du är fake

jag bara fortsätter att förvånas av ditt beteende. okej, Jag förstår.. men du beter dig ju skumt, som att ingen skulle märka när du beter dig såhär, ELLER???! Jag förstår inte hur du tänker.

Kloten, 2010

hallåhej, sitter nu i stugan, den största stugan jag någonsin sett förövrigt, hur stor som hellst! i och för sig är det en stuga för 8 personer så det borde inte förvåna mig att den är stor men ändå, lite mindre än vårat hus hemma är den.. hm.. ni får se bilder sen!
Pappa är nere och eldar på i tunnan så vattnet blir varmt tills att vi ska bada, han ringde precis och frågade om jag kunde hämta ner en stol till honom och det är det jag nu ska göra!


tur att det finns trådlöst internet här i Kloten, det funkade inte att installera pappas mobila bredband, datorn ville inte gå med pådet utan ville startas om hela tiden, inte bra inte bra. Blev nervös att den skulle gå och kapsejsa istället men såfort jag tog ur bredbandet så funkade den normalt igen. Nåja, nu ska jag gå med stolen till papi, vi hörs.

dagens outfit

hoho, helsvart idag då!
lackleggins, svart linne och svart tröja med nitar! Till det blir det vita converse och jacka har jag inte bestämt ännu..

 

och så.. en blandning mellan vår och vinter!


Fredag

hej hej hallå
Igår pratade jag med Dennis om att drömma och hur mina drömmar kan förstöra en hel dag, speciellt om jag drömmer om en viss person. Dennis förstog inte hur jag kunde låta det påverka mig så mycket "det är ju inte på riktigt"
och.. i natt drömde jag igen massor. Jag sov oroligt, hade ont i magen som inte gick över förns ungefär halv fem någon gång då jag kände lättnaden komma över mig, ni vet när man har haft så ont i magen och tillslut går det över då känns det som att hela kroppen är ny?
I alla fall.. så var det inte det jag skulle skriva om utan faktiskt drömmar.
Jag drömde, om speciella personer. MEN hör och häpna, absolut ingenting i klass med dom drömmar jag har haft förut om just den här personen vilket gör att.. okej, jag tänker på det, jag skriver ju om det i min blogg till och med MEN det kan inte påverka mitt humör idag. Om det var för att det inte var en sån intensiv eller känslomässig bergochdalbana i den här drömmen eller om jag faktiskt inte bryr mig så mycket längre, det har jag ingen aning om.



Förövrigt så glömde jag helt bort två viktiga saker jag skulle göra innan jag somnade igår, förlåt.

wuhuu

nu har jag städat, jag har dammat, jag har moppat golvet och jag har städat toan!!!
allt för att jag ska få riktigt finbesök nästa gång jag kommer hem!!! :D hihi, känn er uppskattade nu!!!!



aaaanyway. jag sitter med middagen i ugnen, crepes igen men denna gång med köttfärs.. måste ta slut på maten som finns i kylskåpet, egentligen hade jag inte tänkt att äta någon middag men när jag ändå hade tagit upp köttfärsen så. :)
så nuuu.. blir de mat! PUSS

mental breakdown


6b

hahahahhahaha... jag satt och tog kort på mig själv i camen så va jag tvungen o ta bort lite mascara under ögonen så glasögonen sattes på näsan.. då kom jag på en sak!!!
ÄR DET NÅGON SOM MINNS FRÅN 6B??!?



just don't give up

jag är kär..
det HÄR är musik..


old

kom på att jag hade bilder på systemkameran.. på mig själv.. hehe.
jag hade tråkigt en kväll när jag hade bestämt mig för att gå o lägga mig. Här får ni i alla fall två urusla bilder. Det är skitsvårt att ta kort på sig själv med den där bjässen!



the road

GRYYYYM LÅÅTÅÅÅTÅTÅTÅÅTÅTÅ.


 

 

såhär blev håret med dust it:


man kan vara snygg ändå

hohohoho.. fettigt hår och mascara överallt men jag workar fan den här frisyren ändå!!!!


eeeeeeeh

solsken och ledighet
det borde betyda att jag mår bra?
jag mådde jättebra ena sekunden men sen helt plötsligt bara vände det, mitt huvud har fått för sig att jag är sur?!
jag blev arg eller.. missnöjd är nog ett bättre ord.. på livet just nu, fast jag egentligen älskar hur mitt liv är.. Vad hände?
nåja..

....jo, jag insåg just varför jag var arg. Men det tänker jag aldrig ta här..
nu ska jag lyssna på den mest uttjatade fireflies och försöka bli glad.

mammas trasiga kropp

hej.. jag kollade precis runt på lite bloggar och hittade in på en blogg som handlar om en kvinna som precis dött i cancer.
Hennes make har skrivt två inlägg, ett innan hon dog och ett efter att hon dött. Paret hade en dotter och jag började störtböla när jag läste det här;

"När Tilda vaknade fick hon välling. Sedan berättade jag att något väldigt tråkigt hänt. Vi satte oss intill mamma. Tilda frågade om mamma sover. Jag förklarade. Mamma sover inte. Mamma är död för att kroppen var trasig och inte gick att laga med medicin. Mamma kan inte andas i den trasiga kroppen och hjärtat kan inte längre slå. Tilda kände på mammas kalla hand och konstaterade att mammas kropp är trasig. Det betyder att kroppen är tom. Mamma har lämnat kroppen och är någon annanstans, dit vi inte kan åka för vi lever i våra kroppar. Och mamma kan inte komma tillbaka, eftersom kroppen är trasig. Tilda tittade på den fina bilden av mamma ovanför sängen och sen på mammas kalla och rörelselösa kropp. Hon tycktes förstå att mamma inte fanns därinne längre."

vill du läsa hela texten? Läs den
här.

blubb blubb

Hej och svej
JAG ÄR STRESSAD, nervös och typ medvetslös, hehe!
nej men alltså.. jag skulle ju åka till Kloten på fredag och komma hem på söndag, plugga gärnet söndag, måndag, tisdag.. åka till sälen tisdag kväll, komma hem lördag morgon till Rosersberg och åka tillbaka till Västerås onsdagen den 7e april med mina kära vänner..

alltså:

fredag-söndag: Kloten
söndag-tisdag: PLUGGA
tisdag-lördag: Sälen
lördag-onsdag: Hemma


Nu, PROBLEEEEM..
förmodligen kommer min tid att se ut såhär istället:

fredag-söndag: Kloten
söndag-lördag: sälen
lördag-onsdag: hemma

ingen tid att plugga!!! eller jo.. men.. inte som jag hade planerat..

dust it

just got my new dust it powder! Haven't tried it on yet cus' it seems like a waste since I'm not doing anything today, hehe :)


god morgon!

hallå hej..
börjar skolan 10.15 idag och som vanligt startar jag tvn när jag är halvvaken för att titta på vakna med the voice, bara för att vakna till ordentligt.. nackdelen med att börja 10 istället för 9 är att efter Vakna! så kommer det TV-SHOP, det är alltid samma grejer dom försöker sälja och det är alltid erbjudanden som gäller "just nu!" eller "bara nu!" och dom säger "ta chansen.. för bara..." Just nu är det reklam för abtronic, det roligaste med den produkten är att när man får se före och efter bilder så ser man först en hårig kille som trycker ut magen, på efter bilden ser man en rakad kille som spänner magen.. plus att det inte ens är samma jäkla vinkel på bilderna.. haha.. jaa, jag undrar vad de är för folk som köper sånt där när man verkligen ser på reklamen hur fake det är!


rubrik

hejsvej
jag har helt tappat blogg gnistan. Enda/ända? Nej enda tror jag.. enda anledningen till att jag bloggar är för att mina vänner och familj ska kunna läsa vad jag gör och hur jag mår, men egentligen känns det som att fler och fler personer är sånna som inte bör läsa då jag kankse vill uttrycka mina känslor om dom, inte på ett dåligt sätt i de flesta fallen, men kanske ändå reflektera mina tankar, vi vet ju att de kan vrängas till ngt dåligt ibland. ganska ofta faktiskt.

I västerås känner jag inte så många så väl vilket gör det ännu svårare för mig att tyda vissa signaler, jag försöker att inte vrida ovända, inte ens tänka tanken men ändå gör jag det.. hmm.. ni kanske inte ens förstår vad det är jag pratar om? då gör det ingenting heller.

I alla fall så idag var jag i skolan, gjorde listening test, det gick bra. Fick max 3 fel av 20, grymt! Jag har alltid varit relativt bra på sånna saker, jag insåg idag att det de handlar om är att kunna göra två saker samtidigt, skriva och lyssna. Ibland brukar jag få panik och tro att jag har missat något, detta hände idag flera gånger innan jag insåg, gång på gång, att jag låg LÅNGT före bandet. Jag känner mig alltid stressad att jag ligger efter liksom. hehe.

Efter skolan gick jag hem, skrev klart min paragraph, typ.. Fick ett tips av Klara som jag ska försöka ändra på, annars får de va som det är. När jag var klar med paragraphen så kom jag på att jag hade ju faktiskt laddat ner hela SATC, säsong 1-6. Förresten har jag precis lärt mig stava till säsong... hahaha, innan skrev jag på engelska eftersom jag inte visste om det skulle vara ä eller e. Jag satte mig och kollade på det och fick för mig att jag ville vara kär eller sådär.. vårmysig, typ. hm.. sen köpte jag sushi och proppade i mig det. Nu är jag mättare än mättast, fortfarande.
Nu har Klara varit här och pratat av sig efter sin tenta, hon gick precis. Jag älskar oväntat besök, då måste man röja undan allt så ingen ser vilken gris man är.. så trivs man lite bättre själv också. hehe..

jaha, det här blev ett långt och meningslöst inlägg, nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city och sätta mig in i vårkärleken.. någon..?
puss


ofixat hår förövrigt..


gårdagen

hallå
tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och konstatera att gårdagen var grym!


baaaakaaa

hallåhej!
nu ska jag sticka till Linda, baaaka hela daaagen, haha :)
Ikväll blir det firande av Andreas, Lindas kille :) och vi? Vi hörs imorgon! HA EN BRA LÖRDAG!

HÅR HÅR HÅÅÅÅR



outfit idag och hår.. jag blir ALDRIG nöjd.. fast alla andra säger att det ser bra ut så jag får väl lita på dom... ELLER?




myskväll

hallo hey, what's your name? I need to know, hello.. You're my mysterious boy, hallo, halloo...


eh... ja,, hehehehehehehehhe....
fett kul blogg jag har känner jag sådär på rak arm!

Ikväll blev det middag på spicy, massa snack om killar och annat skit som varit förr, vädra känslor är braaaaa :)
Vi tittde på solsidan, åt popcorn, kollade på the butterfly effect 2, som absolut inte slår 1an.. och nu ska jag SOVA.
Det är fredag och klockan är 1 minut i 12 och jag ska sova. Jag är helt jävla slut, plus att jag ska till linda redan klockan 12 imorgon, NUUUU KÖÖÖR VIIII.. hehe... kommer behöva hela resväskan med mig typ!

så natti natti for fuck sake och ha så kul alla ni andra ikväll :)

jag..

jag orkar inte med dig. DU ÄR KONSITG.

Jag sitter här i världens mest deprimerande väder, heeeeeemskt!!!!!
har ont i huvet och är trött. Idag damp  New moon ner i min brevlåda så den kollade jag på MEN jag somnade!!!
nu ska jag städa innan Cläry kommer hit. puss

WÖHÖÖÖW

JAG ÄR KLAR MED GRAMMAR ASSIGNMENT!!!!
LYYYCKAAAAA.....
kvällen är räddad. nu är det criminal minds!


och och och och och!!!
jag får låna Hannas skidor, stavar o pjäxor när jag ska till sälen, blev nyss rikare! ehehehheeh.. snälla snälla Hanna :)

hår

hejhej. tog en dusch nyss och skulle fixa håret som det var igår.. jag är inget hårproffs, verkligen inte så.. såhär blev de:


igår



idag


-

Jag vill inte ens att någon ska säga till mig att jag är töntig idag, bara låt mig vara. Kanske en person jag kan prata med och denne person vet vem den är.

You made it so easy to fall, I had no fear at all

why do you keep haunting me in my dreams?

hejhej och god morgon.. jag har sovit oroligt i natt, drömt MASSOR. Snackade ju med anna på skype igår som sa att det var St Patricks day där borta vilket fick mig att drömma om VALBORG, det var roligt men det var så sjukt jävla mycket folk överallt sen tappade alla bort varandra och det blev kaos.

Efter valborg drömmen så drömde jag att jag var hemma, i Rosers, i mitt allra första rum. Det rum som nu är kontor.
Enda skillnaden från förut var att jag hade en spis där.
Det var folk hos mig och det var mysigt, det var hemskt.

jag vill inte drömma om jag ska drömma sådär
jag vill inte sova om jag ska drömma...


Resultatet; mår piss idag.
hej och hå.

vem färgade mina ögon?

jag tittade på mig själv i camen för o se om jag såg fördjävlig ut när jag snackade med anna på Skype.. insåg då att mina ögon var gröna, whaat tänkte jag och gick o kollade i spegeln, jo mycket ritkigt.. dm har blviit gröna.
satte mig sen och skulle ta en bild att lägga upp i bloggen, inser att jag SKELAR när jag fokuserar, PRECIS det jag brukar mobba min käre bror Erik för!!! HAHAHAHA


:)

jag är glad, jag har varit till hjälp två gånger.. jag skrev förut att det känsn som att alla hjälper mig men jag hjälper ingen annan.. idag har jag varit en snel hest mot två vänner :)

JAG ÄR SJUKT SNYGG!





min rosa iPod mini

det är kärlek det. (rubrik)
Jag brukar sätta på den när jag tröttnar på min "vanliga" musik vilket är typ.. nu..
och vad spelas på den?
BACKSTREET BOYS. hahahaha! JAG VET.
den musiken som ligger på den är från 9an-1an på gymnasiet och jag vet att jag (redan då) kände för att bli nostalgisk o lägga in BB, liksom är inte det liiite kul? världens finaste låtar har dom också, varför lyssnar man inte mer?
Hej jag heter Angelica och jag brukar lyssna på Backstreet Boys!!! :)
I don't care who you are, where you're from what you did as long as you love me


aaaanyway. Den här dagen har bestått av mycke funderingar. Det finns liksom inget fint sätt att göra det på förutom att ge dig en rejäl käftsmäll. Då kanske du förstår, eller? är inte ens säker på att du fattar då.

Jaha. Just nu sitter jag i en vit handduk som jag inte har en aaaaning om vart den kommer från, hehe.. väldigt lik dom handdukarna vi har på jobbet minsann! mmmm.. mjuuuk o skööön.... :)
Tänkte iafl sluta skriva nu, bjuder på en mycket trevlig bild från thailand.
puss!
sjukt dålig bild tagen med Stefans mobilkamera av Stefan, ehe. :)



det finns

hej
sitter och lyssnar på winnerbäck (älskar fortfarande livet, WIHOOO)
Hans låtar är inte alltid pepp och egentligen är det väl hans depp låtar jag älskar mest. Jag lyssnade på honom när jag var tillsammans med johan, när jag inte var tillsammans med johan och när jag åter igen var tillsammans med johan. Slutsatsen blir då alltså att det uppstår måååhååånga minnen i form av känslor.

här är en textbit som jag älskar från Jag Är Hos Dig Igen.

Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört


Den här låten påminner mig lite om Melissa Horns låt Med Ena Foten Utanför, det är en mening i båda låtarna som är väldigt lika.

Det är grönare i parken
O du ropar högt när du är där
Du säger att jag skrattar bort dig men du var ju aldrig här
Du var ju aldrig här
Du går ensam hem ifrån krogen och jag undrar hur du gör
Det är lättare att falla med ena foten utanför med ena foten utanför

både och

hej hej hej hej heeeej på deeeej
jag älskar livet, wihoo.
Kan någon påminna mig om det när jag klagar över något? TACK SÅ HEMSKT MYCKET.

eeeh.. jag vaknade halv tolv igår tänkte jag skriva, menade ju självklart idag!
gick upp, satte mig vid datorn, började på ett assignment som ska vara klart på fredag, höll på med det i typ 1,5 timme.. fixade mat, åt mat, nu sitter jag här. Egentligen vill jag sitta på en grön äng (stavas det verkligen så? :s vilket konstigt ord) och sola med en blomma i håret.

Jag har funderat mycket idag också, eller funderar hela tiden egentligen över en sak.. hur människor kan bete sig egentligen, hur man kan förändras, hur man kan.. svika. Jag. Orkar. Inte. Med. Sånt. Här.
MEEEEN.. Jag älskar livet :)

Nu tänker jag sätta på hög musik och börja vårstäda! WIHOOOO

Känner ni igen oss från på spåret?

Hejsan
Sitter och tittar på Boston Tea Party, jag har alltid tänkt mig filip och fredrik som två idioter med dålig humor, värt att titta på när det inte finns något annat att titta på. Till idag såg jag på reklamen att de skulle vara i Tjernobyl och kolla lite strålning osv vilket gjorde mig intresserad. Efter 40 minuter av programmet utbrister jag plötsligt: Jag visste inte att dom kunde vara så vettiga? Det här är ju riktigt bra!

lagom humor, lagom seriöst och till och med utbildande program! AJ LAJK.

-


wöhööw

hehe..
hej
eh.. jag sitter på bussen, för en gångs skull tog det bara 10 minuter att komma från arlanda. En process som brukar ta minst 20..
helgen har varit alldeles alldeles underbar (tänk: askungen) i fredags gjorde jag hemmagjord pizza till middag, blev proppmätt, pappa fixade popcorn (vi brukar äta.. ganska mycket..) ingen åt upp sin egen skål (ja vi har egna skålar, sa ju att vi äter mycke popcorn, det är mammas fel) och sen somnade jag gott i min tillfälliga säng.. fick massa oväntade sms och.. ja, det börjar bli en vana när jag är hemma.
lördags jobbet gick bra, vi var tre stycken, jag körde morgonpasset (har ansvar för lobby, personalmatsal och extrasängar osv) efter jobbet åkte jag hem, fick skjuts av erik och kristin som körde mammas o pappas bil, det märktes att det inte var pappa som körde, erik är mer försiktig, haha :)
hm.. emma, stefan och jonah kom, vi åt mat, kollade när jonah spelade wii och lyssnade på melodifestivalen (tittade inte), kände bäbis sparka, spelade kort höll på o somna i soffan, gick o la mig, somnade relativt fort, vaknade mitt i natten av sms förvåning igen..
idag har jag jobbat, det gick bra, jag gillar att jobba med Anne. Efter jobbet fikade jag med Noomi och Slem, det var myysigt. jag köpte en strawberry dream smoothie och en daimtårt-bit. det var gott. det var min middag, haha!

nu känner jag att min hjärna inte hänger med riktigt i vad jag skriver så jag tänkte sluta babbla nu, puss!

splittrad dag

hallå hallå, den här dagen har bestått av både bra och dåliga saker, mest bra but I cant help myself feeling bad for a friends sake. Jag hatar sånt här, jag vet exakt hur det är vilket gör att jag sätter in mig själv i situationen. ändå finns det inte många ord att säga som hjälper.. och jag vill alltid alltid ALLTID ha något smart att säga.
Det känns alltid som att när jag är ledsen eller så.. och får "hjälp" av en vän så mår jag alltid bättre. men det känns aldrig som att jag gör det samma för någon annan, även fast jag försöker.
Anyway, I'm with you every step of the way babe <3


hm.. jag undrar om det kan vara våren som sätter sprätt på er alla? jag FÖRSTÅR inte vad som har hänt....?
jag blir chockad varje dag, mest glad.. iofs..
nu tänker jag sova, ska skona er det rabbel om ingenitng som förmodligen skulle följa den där meningen..
imorgon står klockan på 06.00 med snooze till 06.40.
Det ska bli lite kul att jobba, eller.. det SKA BLI KUL ATT JOBBA. Nackdelen är att jag inte har jobbat på mer än en månad, man blir lite lat då.. man orkar inte gå upp så tidigt.. Hemma i Västerås har jag inget jävla tåg och ingen jävla buss att passa.. det är nog mest det jag är stressad över.
jaaaajaaaaa..
sov gott.

pussigull

<3


 

Det var inte det lättaste, hahahah.. dessutom ser hon skiträdd ut på bilden! :p


favorit i repris?

alltså HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....
min älskade älskade mamma..
i somras innan Stefan och Emmas bröllop när pappa hade klippt klart håret på 3 mm'rs rakgrejen så skulle mamma hjälpa till att finputsa kanterna med 1 mm'rs istället.. vad gör hon? jo hon tar rakapparaten, drar ett sträck RAKT UPP I HUVET.... väldigt fint. Detta resulterade i att pappa fick raka hela huvet på 1 mm. hahahaha..
nu har pappa rakat håret igen, och åter igen med 3 mm. Nu frågade han mig om jag ville finputsa varpå jag svarade: nej då kommer det bli som i somras!
så mamma fick hjälpa till.
VAD GÖR HON?
JO HON TAR RAKAPPARATEN, DRAR ETT STRÄCK RAKT UPP I HUVET
hahahahahhhahaha... denna gång dock ca 2 cm så det syns inte, älskade älskade mamma :) <3

En annan lite charmig sak som har hänt är att jag kom hem, gick in i "mitt" rum och ser att sängen är helt... hm.. obäddad. jag funderar snabbt på vad som kan ha hänt där innan jag inser att det är bella som har lekt livet. När jag sätter mig i sängen så ser jag även en gummi bit ligga där.. lite senare ser jag en till och förstår genast vad som har förse(i?)gått här.. skoätar tävling nämligen. Eller tävling och tävling.. Bella har nog tävlat med sig själv isf.
hon är söt. hihi..

Nu sitter mamma och pappa i bastun och jag väntar på att jag ska fixa i ordning lite mat, hemmagjord pizza blir det idag med master kocken MOA... mig/jag.. alltså..

men pussigull!

spontankväll

hallå hej!
vi hade fika efter skolan som sen.. slutade med musik kväll som sen blev en spontan kväll med lite rödvin härliga tjejer och massa gammal musik!
jag älskar spontana grejer, sånt man inte förberett sig för och nu, inte ens behöver bry sig om att fixa sig till, haha
Imorgon kommer det bli... kul.. att åka buss, eller inte.


outfit complete!

har nu fått både mina skidbrallor och min jacka! :) wiiie! jag ÄLSKAR jackan!! :)

 


morgon

hallooo
vaknade väl för 10 minuter sen
varför är ALLTID det första jag gör att starta datorn? känns ju lite kasst.
anyway. jag skulle ju ha dragit till gymmet, skulle ha tränat med Ida men hon måste jobba så hon ska inte dit och jag orkar inte. dom två senaste veckorna har jag varit lat.. jag tänkte jag skulle göra styrke övningar hemma istället innan skolan. Då kanske jag hinner läsa the announced pages också.

Jag har börjat tänka på engelska, som ni läste igår börjat prata med mig själv på engelska och dessutom så kommer det in engelska i my everyday language, när jag pratar med folk eller skriver på msn. Ord som man inte kommer på när det ska vara svenska eller ord som helt enkelt låter bättre på engelska.
Nåväl, jag tycker det är ganska kul faktiskt.

Vad händer mer idag?
jag måste städa.. diska och fixa fint så jag slipper stressa imorgon.
jag säger åter igen: det är inge roligt att komma hem till en stökig lägehet.
Dessutom har jag massa frukost mat, typ skinka och juice som jag måste äta/dricka upp. hehe..
Tror jag skippar att ta med mig datorn hem den här gången också... eller?
Jag kände mig ensam förra gången men det var ändå skönt. Fast då slängde jag mig i soffan istället för att sitta vid datorn. Vad är det för fel på dagens ungdom?! haha

nuuu.. ska jag äta min skinka och klä på mig.
helt osammanhängade inlägg.
puss

Here I am

hm.. walking around speaking to myself.. in english. hehe.
Realized I didn't know where my hänglås was so I walked around in my apartment looking for it, talking to myself, going through previous events aloud. haha..
just booked the bus-tickets for this weekend. I'm going home, don't know if I told you that.
I'm going to work all weekend and hopefully I will get a chance to see a big belly and meet with my sweet nephew Jonah after work. It's his birthday this sunday and he has got a birthday party on saturday :)

I know what he's going to get and I would even want one so it's a good gift :)
ehm.. okey, well..
Today I drank coffe (but for me hot cocoa with whipcream and marshmallows) with Linda and Ida, it was cosy. Seems like it was a long time ago I met them both, haven't got a chance to see Linda since the cruise in February.

Anyway. Got to go to sleep now. I'm going to the gym tomorrow morning.. or.. 11 o clock. :)
sleep tight. xoxo.

mordhot för teckning

asså.. jag..
jag läste precis om en kille som hade gjort en avbildning av profeten mohammed som en rondellhund. han har blivit mordhotad och lever i ständig rädla av att bli mördad, han har personlig kontakt med säpo och blir skyddad av dom... I februari 2008 beslagstogs det en karta över mannens hus hos en känd terrorutpekad man..
alltså jag har lite svårtatt förstå, tänk er själva att leva i ständig rädsla och att en hel muslimsk värld var ute efter just DIG..
jag blir typ rädd när jag läser det här, en man mot miljontals idioter, ursäkta mig men va i helvete gör det om han ritar en hund med mohammeds ansikte? Jo, hundar ses som orena och man får inte avbilda mohammed.. men FORTFARANDE.......
kan ngn snäll själ förklara för mig, för jag förstår verkligen inte.

"I Irak utfäste den förmodade ledaren för al-Qaida, Abu Omar al-Baghdadi, en belöning på 100 000 dollar till den som dödar Vilks och 50 000 till den som dödar Nerikes Allehandas chefredaktör Ulf Johansson. Vilks har sedan dess en egen kontaktperson inom polisen och Säpo har skyddat honom."

the wave

hallooo.
sitter och lyssnar på pierre när han snackish i radio, iofs är det mest musik hela tiden.. vill ju höra Pierres sköna stämma likz!!!!! :) :)
positivt: musiken är bra :)

Anyway, hade ställt klockan på 9.30 idag eftersom jag har tvätt tid nu klockan tio. Vaknade, som igår, fem minuter innan klockan ringde. Har drömt allt möjligt inatt, drömde att Tobbe kom o hälsade på från småland, drömde att jag sprang runt naken i min lägenhet, drömde att jag var hemma där jag också hade massa vänner på besök och jag bråkade med pappa, jag slog honom flera gånger, puttade in honom i väggen, jag var SÅÅÅ arg och han bara skrattade.. jag drömde att Emelie var o hälsade på i Västerås, fast egentligen var det stockholm, Zdravo var här också och gav oss tips på om vi skulle köpa kläderna vi provade..
well...
slutsats: jag drömmer konstiga drömmar.

nu ska jag springa ut i tvättis, puss!

darlin' do not fear

If you have a broken heart or a battered soul
find something to hold onto until they go
to help you through the hard nights
like a flask filled with hope
Darlin' do not fear what you don't really know

cuz it won't last
your worries'll pass
all your troubles they don't stand a chance
and it always hurts the worst when it's the ones we love the most
Darlin' do not fear what you don't really know


huvudvärk och sula

hahahahhaahlååååå!!
jag är så jävla övertrött
man blir ju helt slut i huvet av att överanalyera böcker, dessutom, i det här fallet.. EN DÅLIG BOK..

När jag "skiljdes" från mina cläsmejts idag så skuttade jag över snöhögar och bara kände lyckan rusa
jag är lycklig nu. lycklig.

men... jag har sååå ont i huvet, ändå sitter jag med ipodlurarna i öronen på högsta volym plus att jag sjunger (läs: skriker) sååå..
nu känns det som att vi har ganska lugnt i skolan, om.. två veckor ungefär har jag min presentation på christianity comes to the soux... eh.. ja, nej men de ska bli kul.
Vi har grammatik lectures och så har vi väl lite essay förberedelser men det känns ändå som att man har koll på läget just nu faktiskt :) = SKÖÖÖÖÖÖNT!!!!

ikväll kommer Nicole och Klara hit. Vi ska snacka skit och äta popcorn (?)
detta betyder att jag måste städa.. och slänga mina 6 soppåsar, HAAHAHA, jaaa.. ni läste rätt!!!!
7 till och med nu när jag måste slänga toa soporna eftersom det blev lite fullt med tre hårfärgningsförpackningar igår.
hihi.
men puss på er!

tisdag

hallå hej, såhär ser jag ut idag, och en bättre bild på håret också :)


skype

hihi, hej på er!
sitter här och har ont i kinderna från att ha lett (säger man så? leende.. eller ja, ni fattar poängen) i ungefär 1,5 timme.
Har pratat med Anna på skype, wihooo!!
pikabooo på bäbisen!

nu ska jag försöka läsa ur sula och sova gott i min säng, imorgon börjar jag 10.15!
puss!

men vad hände nuuuu dåååå? hihihihihi

5 minuter..

15 minuter..

 

ojoj..

och torkat..

 

det här var 2007.. ska inte bli lika blont den här gången!

 

andra avfärgningen:

 

klar för dagen..

 

 

nu är det ju typ mörkt på bilden, det ser orange ut men det ser ut som att jag är orangehårig på riktigt.. :)


-

jag har en sjukt jobbig känsla i magen
...jag vet inte om jag har varit för godtrogen igen,
om jag tror för bra om en människa som sen... nej jag vet inte.
jag bara.. vet inte..
Men sen är ju jag bra på att överanalysera också så vem fan vet om saker är rätt eller fel??!



-

asså ge mig ett liv..

det började helt okej..


sen hände det något..




och sen kom jag på att det fanns funktioner i photobooth





jackaaa

 

jag har kirrat en ny jacka och ny mössa och nya hanskar... ehehe.... hålla i pengarna? eller? FYYYY........

Det ser ut som att ja ghar stora händer.. Dom hade inga mindre och jag behövde. Dom är varma..


musik

hallå hej ehehehehhe..
jag är så sjukt uttråkad. Jag ska gå ner på stan och göra precis tvärt emot från vad jag skrev i bloggen igår, dvs, hålla i pengarna. Jag ska kolla efter en mössa, ehhe..
Det är kallt i fjällen :)
apart from that.. rubriken, musik..
jag sitter och lyssnar på min "random" spellista på spotify, då kommer den här låten:



den påminner mig om vår, eftersom jag lyssnade på den som mest när det var vår.
jag älskar när man kommer på minnen (okej det kanske inte alltid är bra) bara för att man lyssnar på en speciell låt.
JAG ÄLSKAR TEXTEN PÅ DEN HÄR LÅTEN......

planer

hej hej hej hej hej
och så...
ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR att planera
Så för er som är väldigt uttråkade: LÄS VIDARE, till er andra.. bläddra neråt till något intressantare istället.

jag kan bli dryg när jag ska ha allting planerat i förväg, nu har jag suttit i en halvtimme och försökt hitta en buss som inte går från sälen mitt i natten.. men vad ska man göra liksom?
Ska ringa Erik och prata med honom imorgon om det.

I alla fall så är mina närmaste planer som följande..

från och med idag - 25 mars: HÅLLA FAST I PENGARNA, tillåt mig att vara tråkig.
26 mars - 28 mars: åka till kloten med mamma, pappa, lasse m. familj.
30 mars - 3 april: åka till sälen med erik, kristin och kristins familj.
3 april - 7 april: vara hemma, 7 april får jag besök "hemifrån"!!!!!! :) :) :) :) :) :)
10 april: göra högskoleprovet och kanske fira nicole
16 april - 18 april: åka till skåne
24 april: släktträff på pappas sida


nej men jag har så mycket att göra sååå.. här är även min ekonomi:
Jag har nu på kontot: 2065 kronor.

skidbrallor: 449kronor
12 mars: 106 kronor för bussresa
13 mars: evenutellt köpa mat, ca 70 kronor
14 mars: 106 kronor för bussresa
(-731 kronor = 1334, säg att jag har 500 kronor kvar när nästa lön kommer)

25 mars: 8140 + ca 1000 + ca 500 = 9640kronor
26-28 mars: 200 kronor max.
30 mars - 3 april: ca 1600 kronor
16-18 april: ca 1300 kronor
(9640 - 2900 - 4900 = 1840 kronor)

Jag kommer vara i Västerås 16 dagar mellan 25 mars och 23 april (lönings/pengar-datum).
1840/16 = 115 kronor per dag :)


eh ja.. Jag gillar att planera sa jag.


skåne!

hej på er
jag är glaaaad
jag ska till glada skåne, hö..hö..
ska hälsa på Emma och Uffe :D KUUUL!!!
16-18 april ska jag åka ner, flyga. Fattar inte att flyget är billigare än tåg dessutom MYCKET enklare eftersom man måste byta minst en gång om man ska åka tåg.

NAKENFIIIS!!!

-

jag kom inte på någon vettig rubrik

Jag sitter just nu och dricker ett glas vin, funderar på o ta itu med disken
FY VILKEN ROLIG HELG
ehe..


Sitter och lyssnar på Colbie Calliat, hon är typ grym. När mitt syskonbarn föds, eller nej, inte då.. när det blir äldre, ska jag låta den lyssna på capri.
Jag vet att jag har lagt upp den förut men här får ni igen,
PUSS PÅ DIG EMMA!! :)


i brist på annat

kankse stan ikväll?
nu ska hon klä på sig och STÄDA...


2 timmar i solen

hallå på er!
jag har precis kommit in (eller okej, för 20 minuter sen) från en 2 timmar lång promenad!
det var hur mysigt som hellst. Jag gick med mina cläsmejts, Klara och Nicole.
Egenltigen borde jag plugga nu, jag måste skriva paragraph, men jag orkar verkligen inte. jag har INGEN lust att plugga längre, det är helt sjukt.. jag kom in i en sån period med basåret också grejen är ju att jag har svårt att göra saker när jag blir "tvingad" till dom, jag finner ingen inspiration till något då.
Många saker i mitt liv har slutat.. mindre bra.. pga det.

aaaja, anyway. Idag ska jag städa, göra fint.
Vi gick förbi en kille som hade dörren öppen till balkongen med hög musik och han städade (antar jag)
då fick jag en feeling av att jag vill vårstäda.. så det är vad jag ska göra.

Synd att jag inte har en balkong
Synd att jag inte bor i hus med trädgård
Synd att jag inte kan fika ute med varm choklad på tomten

foryou

jag ska fresta nicole.. eller nått.
dom här är sjuuukt goooda!!!!


down

hm, hej
vissa låtar fastnar jag bara för, första gången jag hör dom,
typ som den här.
En tjej hade skrivit som satus på facebook en slinga ur texten..
jag. är. kär.
(upptäckte nu att den var med i vd också, kärlek..)




solen skiner

och det är lökigt med varma kläder... fyfasiken vad varm solen är!!!!
Jag har till och med plockat fram alla solbrillor.. och jag är röd i fejjan av exposure from the sun :)


1,5 timme

hej på er!
sitter här, har precis proppat i mig massa tacos (igen) och spricker nog snart, haha.. det är ju så gott! En gång i veckan eller åtminstone varannan vecka äter jag det :)

Just nu sitter jag med programmet lyckohjulet eller vad fan det nu heter, på i bakgrunden.. där en av graf systrarna (tror jag?) är med som program ledare, när hon går fram och tillbaka o trycker fram brösten.......
vad är det för programidé egentligen?

Nåja. Jag fick i alla fall tid till att lyssna på musik innan jag ska gå. Egentligen ska jag läsa en av artiklarna igen men det enda den består av är synonymer (?) jag kommer inte ens på ordet på det.. den handlar om den amerikanska kongressen tror jag.. "There are slippery slopes and level playing fields to accommodate whole new ballgames. Directly in back of the building is a lake from which the tips of icebergs protrude, and anchored there is a ship named Titanic, whose deck chairs can be rearranged."

ja, om ni nu orkade läsa den där, ni kankse förstår att det inte kommer vara det lättaste att komma ihåg det där.
jag bara längtar tills när tentar är över, när spännings huvudvärken kan släppa och jag kan ha en lugn helg (läs: plugghelg) utan några måsten (läs: med inlämningstid t.o.m måndag).

nu ska jag..... vet inte, jag kan inte ta mig till att läsa orden, jag kommer spräcka mn bubbla då (min plugg-bubbla, man samlar ihop all information man behöver till provet, blir det för mycket så sprängs den och då försvinner allt)
jag är inte så orolig för den här tentan, omtentan ligger i april och det är förmodligen inte så svårt.. men man ska aldrig förvänta sig att något ska vara lätt, det har jag lärt mig tidigare i min karriär..

NU ska jag i alla fall sluta tråka ut er, hihi.
puss

you make my head spin

hallå
har fyra timmar kvar till tentan, blev nervös precis.
jag vill bara sitta ohc lyssna på musik och tänka
jag behöver tänka
jag måste göra ett sista val...

jag kan inte hålla på och vela fram och tillbaka hela tiden, eller som den väldigt smarta Melissa Horn sjunger:
"Jag vet att jag döljer en sanning, att väntar inte leder nånstans.."

jag kan inte koncentrera mig på skolan just nu.....

studycamp @ cläry

okej, nej inte längre.
en kort brief; det spårade lite

jag fick en vacker komplimang som satte sig i mig. det sög ju..
so mni kankse förstår så var den inte så vacker, då..

anyway, det var kul, skönt och härligt att ha några study buddies. Vi åt god mat, paprika med köttfärsfyllning i, typ. Till det fick vi ris.

Sen jag kom hem har jag gjort AWL och ätit en avocado, jag älskar avocado.
jag ska nu göra klar sublist 6, är på dom sista tio orden just nu.. efter det ska jag ta en låååång, vaaarm dusch och fundera lite.

du skrämmer mig.

gymmet

hallå!
har varit på gymmet igen, körde samma som igår men ungefär 20 minuter med backe den här gången, sprang ungefär 6 minuter allt som allt, varav 4 i backe :)

Träffade även Ida när jag var klar, vi bestämde att vi skulle träna tillsammans nästa vecka :) Mycket roligare att träna två.
Om ungefär en månad går mitt gymkort ut också så jag måste köra håååååårt nu!
nackdel: antingen så är jag överkänslig (det vore inte en överaskning då jag varit det i större delen av mitt liv) eller så håller mitt knä på att pajja igen.

det här gör mig arg så nu ska jag gå o smörja in det sen ska jag sticka iväg till cläry alldeles strax efter det, tar med mig datorn så kankse bloggar igen,


HAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA... eeeeh.... jag såg just en italienare utanför mitt fönster, clääääryyy?????!!!

(det är okej om ni inte förstår det roliga i det där..)

-

Jag tänkte skriva en liten text.. om i våras, men jag kom fram till att den var för personlig och eftersom jag inte vet vem som läser min blogg så suddade jag ut den istället.
Får se om jag kommer på ngt annat mer.. opersonligt.

13 minuter senare, uppdate:
....
jag har.. aldrig varit "personlig" eller rättare sagt känt mig personlig, när det gäller mina dikter/texter.
jag har tagit avstånd från mina egna känslor när jag har skrivit dom, även fast jag egentligen har skrivit om mina egna känslor, framkallat dom på ett sätt där jag kan förmedla dem utan att förmedla dom "direkt"
nu för tiden känns allting för personligt
som att ni förstår hela mig, alla mina hemligheter, hela mitt inre, bara om ni får läsa ett enda ord.
Jag kan ge er ett exempel på en gammal dikt jag har skrivit, detta var alltså ungefär 2007/2008 någon gång..

Det här är dock inte hela texten..


"Efter att ha förlorat
min pojkvän
min bästa vän
och mina skratt

så gick världen vidare
klockan fortsatte att ticka
i den där takten som är så jobbig
som inte låter dig sova om natten

och jag räknade varje sekund som du inte låg här bredvid mig
även fast
jag inte ville ha dig här
"

-

why am I always this stupid?

eeeeh.....

jag var hungrig när jag kom hem från gymmet. tänkte att jag kunde äta en kinder choklad eller två.. som sen blev tre.. för att stilla hungern i en timme ungefär..
När jag gick på bandet kom jag upp i att jag blev av med 250 kalorier ungefär, lite mer.... när jag läser hur många kalorier en sån kinder choklad innehåller blir jag ledsen. En portion/tre "bars" = 210 kalorier..............
Det var den träningen det..


gymmet

hej på er!
kom precis hem från gymmet, nu är det väl bara att dra igång med plugget också..
tänkte gå igenom alla 600 ord och välja ut dom som jag har svårt för och koncentrera mig på dom, jag menar.. dom andra kan jag ju redan. Varför ska jag plugga på dem?
På torsdag måste jag stressläsa alla artiklar. Det kommer komma utdrag ur artiklarna där vi ska sätta in ord som fattas...
Anyway, jag är helt röd i fejjan. Jag hatar att jag blir så när jag anstränger mig, varför blir man det?
Jag gick bara på bandet idag plus EN benövning, gick ca 33 minuter med backe i ungefär 15 minuter och det var ingen liten backe utan på 12-an. Men det var skönt, jag kom in i andra andningen fort så det var inte så jobbigt förns på slutet då musklerna blev trötta.. Jag sprang väl 5 minuter också allt som allt.
Imorgon ska jag dit igen innan vi ska till Klara!
Nu måste jag hoppa in i duschen, PUSS
(jag ser helt sne ut på bilden?)


GEMIGVÅR.

converse, skinnjacka och solbrillor, på.. NU!

eeeh.. hahahhaha..

angel


nu kör vi!

hihi, jag ska komma igen med att nå mitt mål igen, efter tre veckors uppehåll.
Förresten köpte jag skidbrallor igår från Stadium, 500 kronor kostade dom och dom ser ut såhär;

WARP W NISHI PT F9



Bilden är klickbar och länkar dig till stadium.se.

tänkte jag skulle gå in på stadium idag också innan gymmet, kolla efter en mössa och lite sånt, :)
ALL IN, hah.

jag är kär i två nya låtar! :)
fireflies och strarstrukk.
puss!

kom precis ihåg..

.. att jag har en blogg.
Det är inte vanligt att jag glömmer bort den men nu kom jag på mig själv. hihi..
eh aja.
jag sitter här och väntar på Nicole. Jag har hyrt tre filmer, upp, I know who killed me och the ugly truth :)
Senare kommer även Klara men hon skulle träna till 20.15 ungefär så :)

Det är snöstorm i Västerås. Jag har handlat på coop, gått i snöstorm, värmt mig i en varm dusch, hyrt film, vandrat ner till ica i snöstorm och nu sitter jag här, inte lika kall denna gång dock.
Jag borde nog dammsuga upp alla popcorn som ligger på mitt golv sen i torsdags..

Well. Förstår att ni vill veta ALLT om min helg nu!
Torsdagen.. var.. grym. Det är allt jag kan säga,
träffade en kille på pluto från märsta, jag kände igen honom men visste inte vem han var. Han visste däremot vem JAG var och vem jag var tillsammans med I SEXAN....?
eeeh...
Jag fick ett brännsår på hakan......?

Fredag - orkade mig knappt upp, bakis av tequilan jag drack kvällen innan.. tvingade mig själv till bussen och åkte hem. Fick måillasvallningar (säger man inte så.. typ när man svettas hela tiden.. när man är gammal?.. fast svett då, alltså) kom till arlanda, åt en lilla menyn på donken, väntade på mamsen, åkte hem, PLUGGADE, åkte till stan, kom på att jag hade glömt ipoden i västerås, gick på hard rock café med amanda, lovisa och lovisas vänner (JUST JÄVLAR!!!) -eh, kom på att jag inte har betalt lovisa för maten ännu..
det var roligt, mysigt att träffa amanda men inte lika roligt som det kunde ha varit om jag hade känt alla som var där. nåja, nu är det ju så att man får göra det bästa av situationen.

Lördag - tog mig upp, man blir väckt av en söt vit/gul hund på mornarna hemma, hon kommer o nosar o puttar på en....... anyway, gjorde inte så mycket, tittade på OS typ, sen kom Lasse med familj och jag pratade lite och åt bastukorv (<3) en timme efter att de hade kommit åkte jag till Väsby där Zdravo hade födelsedags middag samt fika, jag hade bestämt mig för att inte gå ut ca 4 gånger innan jag bestämde mig för att.. gå ut.. haha
Vi tog oss till KC med bil, gryyymt skönt. Det var inga folk, vi väntade en timme.. fortfarande inga folk.
Gick till Nattas lägenhet som hon hyr i två månader av en afrikansk kvinna, det syntes att det bodde en afrikan där.....
Det luktade kebab i deras lgh....?
Drog hem med sista tåget (SKÖÖÖNT) la mig i sängen och halvsov när jag fick det oväntade smset.... Fortfarande chockad.

Söndag
- vaknade, åt frukost, stefan och jonah kom, åt lunch, åt semlor, kollade på OS, somnade i soffan, blev väckt, åt mat, fördrev tiden, fick skjuts av mamma till arlanda där det stod massa poliser utanför "mamma, det måste ha hänt något!!" när jag kom in insåg jag att det var typ greeting för alla OS deltagare, åkte buss till västerås. Åter igen arg över att jag hade glömt ipoden hemma i västerås.. kom hem, dog av trötthet, nästan.. men det är inte så intressant o höra att jag satt i soffan och tittade på tv resten av kvällen. nu fick ni de ändå. nåja..

Det var min (mycket intressanta) helg!
puss