Jacob

 

Nä va säger ni?


There's a possibility

 

There’s a possibility
There’s a possibility
All that I had was all I gon’ get

There’s a possibility
There’s a possibility
All I gon get is gone with your step

All I gon get is gone with your step

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility
I wouldn’t know

Know that when you leave
Know that when you leave
By blood and by mean
You walk like a thieve
By blood and by mean
I'll fall when you leave

So tell me when you hear my heart stop,

You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility
I wouldn’t know

So tell me when my sigh is over
You’re the reason why I’m close
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn’t show

By blood and by mean
I fall when you leave
By blood and by mean
I follow your lead

sjukt lyckad kväll

hallå på er!
jag lever! haha, gårdagen blev så jäkla lyckad. Bowlingen var sjukt kul, dom har ju alkohol licens där så man behövde inte känna sig törstig nångång, haha
efter bowlingen gick vi till bill&bob, sen va vi hem till mig på efterfest :p

jag ska läga upp bilder en annan dag, just nu orkar jag inte. Jag var däckad idag fram tills klockan 4 när jag vaknade till liv, gick till donken och ica. svullodag, ja tack.
jag är ledig imorogn okcså vilket är skitbra eftersom jag inte lär kunna somna så tidigt ikväll.. :p

puss!

That guy is special

Jag tittade på Law and Order i veckan när det sas något riktigt smart.

"He said that the lord spoke to him. Not even Maria spoke directly to god he sent and angel for that but now the lord spoke to him. What a special guy."

Med reservation på att jag inte kommer ihåg ordagrant.
Word.

face drop


wöhöööw

de är nog mitt nya uttryck tror jag, wöhööw, alltså.

jag. hatar. silverfiskar.

det är så sjuuukt äckligt. Hittade en nu...... BLÄÄÄÄÄ.......
jag vill krypa ur mitt eget skinn och nu kliar det överallt bara för det :p
haha.. Jag har iafl städat klart nu, typ.. jag måste dammsuga bara.. Så nu är det bara att ge sig på disken! wihoooo!

jag behöver ny partymusik, har du nått tips? BRA, kommentera.
Jag har ungefär 20 låtar på min spotify lista nackdelen är att jag har ju lyssnat sönder dom flesta, och dom (ungefär) 4 nya är dom enda jag lyssnar på nu vilket betyder att även dom kommer va sönderspelade inom en snar framtid. Så va lite bussig va?!

Nu: diska
puss!

LÖÖÖÖRDAG

god morgon.. typ? Nej det är inte alls morgon :) Haha.. God.. eftermiddag då!

Jag vaknade först vid nio och tänkte att det var allt för tidigt men var ändå förvånad och lite glad eftersom jag ska försöka att vakna lite tidigare om dagarna nu, bestämde mig ändå att sova lite till, tänkte att elva var en bra tid, men jag ställde inte klockan, den mår man bara dåligt av när den ringer, haha!
Jag vaknade igen fem i tolv, det var skönt att sova. Dock har jag en jävla huvudvärk som hemsöker mig igen, tror det är pengar den här gången.

Klockan nio vaknade jag mitt i en dröm
, det var... ingen bra dröm. Jag vill inte drömma om den personen. Jag tänker dock inte skriva här vad jag drömde, det är bara onödigt. Jag märkte i alla fall att du kan spela mig hur du vill, och jag har inte talat sanning till mig själv när jag sagt att jag inte bryr mig om du skulle säga sådär.

Jag tror i alla fall att jag kommer skita i gymmet idag också, det är lika bra. Har fortfarande ont och jag kommer aldrig hinna, Linda kommer hit klockan fyra, då ska vi se på new moon, äta mat och umgås. Vi har ju ett helt liv att ta igen i pratväg, haha! :)

Jag borde alltså börja städa nu.. eller typ.. lägga mina tvättade kläder i garderoben igen.. eller typ.. städa garderoben först. aja det löser sig, måste nog städa garderoben iafl, annars kommer jag aldrig få in en hel jäkla ikea kasse (överfull dessutom) med kläder. Jag förstår inte att man kan ha så himla mycket kläder men ändå känna att man inte har ett skit att ta på sig!

aja, puss!

Kids in america

hallojsan.

såg just kids in america, en film som handlar om ungdomar på en high school nånstans i USA. På skolan får ingen undervisning om säker sex förekomma och det är väl det hela filmen går ut på. Den är baserad på en sann historia vilket gjorde den ännu bättre.
Filmen i sig var väl .. en vanlig tonårsfilm egentligen, pojke-flicka-kärlek-övervinna-bekämpa

men den var bra och hade ett bra budskap. Jag ger den 3/5 :)

Nu ska jag lägga mig i sängen
och hitta nått program på TV att somna till. puss!

sötnöt

hallojsan!
Linda var precis förbi här, den människan är SÖT! :) Aj lajk her.
Man märker direkt när en vän är sann. :)

Till middag idag blev det varma mackor, det var gott. Min specialare med philadelphia ost på, vitlök&örter. MUMS.
jag har fortfarande ont i benet, stör mig skit mycket på det. Nu kan jag gå men jag haltar.. hoppas det är borta imorgon, då kan jag sticka iväg till gymmet då istället.

nu vet jag inte vad jag ska skriva, jag ska lyssna på musik och kolla facebook fram tills dess att CSI börjar, sen blir det väl en tidig kväll så att jag orkar med morgondagen!
puss

tongue

hallå, jag skulle precis skriva en status på facebook, "These lines, so well rehearsed. Tongue tied and over-loaded, you'll never notice." och var tvungen att kolla upp hur tongue stavades. Jag tycker det borde va tounge eller nått,vet inte.. aja..
så jag slog upp det på världens bästa lexikon på nätet,
"Svenskt uppslagsord
tunga tungan tungor subst.
rörligt organ (för tal, smak etc) i munhålan"
HAHAHAHAHHAHAHAHHA...... är det bara jag som tycker att det är roligt? "rörligt organ i munhålan" hahahahahhaha...



okej så, till annat.
lektionen gick bra, vi hade en lexikon övning.. jag är sämst att slå upp i lexikon så det behövs övas på :)
tror faktiskt att Elective lektionerna kan vara givande, läraren verkar vara bra, en svenne som kan snacka engelska ordentligt. annars har jag mest stört mig på dom andra lärarna att dom fortfarande låter som svenskar ibland. Det är det värsta jag vet. Jag pratar säkert själv så.. men det är ju inte direkt något jag hör att jag gör.

På vägen hem, när jag reste mig från stolen egentligen fick jag sjukt ont i vänstra benet, typ vaden.. eller egentligen hela nedre delen av benet, kom fram till nu att det strålar från knät?
Vet inte om jag ska hoppa över gymmet idag? Jag vill gå dit men det känns ju jävligt dåligt att sabba knät det första man gör. Jag kanske ska komma igen nästa vecka istället, jag har ändå tränat 4 dagar den här veckan redan.

blubb.....blubb..



tlöött

hej hej hemskt mycket hej

jag mår.. illa.
jag kunde inte somna igår
- måste bara säga att George Clooney är cool! han har varit i Östersund o spelat in nån film (?) och han hade bott i ett helt vanligt hotellrum, inte nån svit eller så utan ett helt vanligt rum :p dessutom hade han umgåtts med dom vanliga människorna, tekniker och så.. Det är ganska häftigt med tanke på hur känd han är.

i alla fall, jag kunde inte sova igår somnade väl vid tre eller så, jag får alltid panik över att inte orka gå upp på morgonen när det blir sådär, jag orkade gå upp, ställde klockan lite fel men det gick ändå. Nackdelen nu är att när jag är för trött för att gå upp så säger kroppen emot och jag mår illa istället..

dessutom är jag .. nej jag var.. hungrig, vilket betyder att jag var tvungen o proppa i mig nått när jag mådde illa. Det är ju aldrig det roligaste man kan göra.
Jag åt köttbullar & drack oboy, haha.. mycket bra frukost. Näringsrik.

Nu måste jag fixa mig till skolan det sista, går 9.15-10.45, hemma 11.00 ungefär.

You

You can't fight the tears that ain't comming.

Här sitter jag. Jag skulle gå o lägga mig tidigt va?

jag är typ pigg, jättepigg. Kan bero på att jag drack en hel kopp (min stora kopp, ca 0,5liter) med cappuccino. Det var ju mycket bra jobbat.. Jag skyller på att jag är en oerfaren kaffedrickare..
(jag vet inte ens hur mycket koffein det är i de där... hahaha)
Jag har köpt cappuccino med marabou chokladbitar i den. Lite läskig var den att dricka, chokladbitarna fick jag för mig att det var klumpar från pulvret så det kändes lite slemmigt, annars var det jättegott. Smakade mer choklad än kaffe och det passar ju mig.

Jag sitter o pratar med båda mina internationella vänner
, egentligen är dom ju inte internationella utan Svenskar som låtsas vara internationella ;) haha.. Anna och Lenne iafl. dom är söta som små flikkorna.

Jag vill ha ny musik. Jag är så trött på den jag har, jag vill ha annorlunda musik, ingen mainstream... det tröttnar man ändå på när man jobbar (rix fm 9 timmar om dagen..)

osammanhängande
men .. jag blir rädd..
för dom jäävla snöplogarna, ni förstår verkligen inte..
utifrån och in hör man sjukt bra .. och dom åker ALLTID här utanför känns det som, jag bor ju precis utanför stan och precis utanför där marken är uppvärmd vilket betyder att dom typ kör fram och tillbaka på den här vägen hela jävla tiden.

Igår trodde jag att någon smällde en bomb eller så för att dom körde så fort och.. körde väl på ett hopp eller nått så det small till. Nu trodde jag att det spökade i lägenheten (när man lyssnar på musik samtidigt så blir väl ljudet annorlunda eller nått?) men jag upptäckte 1 sekund senare dom gula lamporna och.. ja, det är min käre vän snöplogen som är på besök igen
nu kommer han igen..

Så har han typ dom starkaste helljusen och en gul varningslampa och SJÄLVKLART ställler dom sig utanför mitt fönster och väntar, fikarast? jag blir galen..
ge mig sommar..

haha sjukt onödigt läsande, nu säger jag tack för mig! puss!

yellow

jag kom inte på någon rubrik, så den blev gul.

Kom precis ur duschen, håller på med tvätten. Skulle tvätta 11-15 egentligen men jag glömde bort det, ellerk om på det ungefär halv ett vilket betyder att jag aldrig skulle hinna.. orka stressa liksom.
Jag har också varit på gymmet, var väl där i en timme ungefär. ca 17 minuter cykel, 15 minuter löp/gång, sen lite lår & rygg övningar. Jag tror att jag kommer ha träningsvärk imorgon. hehe..he.
Jag känner mig iafl stolt, 4 dagar i rad har jag tränat nu. Imorgon direkt efter skolan tänkte jag gå ner också, kör väl samma "program" som idag, det funkade ju bra, liksom allt möjligt.

Så vad händer ikväll?
Jag ska väl först o främst tvätta klart. Sen ska jag se om det finns något på TV annars fastnar jag väl här..
Jag borde sova lite tidigare, skolan börjar 9.15 imorgon, sen går jag till 10.45, känns ju värt. Jag gillar inte att jag nästan alltid har lektioner på fredagar, det betyder att jag får mindre tid hemma om jag skulle åka hem en helg. Som nästa, mamma fyller år på fredag och jag kommer hem fredag kväll.. får åka tåg o buss då eftersom päronen ska basta. kuuul. anyway.. så jobbar jag lördag & söndag.. så det blir liksom ingenting jag hinner göra då. Det är ju lite tråkigt men vad ska man göra? Pengar är roligt ju! :)
Nu måste jag klä på mig igen, kan inte springa ut naken till tvättstugan ju!

puss

-

hejhejhallå
åt precis lunch.
Pasta, köttbullar, brunsås och lingonsylt.
Lingonsylten som jag aldrig öppnat förut satt fast i kylskåpet, hahaha! Det var gott men jag kom på när jag redan hade lagt i pastan i vattnet att det ju är potatis man ska ha till det här, nåja.
Nu är jag PROPPMÄTT. hoppas att de hinner smälta i magen innan jag ska träna :p

Nu ska jag titta på tv och.. välla ut magen ;) haha
puss

waaah

vad har hänt med blogg.se? hela skiten är ju annorlunda?! störigt.
aja..

jag blev väckt för en halvtimme sen av min älsklings väckarklocka.. Det är bra att vakna nu, det behövs. Jag ska inte ligga o sova till ett varje dag det är bara onödigt. Men samtidigt om jag ställer klockan själv har jag ingenting att gå upp för, förutom veckarklockan. Nu har jag ett samtal att föra vidare.. haha.
Morgonens samtalsämne var bebiskläder, rosa, blått eller vad som hellst.
När du ser en "rosa" bebis, antar du att det är en tjej då?
-troligtvis.

Anyway. Idag ska jag inte göra så mycket alls. Se om det finns något att göra till föreläsningen imorgon.. troligtvis inte såg jag nu eftersom det är LiC - elective, där man väljer mellan translation (eskilstuna) och words in context (västerås) där jag  SJÄLVKLART väljer västerås lektionen, haha :p
Nu ska jag i alla fall fixa något att äta, 2 timmar innan träning! :)
Ska nog fixa köttbullar & pasta.. har inte gjort något med dom fast jag tog upp dom typ i tisdags eller nått. Bra där...

Halv två ska jag springa ner på gymmet, cykla och lite ben hade jag nog tänkt mig idag.. Får se hur det blir när jag väl är där.
Jag ska prova en av cyklarna som ser mer ut som en säng, haha.. Man ligger ner o cyklar i princip.. Vad ska de va bra för?
Om den är ledig ska jag iafl testa. :)

Efter gymmet blir det väl hem, laga mat, glo på tv, sitta vid datorn och sen sova :p
We'll see!
puss

Min brorson/dotter!!!! :)

Jag har inte sett människan på riktigt men jag bara VET att det kommer bli den vackraste lilla tjejen/killen någonsin!!!! :)
runt 29 juni då jäklar! :)
Faster älskar dig <3






5 minuter senare;
ojojoj, vad känslosamt det blev helt plötsligt. Jag insåg just att jag faktiskt ska bli faster, det här kommer bli underbart! Ska lära honom/henne allt jag kan. dvs ingenitng ;) haha!
ÅÅÅÅÅÅH!!!!! :) Jag är så glad. Allt är så bra nu!



film musik

....pratas det i telefonen och jag kom på dessa från freaky friday..

 

 

You're it, you're the ultimate
It's automatic, I'm sure of it
No lie, so don't even try
To tell me that you're not the guy
Cause I've been waiting all my life
For someone just like you

But you're it, you're the ultimate, you



 

 

Round and round here we go again
Same old start, same old end
Turn my head
I turn back again
Same old stuff never ends
Do this, do that
Can’t deal Can’t deal with that
I tune in, tune out
I’ve heard it all before
Hello, goodbye
Never asking me why,

twilight

soundtrack. tänk vad man kan drömma sig bort!


musicaa

hallå

jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag ÄLSKAR att återupptäcka gammal musik, som man lyssnat sönder förut men sen glömt bort helt. Det här är kärlek mina vänner..


-

jag vill ha sommar, kräftor, sol, bad, solbränna, sena kvällar utan att frya ihjäl, gröna gräsmattor att ligga på

ja.. ni vet ju själva.



Tränings schema

Hej Hej Hallå!
Tror faktiskt att jag ska göra upp ett tränings-schema till mig själv..

måndagar
- Styrka
tisdagar - Handboll
onsdagar - Löpning
torsdagar - Styrka
fredagar - Löpning
lördagar - bakisdag/vilodag
söndagar - bakisdag/vilodag

problem att parkera

jag måste ju faktiskt säga hur underhållande det är att bo mitt i stan ibland. Varje helg kan man höra någon fullis utanför skrika något roligt och nu.. har dom problem att parkera.
Det är en tant och en gubbe, tanten stod bakom bilen först och vad jag förstod av gester och munrörelser så sa hon "nej framåt" "nej bakåt" ett bra tag..... innan dom bytte plats. Nu står alltså gubben bakom bilen och försöker förklara hur hon ska stå. hahahaha.
Dessutom är det världens jäkla snöoväder, nästan så jag känner för att dra ut o springa, det måste vara fel på mig för det är precis vad jag tänker göra nu, inte gymmet alltså! wööhööw.

P.S
Jag tror att mina knän kommer vara arga på mig ikväll.. det får jag stå ut med!

Personlig väckarklocka

jajjamän, Amanda skickade sms igår och undrade om hon kunde ringa mig nu i morse och jag sa att hon skulle testa, se om jag var vaken.
Så hon var min personliga väckarklocka för dagen, sjukt bra. Nu hinner jag städa innan gymmet idag. Dessutom ska jag ner på stan och inhandla lite onyttiga saker, det blir nämligen filmkväll med Linda ikväll, Twilight & New moon! underbart!
Bild från i Lördags i den läskiga bilen! haha


handboll = kärlek

wöhöööw..
hemma!
det gick jättebra.. eller.. ja.. asså det var ju folk med som aldrig hade spelat handboll förut..
Det var pass 3 meter framför kroppen, 2 meter under eller 5 meter över. haha nej nu överdrev jag ju lite. men, ni som har spelat vet hur det är när det kommer nya, som inte kan något.
Jag kunde inte heller så mycket. Kände mig kass, jättedålig.. Min handled behöver tränas upp, jag måste sluta knäcka den.. min kondis behöver tränas upp, så jag kan kontra, hihi :)
Vi var 8 pers idag, och i snitt förra terminen hade de haft 6,5 personer varje gång. dock hade träningarna legat på fredagseftermiddagar då.. och om det hände nått på kåren kommer ju ingen på träningarna. Jag hoppas iafl på många deltagare, idag hade vi massor med innebandyspelare, som trodde att innebandyn började 8.
Nu ska jag ta mitt svettiga arsle o gå in i duschen.
puss!
Ta mig mycket seriöst på bilden :)





träning = glatt humör

hallå, igen..
öh. Jag skriver korta o många inlägg idag, dessutom helt obetydelsefulla (säger man så?) men ändå! vet att ni är SÅÅ intresserade också.
Sitter nu och kom på att jag är på myycket bättre humör idag än jag var igår..
jag har tränat en gång och det sätter väl igång blodcirkulationen mer eller nått?
ingen aning.. men jag märker på en gång att jag orkar mer och att jag blir gladare.
okej det kanske tillför lite att jag faktiskt ska spela handboll ikväll, världens bästa jävla sport. JIPPIIIIE!!! :)

Handboll

hej hej hallå!
jag har nu ätit världens godaste soppa.. som BLEV världens godaste soppa också, jag är mästerkock!
kommer säkert vilja ha en portion till när jag kommer hem från HANDBOLLEN
Jag är så sjukt lycklig.. känner mig satsig med knäskydden men utan dom känner jag mig som en naken fjolla... jag hatar att ha shorts utan handbollsskydd. haha!
Visst är jag cool?


Tom Kha Gai

hallå!
ska äta världens jävla godaste soppa! MUMS.
thailand - flashback.
Tom Kha Gai heter den, kokosmjölk, vatten, tom kha mix, kyckling, tomat & svamp ska det vara i. Jag har även minimajs och bambuskott.. haha :D
Till det äter man ris. MUMS... kan inte förklara hur gott det är ens.. eller.. ja, jag har ju inte gjort det själv ännu men hoppas att de e gott:D
Seminariumet idag gick bra. Men jag undrar.. vad är skillnad mellan föreläsning och seminarium?
Anyway. Jag hade inte läst boken. Har inte fått böckerna ännu ens. Dom vissa av dom är påväg, skickades idag.
Jag är ändå helt slut i huvet av allt överanalyserande. Jag tänker läsa texterna ändå som vi skulle läst till idag. Tror det kan vara nyttigt.
Snart ska jag träna handboll! Det ska bli såå kul! :)

petig

hej och hallå o tjena o tja o .. allt de där!
jag har precis diskat (i en timme) .. varför envisas jag alltid med att skita i att diska när man väl äter och så.. nej men jag tar de imorgon.. och imorgon.. och imorgon ... och så pågår det så tills något börjar se äckligt ut,kommer jag på att jag nog borde diska.

Jag känner mig iafl lite hemmafru-ig och ganska duktig så det är ju ett plus.
men ang. rubriken, "petig" det blir jag ibland.. jag får mina stunder..
i vanliga fall så hatar jag att städa, kunde verkligen inte förstå mig på Emelie som när hon va liten sa att hon tyckte det var kul att städa (?) jag har aldrig gillat att städa och .. okej, kanske lite mer nu när man inte bor hemma. Tror att det är lite av ett trots-beteende att inte ta upp kläderna från golvet hemma.. Jag gör det ju fortfarande inte när jag är där. I och för sig har jag inga garderober där så när man plockar upp det ur väskan lägger man sen tillbaka det, på väskan denna gång...

men.. till saken.
idag, så såg jag att min fina nya dator hade fått en fläck, mellan tangenterna och jag fick genast besvär med den där fläcken.. inte går ju det att ha en grå fläck på en vid dator!?
Så jag gick och hämtade en tops och gjorde rent. Sen när jag ändå hade en tops där så gjorde jag rent mellan ALLA knappar på hela tangentbordet. wuhuuu..

Det var som en kväll (när jag inte kunde sova iofs) så fick jag för mig att städa toan, ordentligt, eftersom jag hade sett en dammtuss. Jag satt då ner på golvet och skrubbade allt!!!
På tal om toan så.. tvättade jag toan för första gången, sen jag flyttade in, idag. Det var.. äckligt.


öhm.. och nu ska jag DÖ i soffan innan jag dammsuger. Eller borde jag göra det först? Så har jag allt klart sen?
ja. Det borde jag.
sen ska jag DÖ i soffan.
Låter som en riktigt riktigt trevlig kväll!

Cry

I'll pretend I'm okay with it all
Act like there's nothing wrong

Is it over yet?
Can I open my eyes?


träna - check!

hallojsi igen!
Kom precis hem från gymmet, de blev en snabb visit idag, runt 40 minuter kanske totalt. Sprang och körde ben som vanligt.
Det ska bli kul o se hur mycket jag orkar med på handbollen imorgon (ingenting) haha. Nej här ska vi ha en bra inställning!!
Ja oj.. jag kankse inte ens har sagt det, jag ska provspela med skollaget, det är av alla former, åldrar o kön, ska bli skitkul!
Ville ju testa förra terminen också men vet inte riktigt vart det tog vägen egentligen. Nu har jag en classmate som är på så då blir det ännu roligare!

Anyway.. jag köpte glass på vägen hem från gymmet.. Mycket bra!
Nu ska jag städa. snart.. om nån.. timme.. eller två.. ;)

LiC - Language in Context

hallå!
sitter här o har kommit hem från skolan för en halvtimme sen ungefär.
På schemat idag är

skola - check
mat - check
städa - check
träna - check
diska - check

Sofie tyckte det verkade som en tråkig dag.. jag ser det som en helt okej dag.. faktiskt (!?) Jag är sysselsatt hela tiden vilket betyder att jag inte kommer vara utttråkad.
Jag måste diska för det har jag inte gjort på en vecka (JAG VET; EEEEU...) Jag skyller på att jag var sjuk, ja det gör jag.
Jag måste städa för att Linda kommer hit imorgon innan jag börjar skolan, kan ju inte se ut som att det bor ngn här då ;)
Träna ska jag göra för det har jag inte gjort sen innan jul! (FY PÅ MIG)
skola och mat behöver väl ingen förklaring tror jag?

Skolan idag gick bra, vi lyssnade lite på vad som skulle hända ang. kursen och hur poängen var uppdelade, LiC har 15 hp.
De sista 45 minuterna skrev vi en Essay, typ.. Vi brainstormade och skrev ett first draft, läste upp det, skrev ett second draft och sen va vi klara.
Det var väl en övning på hur man ska skriva sen när det kommer till de riktiga uppsatserna.

nu ska jag äta.
pussigull!

söndag

halloou.
Det här har sannerligen varit en fettodag. Till frukost .. nej, lunch.. blev det tacos rester från igår.
Till middag blev det Pizza. haha! :) Mumsigt. Jag blev så sugen på det när de andra åt det igår (hemmagjord)

gårdagen blev kul, även fast Linda blev trött.. haha :d
Mitt pokerface funkade till och med.. dock spelade vi inte ens klart :p
Jag hinner inte skriva mer, ska titta på blåsningen!
puss

jag har roligt

höhö..hö...


-

okej men nu är jag bara arg.
Såg just mitt resultat från mattea+b tentan. 2 poäng. IGEN.
VAD HÄNDE?
jag förstår verkligen inte...
jag hade pluggat och jag kunde det någorlunda bra, kanske inte godkänt okej men TVÅ POÄNG????
det här är helt sjukt. Denna tenta MÅSTE jag hämta ut.....

jag är arg.

planer

hallå
jag vaknade idag, kollade facebook på mobilen och började smida planer.
Jag vet exakt vad jag vill göra och jag vet till och med när (nu pratar vi livsplaner alltså)
Jag tänker inte skriva något här förns om typ.. ett år.. Eftersom jag hatar att skriva om saker som sedan inte blir av, när det gäller stora saker.
Mina första planer nu i höst är i alla fall (som jag redan sagt tidigare) att flytta hem. Jag kommer nog flytta hem, hem i alla falll. Försöka hitta en lägenhet som är billig? vet inte om det är värt det. Anyway, skaffa ett jobb, jobba aset av mig och sen förverkliga en av mina många drömmar. Låt oss säga att jag kommer ha nytta av min Engelska.


på tal om Engelskan så träffade jag en av mina klasskompisar igår hos josse. Världen är bra liten!

bulletproof - dagens motto.. typ

hej på er
jag kom precis hem från en helmysig kväll med västerås brudar!!!
Det blev dricka, singstar (utan färg), twister (träääningsvärk, någon?) och bara allmänt härligt sällskap.
skönt att kvällen slutade lagom tidigt, jag ska orka med en POKERKVÄLL (!) imorgon, haha :D
Med linda och diverse killar (?)

..jag känner att (inom parantes) är kvällens grej här.

på slutet satt vi och blev mer seriösa
det är skönt att prata ibland, folk som inte vet något om mig egentligen.. får veta sånt som.... hm.. jag inte säger.. annars. Man behöver inte bry sig, dom kan inte säga till någon olämlig eller liknande.
det är bra att höra från andra.. hur man ... hm.. utger sig själv.
jag vet att jag tänker fel, jag vet att jag absolut inte ska fokusera på allt det där utan istället det som kommer
men hur fan GÖR man då?
jag behöver folk runt mig som kan smälla till mig på käften, säga till mig (även när jag ger bortförklaringar) att jag faktiskt har FEL.

jag behöver folk som märker att mina bortförklaringar egentligen betyder
"ja men jag menar ju så fast det behöver ni ju inte tolka på det här sättet, tolka det såhär så är jag fortfarande cool"

haha.. nej men .. typ.. så...


nu ska jag däcka i sängen. Ladda mitt pokerface.
om jag nu har något (STEFAN?)
puss.

bulletproof - igen

haha .. hej :)
Jag mår bra
fast .. ja.. jag nyser fortfarande men annars mår jag bra
annars skulle jag inte springa runt och städa..?
ja och som sagt.. jag har städat idag
och pratat  itelefon med amanda i 2,5 timme. Nytt rekord tror jag?
adam var med också i ungefär en timme. Konferenssamtal is the shit.. haha
den enda pratar om det här, den andra om det här och den tredje sitter med hög musik. BRA DÄR.

jag sov till halv ett i dag också. Skönt att inte ha någon som klagar på att man "sover bort hela dagen" .....
nu vet dom inte hur länge jag sover. mohahah. Det jobbiga är att man ska kunna ta sig eupp när man är hemma :p


Jag ska snart hoppa in i duschen.. göra min kropp glänsande ren (jag skoja....)
skcikade över lite låtar via BT till mobilen nyss. Skitbra att man kan göra det, jag älskar min mac.

och jag skiver verkligen inte om något vettigt så nu väntar duschen.
pöss!!!

bulletproof

 

 

min nya favroitlåt, tack korven!!


ny design

sådär.
en enkel design... den får vara så länge  :)

jag är SJUKT varm i kroppen... tror att febern är borta dock.
jag irriterar mig på allt och alla så.. akta er.

pruttfolk!

jag förstår mig verkligen inte på vissa människor.. Som ljuger för att typ... imponera på andra?
eller ljuger.. dom överdriver sanningen.
Jag bryr mig inte om en människa har mycket pengar/äger många materiella saker, jag bryr mig om en människa är trevlig mot mig, behandlar mig bra.. och då spelar det ingen roll om du har den nyaste mobilen, den finaste inredningen, dom rikaste kompisarna eller får alla filmer/etc innan alla andra.
jag bryr mig inte

Det är bara jobbigt att inte veta om det personen säger är sanning eller inte när det väl är sanning. Hur ska man kunna lita på en som man vet ljuger hela tiden?

Och hur ska man lita på någon som kommer med undanflykter hela tiden?
förklarar bort sig eller kommer på andra saker i sista stund?

jag orkar bara inte..

nu ska jag äta upp min sista avocado och lyssna på Melissa Horn
.


ny bloggdesign

hallå.
har gjort en tillfällig design just nu... jag ville ha en bakgrund.. har velat haft de länge, så fixade en gradient bara för tillfället.. och en ny header eftersom de ngamla inte passade alls.
kommer ändra den här ganska snabbt men jag hade ingen idé om hur jag ville ha det just nu så det blev såhär!

minne

jag tror att jag har sämre minne än jag trodde.. eller så har jag druckit mer än jag trott.. eller..... nått.
Fick sms precis av ngn jag träffat ute. Jag minns inte att jag träffat ngn ute sen halloween.....?

ja hej på minnesförluster som man inte vet om?

uppdate;
det här var ju bara läskigt
jag har inte alls minnesförlust
jag frågade om människan hade facebook.. så jag kanske kunde käna igen honom
"Nä har tagit bort min facebook. Vi pratade nog inte men såg dig på håll bara.."
"men hur har du mitt nr då?"
"Man har väl sina kontakter :)"


hahaha.. jag är rädd..

blackboard

hallå
sitter o glor på blackboard. Bad Diane att kasta in mig på engelskans blackboard sida.. det är ungefär som ett informationsställe för allt man behöver veta om kursen, lärarna kan lägga ut gamla tentor, svar på tentor, tentor genom internet.. osv :)
Kommer använda det MYCKET mer nu under engelska terminen, känns som att det kommer information hela tiden där.. synd att inte alla har fått sin mail ännu bara.
Har inte fått tag i gruppen ja skulle varit med i morse men jag pratade med några tjejer utanför testet, de hade typ svarat på frågor om USA-s valsystem.. men det var svårt om man inte visste något egentligen..
verkar inte som att jag blir avrättad för att jag har missat det heller.
Imorgon ska jag försöka ta mig upp. Blir det inte sämre måste jag orka.. med en ibumetin iafl.
nu ska jag tillbaka till soffan.. ville bara kyla av mig lite.

puss

godkänd!

hallo!
Maybe I should write my blog in english?
Nej det blir så jobbigt att läsa då... och inte bra för zdravo!
Men jag måste liksom lära mig att få in engelskan i mitt vardagliga liv. På testet sa läraren att jag pratade amerikansk-engelska först men vissa ord tog jag med UK-engelska.. haha :p
Och låt mig säga en sak; JAG HATAR... att läsa högt när man är snorig..
Yes, well.. this is the way it is (paus för snor) you should try to (paus för snor) go this way instead (paus för snor) ...
typ..
nu kom jag bara på nått, meningen har egentligen inget sammanhang. haha.
Men det var så det kändes.
jag fick ett litet tips om att "gå upp" i tonen när det är frågor.. men man har liksom bara en tonart när man är sjuk...
NU ska jag sova.. eller nej.. jag är inte trött. Jag ska lägga mig i sängen (Paus för snor) och...hm.. jag är sugen på något. Potatisgratäng, någon? Jag har .. en hel påååååse med färdiglagad. Typ det dyraste som finns? men fanimig det godaste som finns!



Förresten är du söt. haha.. :)
och jag menade såklart soffan, inte sängen..

sjuk

hallåååj..
Jag har hastigt och lustigt blivit sjuk, vaknade av klockan i morse men kom fram till att jag inte borde smitta alla andra så jag gick inte. Dock måste jag iväg på pronunication test ändå vid halv två.

På tal om min väckarklocka, jag har den på mobilen och hur man stänger av den/sätter på snooze är att man drar en grej till ena sidan eller andra. Jag snoozar ju alltid i minst 30 minuter och varje gång klockan ringde i morse så DRÖMDE jag att jag stängde av klockan, förstod verkligen inte varför den inte stängdes av.. sen kom jag på att jag har ju ny mobil, jag måste göra sådär :P
haha..

Jag har tagit en ibumetin för en stund sen så för tillfället mår jag bättre.. Det är vad som ska få mig orka med testet.
Och vad är det för test?
Pronunication = uttal
alltså ett uttals-test. Att se vilken nivå man ligger på som jag har förstått det.
jag längtar tills imorgon klockan tolv.. då är veckans lektioner klara. Förhoppningsvis orkar jag imorgon, vet dock inte om det e nödvändigt eftersom jag inte ens har fått boken vi ska läsa i..

aja... Allt löser sig!
nu ska jag vila en kort stund till innan jag ska gå till skolan
puss!

SWE - SLO

hej.....
Sverige förlorade just premiären i EM
Jag är sjuk
Första skoldagen gick bra
Imorgon kommer Johan
Nu ska jag sova, typ.. eller nått...

MISSADE JAG DET OKÄNDA FÖR DET HÄR?????! :(

skärpning!

hej på er!
sitter i sängen och skriver, ska gå ut med hundarna när jag skrivit klart.. inspringandes kommer bella med ett gossedjur i munnen... hon har varit så gosig idag, tror att det är för att hon märker att vi är arga/besvikna på henne.
Jag sov till ungefär halv elva då pappa kom hem och väckte mig.. hörde honom säga åt bella några... inte så fina saker men tänkte inte mer på det..
kom upp ur sängen runt elva och fick reda på att Bella har ätit tapet i morse, ja det är ju gott kankse?
vi har ju renoverat köket precis så det är ju inte det roligaste som kunde ätas upp.. bättre med en sko eller något då tcker till och med jag.. som har drabbats värst av skoätandet.

en bit längst ner på tapeten är uppdragen och lite är avgnaget. Vad får hon sina idéer ifrån undrar jag.

nåja.. nog om det.
Jag tror att jag håller på att bli sjuk, jag nyser hela jäkla tiden och har varit trött ungefär hela tiden enda sen jag kom hem till rosers.
Jag har inte tid att bli sjuk nu, jag kommer gå i skolan i snitt 3 dagar i veckan, ibland 4 och ibland 2..
Beställde förövrigt kurslitteratur igår, 1500 kronor gick kalaset på denna gången med!
har dom en gräns på att det inte får kosta mer eller?
Det där var inte ens all kurslitt. jag måste låna böcker från bibblan också.. jippiiie..
måste kolla upp vilka det var, vi kanske skulle läsa till imorogn?
ajdå..
hm.. nej jag har inte litteratur förns på torsdag. :). men jag lär ändå gå till biblioteket typ imorgon och leta. och jag tror jag skulle läst till sida 11.


ja.. det var dom tråkigheterna, nu måste jag bli positiv, allt har ju löst sig!
och jag är så sjukt glad för det, hihi

nu är det bara det där andra som jagar mig överallt jag måste ta tag i.. men jag orkar inte bli hetsad hela tiden, jag tycker det är jobbigt att ha press på mig på det sättet.

öh.. puss, nu ska jag ut med dom små vilddjuren.

pppppaaahhaaaaartyyyyyhyyy..

eller nått.
haha
jag är sååå glad!!!
men det förstår väl ni som följer min blogg. jag har ju typ blivit deprimerad av det här eller nått men nu har det löst sig!!!!
nu är det bara pengarna som fattas men dom kommer väl förhoppningsvis i februari ellern ått!!!!
JAG ÄR SÅ GLAAAAD!!!!!!!!

hihihihiihih..
19.22 tåget. ppppaaaarty…

-

ANTAGEN!!!!!!!
JAG ÄLSKAR ALLT OCH ALLA IKVÄLL SÅ!!!! KKÖÖÖÖÖÖÖÖÖR PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!

-

jag vill bara inte lura mig själv en gång till.
och hej jag skriver i gåtor
och hej det sägs att man vill ha uppmärksamhet då
och hej.. jag skriver bara till mig själv idag så ni förstår ändå ingenting!
puss!

love is hard

 

I see lovers in the streets walking without a care
They wear it out loud like there's something in the air
Well I don't care
They're treading lightly, no they don't sink in
There's no tracks to follow
They don't care where they're going
And if they're lucky they'll get to see
And if they're really, really lucky they'll get to feel

And it kicks so hard it breaks your bones
Cuts so deep, hits your soul
Tears your skin and makes your blood flow
It's better that you know
That love is hard.


Love takes hostages and gives them pain,
Gives someone the power to hurt you again and again
But they don't care


And if they're lucky they'll get to see
And if they're really, really lucky they'll get to feel
And if they're truly blessed then they'll get to believe
And if you're damned you'll never let yourself be deceived


And it kicks so hard it breaks your bones
Cuts so deep, hits your soul
Tears your skin and makes your blood flow
It's better that we know
That love is hard.


It kicks so hard it breaks your bones
Cuts so deep, hits your soul
Tears your skin and makes your blood flow
It's better that we know
It kicks so hard it breaks your bones
Cuts so deep, hits your soul
Tears your skin and makes your blood flow
It's better that we know
That love is hard


If it was easy it wouldn't mean nothing.

-

jag mår illa nu..
vad har jag ställt till med egentligen?

-

Vad säger man till en person utan att krossa deras hjärta?

onsdag

ledsen.. men jag har faktiskt inte tid för er!
finns på mobilen!

myskväll

hallå!
sjukt trevlig/mysig dag hemma!
När jag kom hem tittade jag klart på The proposal, sjukt bra film.. fast ganska förutsägbar..
efter det åt vi mat, thai-soppa som jag just nu inte kommer ihåg vad den heter.
SJUUUKT gott. har inte ätit det sen vi var i thailand. Den blev en favorit redan första gången vi var där.
Åt så jag nästan sprack (kan man äta så mycket soppa?) och fick även en matlåda till imorgon.. som jag ska äta till frukost, eftersom jag ska äta lunch med mina två hjärtan Adam och Amanda.

Efter maten blev det Johan Falk filmen, igen. Jag såg den ju igår. Men tillräckligt bra för att ses igen.. jag tycker alltid att det är lika kul att höra andras "tro" om hur filmer ska bli, vilka som är onda och vilka som är goda.. när man själv vet om hur det är liksom.

Till filmen fick vi popcorn (poccorn) oh ja.. massor med popcorn. Mamma och pappa har köpt en sån poppningsmaskin.. vi gjorde fyra stycken skålar!! HAHAHAH...
efter en halvtimme av filmen ungefär blev jag så himla trött och orkade bara inte hålla huvudet uppe vilket resulterade i att jag la mig på golvet. Tur att det finns gossedjur till kuddar. Bella låg med mig och vi låg båda två och sov tills det var ca en kvart kvar på filmen.

Efter filmen gick jag och hämtade en riktig kudde och la mig på golvet, åter igen, med bella.
sjukt mysig kväll.

Imorgon blir det heldag med mina hjärtan, som sagt.
Jag måste leta fram kameran så jag kan ta massor av bilder!
På onsdag kommer tjocka feta släkten över, haha.. nej men bröder och respektive.. och jonah, såklart!
på torsdag vet jag inte riktigt vad som händer, och på fredag blir det thai-mat med mamma o pappa och sen titta på stefan när han spelar hockey! jag har inte sett honom spela sen förra säsongen och aldrig sett honom spela i sollentuna heller.

På lördag ska jag jobba, 8.00-17.00. Efter det ska jag hem, äta mat, FONDUE!!!!! mmmmums. och senare iväg till korven!
Söndag blir det väl bara chilla.. måndag får vi se om jag åker hem, som ni såg på mailet jag publicerade så finns det ju ingenting jag kan göra.
nåja! allt löser sig i sin tid.
nu blev det ett långt inlägg om egentligen ingenting.
nu ska jag sova, är alltid så trött när jag är hemma! haha. Puss och Godnatt!

ant.

Hej!

Vi arbetar för tillfället med de sena anmälningarna men kan inte svara på
hur lång tid det kan tänkas ta innan du får något svar.

Du ombeds att regelbundet kontrollera din epost och logga in på www.studera.nu
för att se om uppgifterna har ändrats eller uppdaterats.

Häls. antagningen

Even the best fall down sometimes

hallåja!
sitter o dricker upp en hel yoghurt.. haha.. måste tömma kylen ju. vilket betyder att min lunch är yoghurt och... skinka!
eller kalkon, typ..

Det är ju gott men kankse inte den mest lockande lunchen liksom. haha..
Har lite ost kvar också men den har jag bestämt mig för att låta vara och sen se om den går o äta när jag kommer hem igen. :)
Snart ska jag gå, tänkte gå ungefär kvart-tio i idag.. köpa nånting på vägen och även mycket möjligt; en tidning.
är lite ledsen eftersom min VR inte kommit ännu.. men då får man köpa en ny tidning bara! De e ju kul o läsa lite olika ibland med.

öh.. och.. det ska bli sknt att lyssnap å musik.. när jag är på det humöret som jag är idag så sitter min 1,5 timmes bussresa som smort!

hihi.
och ... jag är inte arg längre, jag var arg förut.. nu är jag inte hungrig längre.. = anki blir glad! haha..

asså.... varför läser ni ens här? jag vet inte vad jag ska skriva, ni vill läsa glada saker men när maninte är glad då...
vad vill ni läsa då?

Förresten tror jag att jag har fått en ny vän, lite.. öh.. äh!
skit samma. hejdå..


-

hallå.
har precis kommit hem fråntenta.
det gick väl.... det gick iafl.
Den här tentan var svårare än den förra! om jag bara hade pluggat till den gamla hade det inte alls varit svårt!!!!
klantigt. man lär sig så länge man lever säger dom ju.

iafl. till det jag egentligen skulle göra ett inlägg om,
jag satt här i mina vanliga vardagstankar och så kom jag på att när man kommer till iq svar, ni vet "du har kommit till IQ svar för Noll-Sju-Noll..." osv Varför heter det IQ svar?
IQ är ju en siffra på hur smart man är om jag inte har fel?
Så... menar dom att telesvar typ är ett "smart-svar"?

hö..hö.
jag känner mig deppig. :(
Vet inte om det är för att all stress har släppt och nu finns det egentligen ingenting som tillhör mig här.. alltså, jag går inte i skolan just nu, är inte antagen ännu.. så.. jag vet inte, jag är iafl deppig
bajbaj, idag ska jag heeem!
det ska bli mysigt att bara ta det lugnt i en vecka. ska inte stressa över något utan det tar jag tag i nästa vecka när jag kommer tillbaka hit.
lämnar Västerås bakom mig lite kan man säga :)
För en vecka iafl!

Nu ska jag städa och diska innan jag åker.
puss

-

hej.
gårdagen var.... full. haha. vodka är aldrig bra om man vill komma ihåg kvällen ..
Det blev iafl en gratis utgång för mig! bra med snälla människor!

idag har vi vaknat, kollat på tv och pluggat.
Oscar åkte väl vid halv fyra fyra eller nått.

Jag känner mig relativt klar med plugget men ändå så känns det som att det är så himla mycket att man inte kommer lära sig allt. Det ska ju vara färskt egetnlgien, det är lättast då.
Men jag har lärt mg saker som jag inte ens lärde migpå gymnasiet, så det lönar sig att sitta o läsa en o samma sida 20 gånger ibland.

Just nu sitter jag vid min fujitsu dator. Har packat ner Macen, vet inte varför egentligen men då har jag allt klart liksom.
och på tal om det.
Jag tänker åka hem imorgon, som planerat.
Stannar nog till söndag eller måndag, måndag morgon möjligtvis. Sen åker jag tillbaka till västerås och försöker ordna upp allt vad skola och csn-bidrag heter.
har det inte löst sig då på ännu en vecka .. ungefär.. åker jag hem till rosers igen, då på obestämd tid.
Jag har ju skickat mail till antagningen på MDH nu så allting ska lösa sig, det är bara att dom skriver in en..
hoppas på att do mringer på måndag, gör dom det så är ju allting ordnat och det är bara pengar som krånglar.. men dom kommer sen.

Aja.. nu ska jag kolla på tv och lära mig lite matteregler.
ni får ha det så bra mina KÄRA LÄSARE.
puss

LIFE IS A HIGHWAY


-

heeeej
hallå.. höhö
kollade nyss upp hur många människor som bor här och fick först en siffra från 2005 och sen från2009 .. ökningen; ca 35 000 på 4 år. Här jökar vi.

Oscar hälsar.

I'm lost.

hallå!
Lördag idag, gårdagen var trevlig!
Vi somnade väl vid tre någon gång, det är svårt när människor blir pigga såfort man blir trött.. hahaha..
aja, idag då.. jag har städat, lite. hittar itne mitt sminkborttagningsmedel, jag hatar att ha det städat för då vet man aldrig vart det är.
Det skulle kunna vara kvar hemma.. but then again why?
så.. jag tvättade bort mitt smink med vatten. nu känner jag mig torr som en öken i ansiktet. tur att det finns återfuktande ansiktsvatten!
nu väntar jag på Oscar. han kommer väl om ungefär en timme!
man får lite nostalgi eftersom det faktiskt var han och jag som var här första gången jag ens var i lägenheten, ska bli kul att se hans reaktion på hur det ser ut. han kanske har sett på bilder och så men det är ändå inte samma sak!

När han kommer ska vi väl gå ner och kirra någon god mat, laga mat, äta mat, dricka alkohol och senare gå ut :)
Johan och kanske även hans kompis (också hemifrån) ska kanske joina! Alltid trevligt med mycket folk!

nåååja!!! GTG!!!
PÖSSSSSSSS
(alla som inte dansar är våldtäktsmän!)

I've got a feeling

hej!
nu har jag precis diskat klart. diskade snabbt så det tog bara 40 minuter! haha!
dessutom krossade jag mitt första glas. skulle slå ut med armen för att gröa gud vet vad.. då jag slog till ett glas som stog på kanten av bänken.. fick ringa erik och kristin o fråga om det var okej att dammsuga upp det. tänkte att dammsugaren kanske går sönder (JA AMANDA, JAG ÄR PUCKAD IGEN) men jag hade iafl lite rätt. påsen kan gå sönder.

Ikväll kommer johan hit, inte johan i västerås utan johan i märsta och inte johan mitt ex utan johan jag träffade i sommras. haha. Varför heter alla johan?

anyway, jag är typ stressad och borde duscha. det blev helt plötsligt mycket att göra så..
VI HÖRS IMORGON.. eller om jag hinner en gång till innan han kommer.
puss

Hey.. It's going to be OK!

hej
jag när lite glad.
jag har suttit och räknat lite nu på morgonen..
Här är hyrorna som ska betalas
31 januari (för februari); 4315kronor
28 februari (för mars); 4315kronor
31 mars (för april); 4315kronor
30 april (för maj); 4315kronor
31 maj (för juni); 0kr
30 juni (för juli); 0kr

vilket betyder 4 hyror och 17260kronor (snacka om att slänga bort pengar? :O)
Jag hoppas på att kommma in SENAST i mars.. vilket betyder att jag bara behöver lägga ut pengar för två månader. kommer jag in senare är det ju bara för sent att ens försöka :p

aja, slutsats; det kommer lösa sig!
jag vill jobba så mycket som möjligt så nu när jag är hemma ska jag skriva upp mig på massor av pass!
åka hem varje helg typ? haha..

-

hej.
skickade ett mail till ukk expeditionen i skolan och frågade ang. om jag kunde gå på lektionerna fast jag inte var antagen (ja man vill ju inte missa något?) men det fick jag inte.
vilket nu betyder att jag kommer bo hemma, på obestämd tid.
Engelskan börjar den 19 januari..
fan vad jag hoppas att dom löserdet här snabbt. panikpanikpanik
och FAN VAD JAG ÄR KLANTIG.

Det hade varit en sak om jag inte hade haft räkningar att betala.

45 cm

hahahahahha!!!
killar är SÅ roliga
och SÅ puckade!!
jag har skrattat så jag tappat andan!!!!! :)

cute animals



 

 


vänner

såhär är det. åter till gårdagens tema .. typ.
jag uppskattar småsaker. Att någon skickar ett brev eller ett gulligt sms kan faktiskt göra hela min dag, jag borde bli bättre på det själv egentligen nu när jag tänker på det.
jag har märkt detta den senaste månaden då jag blivit överlycklig för ett julkort från usa och överlycklig över att man faktiskt är saknad där hemma, ganska.. rejält om jag förstår det rätt.

Den här dagen har varit bra, jag satt med Niklas på Spicy Hot medans han åt, vi gick sedan upp till skolan och pluggade i ca 2 timmar innan vi gav upp. Det gick helt okej, fast det är roligare att prata än att plugga.
Jag älskar nya människor som man verkligen kommer överrens med!
man behöver itne vara bästaste bästa vänner för att prata om något som man.. egentligen kanske inte borde prata om?

nåja. sjukt härlig dag.
Jag har precis ätit middag nu, hemmagjorda köttbullar och potatis blev det, till det bea, eftersom jag köpte det till pizzan igår.. och den är ju inte riktigt slut.. den får finnas på lördag när oscar är här också, toppen!
Förresten har jag anmält mig till basår två nu. Bara som ett säkerhetskort om jag inte kommer in på engelskan, fast det gör jag nog men..

hoppas bara att det går FORT!
jag har inte mycket pengar alls kvar. Två hyror extra, februari, mars alltså, kan jag lägga ut..
men då har jag itne råd med mat, hm. får leva på mina reserver ..

jag vill inte tänka på det där!!! :(

annat att fundera över

okej, jag har verkligen inte varit den ekonomiskaste människan på senaste tiden.. och nu känner jag verkligen av det.
jag märkte precis att jag inte kommer få något studiebidrag i januari vilket betyder att jag skulle behövs leva på min lön (ca 3000 kronor).. dock har jag lite lite lite på sparkontot så januari är nu omhändertaget. men februari då? CSN brukar ju inte vara de snabbaste heller.
och om studera.nu inte behandlar min sena ansökan snart vet jag inte alls vad jag ska göra, gå o dö.. typ..
jag har panik bara just nu, jag hatar pengar och allt som har med pengar att göra.
jag vill inte misslyckas. jag ska klara det här, och det kommer jag, bara jävla studera.nu behandlar skiten.
beställde hem blanketter för ansökan om studiemedel i alla fall.

Sen är min framtid typ bestämd nu tror jag, just eftersom det är så jävla mycket knas med pengar så känns det som att jag gör bäst i att flytta hem i juli/augusti, jobba som ett as hela jävla sommaren, försöka få ett annat jobb också, eller flera. vad som hellst, egentligen. bara jag får in lite cash.
Vi får se om jag börjar plugga till hösten, jag ska se om det finns någonting att söka till.
annars ska jag höra med mina connections (haha) om dom har någonstans för mig att jobba.. så får vi ta det därifrån. just nu vet jag bara att jag inte ska bo kvar här.

och.. panik........

-

jag vill säga så himla mycket men jag vet inte hur, eller till vem.. för den delen.

Jag är i ett vägskäl.
två vägskäl, till och med tre kanske?

du eller du?
det eller det?
här eller här?

Grattis

hallå.
jag är så jävla mätt så jag kommer fan spy snart. jag mår sååå illa.
ush!
duschade nyss med massa tända ljus, mysigt.. hade varit ännu mysigare med en tommare mage, mådde bara ännu mer illa ju.
skulle skriva ett .. viktigt inlägg.. tror jag.
men jag kom fram till att det kanske inte var så bra. jag vet ju inte om du läser.
så nu ska jag gå o spy istället.

-


2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ojojoj, så himla mycket har hänt! men störst av allt; jag flyttade hemifrån.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade nog inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej.
4. Dog någon som stod dig nära? nej.
5. Vilka länder besökte du? Thailand
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 26april-18 maj, 5 juni, 1 augusti.. säkert fler.
8. Vad var din största framgång 2009? flyttat hemifrån.
9. Största misstaget? haha.. största misstaget var ändå det största framsteget jag gjort på 3 år.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? bakterie sjuk i thailand och typ.. körtelfeber?
11. Bästa köpet? min mac.
12. Vad spenderade du mest pengar på? teknik... höhö.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja..
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? men du.. det är ju sååå mycket!!!! men melissa horn tror jag, alla hennes låtar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare.
16. Vad önskar du att du gjort mer? levt ensam
17. Vad önskar du att du gjort mindre? varit mindre tankefylld..
18. Hur tillbringade du julen? med mamma och pappa.
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Favoritprogram på TV? oj..
21. Bästa boken du läste i år? Twilight-serien.
22. Största musikaliska upptäckten? Melissa Horn
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? jag kmmer inte ihåg vad jag fick faktiskt..
25. Något du önskade dig men inte fick? troligtvis va?
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Vi var och åt middag? eller jag minns fan inte det heller..
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, verkligen. Att ha gått en annan väg.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? vet inte, lite mer tjejig än föregående år`
29. Vad fick dig att må bra? musica och vänner.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ingen.. vafan ska man med dom till när det finns verkliga människor?
31. Vem saknade du? samma person som föregående år.
32. De bästa nya människorna du träffade? Det är några stycken.. som sedan visade sig vara.. inte dm jag trodde, tror jag.. så.. äsh.. jag har lärt känna gamla kompisar mycket bättre. Dom är nog dom bästa.

3


2

nej nu jävlar
vet ni vad problemet är?
jag är så jävla rädd för att något ska bli annorlunda..
för jag trivs ju egentligen med mina tankar, jag känner mig trygg då. Fast jag vet att dom är så jävla Cp ibland.. och att jag inte orkar med dom ibland.
men min hjärna fungerar ju så. så jag vet att allting står rätt till.
jag har nog gått för länge nu..
men..
jag är rädd för dig
för att det ska bli precis som det är nu
jag är rädd för att inte räcka till
igen..

och allt det dära.
jag vågar inte och jag hindrar mig själv från att låta någon annan rasera min mur, jag har testat och inte fan har det slutat bra?
även om jag har raserat hela muren .. haha höll på o skriva musen..
aja. även om jag har raserat hela muren eller om jag har lossat på någon av stenarna bara så har jag fortfarande blivit lika sårad lika ledsen och lika besviken
allt det hopp man någonsin bygger upp som bara säger poff och hejdå, så ser man det aldrig igen

jag är nog ganska förstörd, egentligen.. mycket tack vare mig själv. eller.. bara tack vare mig själv.
Ett felval.

-

jag vill
trycka på delete, ångra, esc... börja om på nytt..
och det är väl det nya år är till för?
satt och tänkte det på bussen till västerås.. att man alltid säger att det nya året är en start på något nytt.. men det blir aldrig det, alltså.. hur lätt är det att stänga av känslor/beroenden/whatever på en jävla dag?
från 23.59 till 00.01.. ska du vara botad?
vad är det för jävla skitsnack?

inte fan går det för mig i alla fall.
så. nu ska vi inte vara negativa, men jag sa ju att det var en tanke dag.
let me be.
så.. orkar du inte läsa om allt det här? sluta då.
kommer väl ett till inlägg senare.

onsdag

hallojsan!
idag är en att göra dag, jag ska egentligen träna men eftersom jag tvättar kommer mina träningskläder inte vara torra förns imorgon. Funderade på att gå ut och gå istället men guess what.. mina skor är ju i rosersberg.
Ja, som sagt.. så tvättar jag också. Mycket duktigt och mitt golv ser inte längre lika mjukt ut.
Jag ska även plugga .. det måste jag göra nu när det blir så mycket i helgen. det kommer bli galet! och galet skönt med ngn att prata med.. haha.
vilket även betyder att jag måste storstäda.
Födmodligen är det bäst om jag gör det på fredag.. eller till och med på lördag kanske. Eftersom att det med 100% sannolikhet kommer bli lika stökigt igen på någon timme.
Fast jag tycker egentligen att det är mysigt att städa. Det blir så fint här inne då.
Jag funderar också på att möblera om igen.. att ställa allt som det var förut. Jag vet inte ännu, jag trivs som det är nu, jag kan se på tv från sängen.. haha.

Idag kommer även det bli en tanke dag, i can feel it.
jag har drömt helsjuka drömmar och känner att mina tankar kommer spinna vidare på dom så långt det går.
I don't wanna!

well.. jag längtar till helgen så slipper jag tänka så jävligt, jag älskar att surround myself with people.
och jag har dessutom lärt mig så mycket om mina vänner när jag flyttade hit, vilka som bryr sig och vilka som bryr sig när det passar dem, typ.
Jag är lika dan.. det vet jag, att det finns vissa personer som jag bryr mig om ibland.. och annars inte alls.
Men det är så vi är uppfostrade i Rosersberg. Det är som ett litet wisteria lane..
Det finns även vissa personer som jag bryr mig om i hemlighet, som jag kanske inte har lika bra relation som förut med.. men som jag ändå undrar, är nyfiken på hur det står till i deras liv, om det finns något som jag kan hjälpa till med.

För att jag älskar att hjälpa andra, medans jag själv inte har någon aning med hur jag ska hjälpa mig själv.
Jag kan inte.. eller jag vill inte.. prata om det, för ingen kommer ändå förstå. Det gör mig rädd.
och därför vill jag omge mig med människor för att slippa tänka.

aja.. vad blev det här för inlägg egentligen?
ett långt svammel.. typ.

bra vecka!

hallåå!
veckans planer;
onsdag; plugga
torsdag; plugga
fredag; plugga & bill&bob med Juhän
lördag; oscar kommer, bill&bob ;)
söndag; bakisdag/filmmys, sista plugget
måndag; (okej det är nästa vecka men ändå!) tenta och ÅKA HEM

love is hard


I'm a bad girl for breaking his heart.

hej :)
vad säger man, musik är mitt liv?
jag har inte pluggat något idag, knappt ätit något.
skaffat mig photoshop har jag gjort
och hunnit med att tänka .. SÅ JÄVLA KLART.
Är det ingen som vill byta hjärna med mig ett tag? låta mig abelasta mig själv en stund.
det skulle fan behövas..

bilder!

juldagen & nyår;



plugg?

halloj!
det var någon som påminde mig om att jag ska plugga idag.. nåja.. jag skulle egentligen tvätta också men vaknade tydligen inte av väckarklockan!?
jag vaknade nu istället, halv ett.

man blir så arg på sig själv när man vaknar sent, snacka om att sova bort hela dagen.
Nu blir det dock bara en lätt lunch och så gör jag som gårdagen och käkar pizza till middag! MUMS. hemmagjord that is.

jag är förövrigt supernöjd med min dator igår satt jag hela dagen och försökte installera photoshop.. funkar inget bra eftersom jag itne har en keygen.. och jag kan inte göra som på PC.
Skicka ett mail till min snälla kusin som jobbar på adobe dock :)

nu får vi väl se vad som händer.
jag ska plugga, senare idag ska ni få se bilder.. om ni inte redan sett på facebook

MAAAC!!!

hej gullungar!
sitter här med min sprillans nya dator och försöker att inte skita ner den.. jag menar den är ju sååå vit och fin nu och jag är så himla nöjd!!! HIHI :D

internetlös

hallåå.
ligger o kolllar på 101 dalmatiner :)
är sjukt trötter, hade egentligen inte tänkt skriva idag men jag kom på sen att min internet räkning inte är betald så jag har inget internet när jag kommer hem imorogn. tur att jag har internet på mobilen då! haha.
jag orkar inte skriva något mer nu, bilder och historien om nyår kommer en annan gång, håll ut med att jag är tråkig just nu.