla fall :)
-> betyder .. när jag är klar med grejen..

well.. ska snacka lite med
adam & amanda nu, vilka änglar dom e! :)
puss

10 Februari 2009

och vad ska jag skriva nu då?
jag har ingen aning faktiskt.. vet inte ens varför jag loggade in..
men när jag är glad så vill jag väl skriva av mig.. eller nått.
hihi

10 Februari 2009

mat var det.. Wook blev det. gott. Fast jag e känslig när det är kött och inte kyckling.. för att det är fett klumpar kvar på bitarna, då tappar jag matlusten.. just det hände idag.
men aja, jag åt rätt mycket lunch ivf så de gör ingenting.

just nu sitter jag och funderar lite över morgondagens upplägg..
man ska kanske börja planera redan innan veckan har börjat..
men om det kommer upp något oväntat då?

aja..
förresten får ni gärna säga hej, ni som läser
puss

10 Februari 2009

så.. nu har vi testat på det här också och än så länge går det ju bra.. ni får inte veta vad dock.. hihi. något ska jag ju hålla för mig själv ivf!

anyway.. det där med todo listan.. gick ju inte så... bra...
jag får sitta hela kvällen och försöka komma på frågor.. täntke mig "fem snabba om: personens namn" typ så..
vad ska man ha för frågor då?
- hur länge har du jobbat här?
- vad är det bästa med jobbet?
sånna frågor.. eller vad tycker ni?
sen måste jag börja fundera lite på utformningen av hemsidan också.. men det blir nog rätt enkelt.. :)

aja. puss!

10 Februari 2009

hej hej!
jag är sådär underbart sprallig..
hihi..

10 Februari 2009

jag tittar på martha stewart för första gången..
jag älskar matprogram! det ser så gott ut när de fixar maten.. sen när man gör den själv dock... så blir det något annat.. :p
well.. nu skulle mami åka så jag måste upp till hundarna nu.
puss

9 Februari 2009

åh.. suck.. sista inlägget för idag..
tycker ni att det är bra med många inlägg eller vill ni hellre ha ett/dag?
jag tycker de e roligast att skriva flera korta.. det blir så jobbigt att läsa långa inlägg.. men tyck till!

nu är jag jättetrött.. jag gick ju trotts allt upp klockan 8 i morse, även om bella tillät mig att sova en stund men jag har ju varit inaktivt aktiv hela dagen, dvs vaken i sinnet men kanske itne kroppen... ehm.. fattar ni?

aja.. jag ska prata lite mer med nyhemkomna tobbe och sen ska jag se en film / sova.
puss!

9 Februari 2009

hej på er! :)
nu är det kväll och CSI. inte för att jag tittar så mycket men, fyfy..

så.. för att resumera dagen (heter det så?) har jag i princip.. latat mig!
imorgon blir det fullt upp..
saker som ska göras:
- kolla upp olika kommuners hemsidor
- komma på intervju-frågor
- plugga historia
- vara hundvakt
- plugga annan historia


om jag gör 50% av dessa sakerna är jag nöjd. :)
är lite nervös för mötet på torsdag.. så dessa saker står högst upp på listan!
nu började CSI igen,
puss

9 Februari 2009

hej.... ush... internet är konstigt, när torrent är igång så blir det helt stört.
-men det är därför jag försvinner från msn ibland.. bara sådär..
jag ska iafl äta nu gullungar, kyckling m. ris! kardemumma! :D
puss


9 Februari 2009

som sagt så publicerades aldrig det förra inlägget jag skrev, så nu kommer det två inlägg nästan samtidigt..
åh. såg nu att greys börjar snart igen! :)

Jag har suttit och kollat på avgångar från arlanda, skulle kolla när thai'en lyfte men jag lagade mat då.. hon var försenad så jag missade :/
aja, there's a day tomorrow aswell.

Föressten.. Har jag berättat om våran skiva och flak?!
annars får ni veta de nu.. och om jag har berättat det så får ni veta igen..

Det har ju varit skit mycket tjaffs om skivan, först var det orange, sen inte orange, sen inte orange igen och sen inte orange... sen var det prat om att vi skulle ha på redroom, men där var det vissa som inte ville ha det och tillslut fick klassen ett erbjudande från JK (journalistik) om att vara med på deras skiva på people och så blev det bestämt. tyvärr så inträffar det när jag är i thailand.. dvs 7 Maj, om det är nån som ville veta..
men vi ska ut på middag med klassen också .. när jag är hemma.. hihi. :)

och flaket då..
Guftaf (våran mentor) skulle fråga sin bonde... (dvs bonden som han gör en barnbok om) om han kunde köra flak. Dock så bodde han utanför enköping så det blev lite långt, men han kände en vän som bodde inne i uppsala som kunde köra, så han skulle ringa honom.. Efter ungefär 1,5 vecka fick vi svar och att det var helt okej, för 6 000 :- ! så nu har vi helt plötsligt både flak och skiva, tänk att allt kan ordna sig.
nu har bråket angående skivan/flaket inte löst sig riktigt och det blir bara större och större klyftor i klassen.. men å andra sidan - det är snart slut, man orkar inte lägga så mycket energi på det längre..

Jag har i alla fall ansvaret för pengar till flaket, och det är också beroende på... vi ska åka med JK .. eftersom de bjöd med oss på deras skiva.. Men några blev sura ohc vill åka med fotoA, och nu lät det som att vissa skulle fixa ett eget flak..

att det kan bli så mycket intriger över något så litet?

aja. hur ska ni göra med flak & skiva?
puss

9 Februari 2009

Hej! :)
sitte roch kollar på reprisen av melodifestivalen, har precis varit ute med båda hundarna och nu är dom jättetrötta.Bella somnade direkt, hihi sötnosar - helt utslagna!

ush vad jag inte gillar af ugglas.
hm.. jag vet inte vad jag ska skriva.. jag är nervös.. vet inte varför.. jag ska nog kolla lite hemsidor idag, inför mötet på torsdag.. och så ska jag kanskeförsöka komma på några intervju frågor till personalen.. eller ja.. som jag ska fråga personalen.. har ni ngt förslag?

puss!
(2 timmar senare,.. inlägget publicerades visst aldrgi.. aja, här får ni då!)

8 Februari 2009

hej hej :)
nu är jag ännu tröttare.. sitter och halvsover samtidigt som jag läser bloggar .. funderar lite på framtiden..
hur det nu sak bli.... jag är lite nyfiken.. är det någon annan som undrar hur erat liv kommer se ut om tio år?
har jag stadgat mig?
vart bor jag?
vem bor jag med?
hur är min ekonomi?
vad har jag för jobb?

... sånna saker kan jag inte sluta tänka på..
men nu ska jag prata lite på msn och sen kolla på criminal minds & sova.
vi hörs imorgon gullbarn!

8 Februari 2009

hello people!
nu är jag helt utmattad.. eller lite krafter har jag väl..igår jobbade jag hela dagen
efter jobbet drog jag till anna och va där en stund. sen var det bara hem o sova o ladda upp inför nästa dag (idag alltså)..
i morse ringde klockan 07.15.. 07.40 var det dags att gå upp.. jag pallrade mig upp och så sitter mamma vid frukostbordet.. så jag fick sällskap och slapp oroa mig ..
sen bar det av mot jobbet.. det nya!
jag vart skitnervös när jag satt på bussen men jag satt o lyssna på musik så jag lugnade ner mig lite. när jag kom fram möttes jag upp av martina som sa att jag skulle gå med reine. jag lärde mig handduksrundan (;
det var skitenkelt och åh vad jag e glad att jag har nytt jobb!
men det e ganksa svårt att lokalisera sig när man inte kan hur rummen ligger.. men man lär sig.. som med allt annat.
men det gick i alla fall jättebra!

nu ska jag se på trollkarlens hemligheter och sen kanske någon film.
vad ha ni för er? eller.. vad har ni haft för er idag?
berätta! :)

puss

7 Februari 2009

hej hej på er.
nu sitte rjag i köket och väntar på att komma iväg till jobbet.. från början skulle jag jobbat den vanliga tiden 09.45-19 men i torsdags ringde de och frågade om jag kunde jobba 10.45-20 istället.. och jag hade ju inget för mig så visst. Men nu i morse ringde de vi nio och frågade om jag kunde börja 11.45 och sluta 20.00 ändå.. gärna för mig.. ju mindre jag jobbar desto bättre.. kanske inte pengaväg men ändå.

så nu ska jag snart åka, får skjuts av stefan, han o co ska åka o bada i fyris idag.

men jag sätter nog på datorn ikväll och skriver lite.
Vad ska ni göra?
puss så länge!

6 Februari 2009

hej!
amanda- jag ska till sälen med Erik, Kristin och hennes familj :)
Adam- När!? vi åker dit över påsk-helgen i alla fall :)

hm... jag måste bara ge 5/5 möjliga till
kabelgiganten!
jag beställde igår en kabel dvi-hdmi som skulle gå mellan tvn och datorn så jag kan glo på film :D
och gissa vad... jag fick den idag! frakten kostade 0 kronor! skitbra sida!

hm.. nu ska jag försöka städa.. ska se om de går, jag kommer aldrig ngn vart.. hihi
see ya later!

6 Februari 2009

godday!
phew.. jag vaknade för en timme sen, och nu tittar jag på alpina VM. synd att både anja och frida åkte ur :(
på tal om skidor är det väl i princip bestämt att jag följer med till sälen.. om det inte händer nått tråkigt i pengaväg dvs.

vad ska ni göra idag?
puss

6 Februari 2009

jag kan inte sova. det går inte... jag är inte ens trött..
fast jag borde kanske stänga av datorn först.. och börja med att försöka..
åh..

5 Februari 2009

jag ska fixa bloggen igen nu.... men jag har bara hunnit byta profilbild än så länge.. nu ska jag.. det var länge sen jag sa att jag skulle det första gången.. duscha..
men jag tänkte passa på att fråga om det är någon som vet en låt, en svensk låt.. med titanics soundtrack i början... om det är nån som vet vad den heter..
jag lägger in soundtracket så kanske ni kommer på (:



puss

5 Februari 2009

jag hittade! hihi. snokade runt på ebbas facebook och hittade 3 bilder som jag ska dela med mig av..

   

titta titta......
bilden till vänster:
1a från vänster: Danne, Katrin, Sofia, jag, Malin, Anna, Malin, Pao
2a från vänster: Markus "här skulle Göran stått", simon, john, sofia, ida, nathalie, nazanin, sarita, ebba, mats
3e raden från vänster: Fredrik, lelle, stoffe, sabrina, johanna
4e raden från vänster: patricia, ola, nuzze&emelie 

bilden i mitten:
Göran, Åsa och Mats... Mats tog görans plats när han fick cancer.

Bilden till höger:
nancy, simon, pao, stoffe, malin, sarita, jag, emelie& anna, nazanin, nathalie, ida, katrin, göran, markus, sofia, malin&patricia, ebba, sofia, lelle (bakom fredrik), fredrik, danne

5 Februari 2009

åh. Jag sitter och lyssnar på Kent, gammal musik som ger så jävla mycket minnen..
tillexempel denna..



Vi skulle sjunga den på skolavslutningen i nian, jag tror det var jag, anna, sofia, emelie och markus.. minns inte om det var någon mer...
och jag minns eftermiddagarna efter att vi hade slutat, kanske väntade vi på bussen eller så fördrev vi bara tiden.. i rummet brevid lärarummet, med markus.. åh.. vilka tider.
jag minns när sofia, jag tror i alla fall att det var hon som skrev... satte upp en lapp på lärarnas dörr..
kommer inte riktigt ihåg men det var ungefär att lärarna va för lata för att öppna dörren när de satt och drack kaffe..

är det nån som kommer ihåg?


och jag saknar verkligen nian, den klassen..

klassen jag går i ni är inte alls lika trevlig, inte alls lika många likasinnade, istället är det väl att alla är så olika och har så olika åsikter så varje gång det drar igång en diskussion så blir det tredje världskrig..

ni anar inte hur mycket jag saknar ekilla skolan.. eller... jag skulle naksne inte vilja gå där nu, men tiden som vi gick där vill jag ha tillbaka.. även om jag inte kanske mådde på topp vissa dagar så var det ändå de bästa dagarna i hela mitt liv som inträffade under tiden jag gick där.

så för att ni ska slippa läsa om mina klagomål om hur mycket jag saknar ungdomen och oskyldigheten som det ju var då.. när man kunde skita i allt och ändå slippa konsekvenser... men ja... ni ska slippa..
jag tillägnar i alla fall det här inlägget till 9d1!
love you guys, i still do!
.......Bara för det hittar jag inte avslutningsbilden! :(
någon som har den? SKICKA!


aja.. puss


5 Februari 2009

Grattis mamma! och hur gammal blir hon? enligt henne själv 30 ;)
hihi sötnosen. Det var lite kul när jag satt o tittade när hon skickade iväg tack-sms till folk som skrivit grattis... hon skickade 2 stycken sms till stombergs hemtelefon :p men sen hjälpte jag henne att ändra så att hon skickar till maries mobil istället.
typ halv tolv kom Lasse och Anita hit.. de skulle gratta mamma, men hon var såklart ute med hundarna, så jag fick stå för underhållningen tills hon äntligen kom hem.. jag blev lite orolig att de skulle hinna åka igen innan hon kom hem, men vi hade tur ;D

nu ska jag snart äta, men jag är inte hungrig.. jag har inte varit det såhär mitt på dagen sen i måndags.. kanske för att jag äter för sn frukost.. dessutom har jag hunnit med att fika mellan också.

angående tatueringen så pratade jag med lasse som har tatuerat in anitas ansikte på axeln i väsby. han gillar dem jätte mycket och tycker att jag ska göra där.. men så blr det nog också :)

aja.. jag ska hoppa in i duschen nu, see ya people! :)
puss

3 Februari 2009

Jag blev utmanad av Sabrina, och ska skriva 8 st fakta om mig själv.

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. Efter du har skrivit alla dina 8 vanor/fakta så ska du skriva 8 personer till som du vill utmana!

1. Jag är vänsterhänt (jag härmar dig Sabrina :p)
2. Jag har jobbat på donken i 2,5 år och varje gång jag har gått till jobbet har jag haft ångest
3. Jag älskar väskor! jag är galen, i thailand blir det minst 5 väskor med hem till Sverige..
4. Jag har slutat äta chips ;)
5. Jag är väldigt blyg, men när jag känner folk kan jag istället bli påträngande
6.  Jag har typ slutat fota, trots fotoutrustningen jag har och utbildningen jag går
7. Jag är BESATT av den senaste tekniken.
8. Jag och hela min familj är matvrak, det är svårt att hålla sig om det är god mat (;

Jag utmanar: Sofiefobi, Adam, Josefin klargårddenise, Amanda, Hanna, Sofia och Emelie

4 Februari 2009

hej på er :)
nu är jag hemma!
jag har...
 ... skrivit på uppsägningspapper
sen åkte jag till V-by och....
... köpte nya jobb skor.. :) De var på rea priset skulle varit 699:- men jag fick dem för 279:-, ett kap!

i V-by kollade jag även upp hur mycket tatueringen skulle kosta. Han ville att jag skulle komma tillbaka med en utskrift (skrivaren funkade inte i morse så jag fick aldrig med mig nått, utan jag visade på ipoden) men han sa ett ca pris på 1500-2500 kronor.. vilket ju var vad jag hade förväntat mig..
så nu ska jag försöka fixa en utskrift och åka ty nästa vecka igen.
Nu är jag hemma och jag ska vara hundvakt ett tag medans mamma handlar, men bella sobver just nu..
så jag ska göra utmaningen jag fick från Sabrina! :)
(se nästa inlägg)
puss


4 Februari 2009

hello.. god morgon skulle man väl kanske säga..
elleri alla fall för mig.
nu är det dags att göra i ordning sig, sen åker jag till arlanda och skriver på uppsägningspapper.. efter det ska jag träffa sofie och vi ska gå till teds tattoo och kolla hur mycket min tatuering kommer gå på... jag uppskattar den till 2-3 000.. vi får väl se om jag har rätt... hihi.
jag ska kanske också köpa ett par skor till jobbet... vet inte ritkigt omjag kan använda mina lacoste.. får titta lite närmre på dom innan jag åekr.

vi hörs när jag kommer hem!
puss

3 februari 2009

nu ni.... är de bestämt, aja i alla fall nästan....
min tatuering..

det som inte är bestärmt är om det ska vara mitt ansikte eller bara ett neutralt... och inte heller, om det blir mitt ansikte, är det säkert att det blir just det ansiktet som du kan se på bilden.
men vad tycker ni, rent allmänt?

puss

3 Februari 2009

här igen..
Sitte roch lyssnar på musik med mamma... lite cornelis här och lite teddy där.. nu blev det sonja aldén :)
Vad har ni gjort idag?
jag har hållit på med PS och lysande penslar... ganska kul :) det blir rätt häftigt.. skrev mitt namn... inte så snyggt men..
Det är typ A:et som jag är nöjd med ;)


Nu är stefan hemma och äter, trevligt att se han ibland.
så jag ska inte skriva så mycket mer nu,
puss!

3 Februari 2009

hej!
jag sa ju att jag skulle ta tag i det, i alla fall 2 dagar i rad nu.. :)
igår gjorde jag inte så mycket, gjorde lite historia.. eller kollade på en film om hitlers nedgång typ...
idag har jag pratat med nina, min chef under praktiken... vi kom överrens om lite saker som jag ska göra nu innan jag träffar henne och hennes crew... hihi.

aja, jag ska kolla lite på tattoos!
puss

okej it's time

nu är det dags för mig att ta tag i det här igen, på allvar... nu kommer jag ändå sitta vid datorn varenda eviga dag så varför inte liksom..
aja.. vad har hänt?
jo sen sist jag skrev så började internet funka igen.. men det krånglar lite då och då, igår fick inte pappa på det förns han gick till mitt rum och testade.. själva mojängen sitter ju här..

och det har hänt väldigt mycket sen jag skrev sist faktiskt...
sista veckan i skolan gick på som vanligt, hann klart med fotouppgiften till och med.. och det var det många som inte gjrode. sen var det fredag och jag var på arbetsinterbju på Radisson Sas Hotell, jag fick jobbet!
senare på kvällen gick jag över till emelie och såg på tv o pratade :)
dags för lördag och jobb, efter jobbet ringde jag till ante, chefen, och sa upp mig!
ska upp o skriva på papper ngn gång i veckan. skönt.
efter jobbet åkte jag hem till Erik och Kristin och åt middag och sov.. igår, söndag var det dags att gå upp 06.30 för att ta sig till romme..
där åkte vi skidor hela dagen och idag kan jag inte gå :D
när vi kom hem igår upptcäkte vi en hemsk lukt, stopp i avloppet och det hade bubblat över.. ush.. tur att ni inte bor granne med mig!

nu ska jag kolla på tv.
puss