GRATTIS TILL MIG

eh ja. Mamma har sjungit för mig. Jag älskar dig mami. Jag älskar alla andra i min familj men mamma har varit speciellt extra söt idag. PUSSSSSSSSSSSSS PÅ DIG. Jag skickade ett mms på mitt födelsebevis med tid och sånt där. Eftersom jag och mamma pratade om det innan, vilken tid jag var född alltså. Vi trodde båda att det var 15.43. Så får jag ett sms tillbaka av mamma "Hej det var ju kl 15.25 stog på ditt sms grattis en gång till vår bästa dotter"
1. Mamma tar ett år på sig o skriva sms och att hon skrev ett så pass 'långt' sms är gulligt i sig
2. Mycket bra svenska gör det ännu gulligare
3. 'till vår bästa dotter' -jag vet (det vore konstigt annars) att jag är den enda dottern. MEN ÄNDÅÅÅÅÅÅÅ.
Jag älskar dig mami.


I alla fall, de va inte det jag skulle säga utan att jag är klar (för tidigt, som vanligt) för grillmys hemma hos Nicole!
Jag har faktiskt varit riktigt produktiv idag,
pluggat
haft tankar på o skita i tentan
pluggat
haft tankar på att skita i tentan
tvättat
pluggat
haft tankar på att skita i tentan
städat

nej men sedär. Jag tror att undermedvetet har jag gjort massa saker bara för att slippa plugga. Jag vet fortfarande inte om det är värt att göra tentan imorgon, isf bara för att gå dit, ta med sig tentan och gå hem igen. Men jag vet inte. Man kanske ska försöka i alla fall.. Eller inte. Jag ska prata med Nicole ikväll om det.
Här får ni en gullig bild på födelsedagsbarnet, PUSSSSS PÅ ALLA SOM SAGT GRATTIS, KÄRLEK.


GRATTIS TILL MIG

jaha.. och jag spenderar min födelsedag precis.. såhär;


plugg

asså
det gick bra att plugga i morse, jag började läsa halv elva och slutade runt ett. Så startade jag datorn, fixade nått att äta, gick o handlade, städade och nu... nu funkar det inte. Jag vill inte, jag dras till datorn och......... HELVETE. VARFÖR SATTE JAG PÅ DATORN?

tenta-tider

hej på er!
jag har ingen tid att skriva blogg nu så ni får nöja er med en bild. WIIIE. Nostalgi!

...Hellst skulle det vara en kokosboll till det.

jag är inte sån

hej hej hallååååååååååååå
den här veckan.. har inte varit rolig. Jag har pluggat, insett att jag inte förstår nått, bytt pluggsätt, insett att jag inte förstår nått, bytt igen och... hoppsan, jag förstod visst?
När jag sen gjorde en av exempel tentorna så gick det sjukt bra att göra grammatiken.. eller, nu ska vi inte överdriva, det gick BRA. Jag fick 60% rätt, det är godkänt. däremot så insåg jg att jag inte kan mycket alls på phonetics och lexical semantics. INTE BRA. Nu har jag alltså ungefär sådär 6 timmar idag och 5 timmar imorgon på mig att lära mig alla dessa complex transitive, hyponomy, metonymy, to infinitive osv osv osv osv.. det tar aldrig slut. Jag har gett upp med phrases och clauses för jag har fått för mig att jag klarar av dom bara jag använder hjärnan.


Jaha, och för er som INTE är intresserade av skolan = alla som läser ungefär så mår jag inte jättebra. Eller, jag kan må bättre. Jag HAR mått bättre. Om det är för att jag hatar att ha ovänner eller om det är för att jag är stressad till döds över skolan eller för att jag panikar över situationen i mitt liv, det vet jag inte.

Jag insåg idag, när Madde ska åka till Anna i USA att jag panikade ännu mer över att jag sitter fast här, jag kommer ingen stans och jag ville nästan säga upp lägenheten på stört. För att vara på den säkra sidan. Egentligen vill jag flytta hem, men ändå inte. Jag är ingen quitter. Jag tycker inte att det är fel av andra men jag hatar att göra det själv. Man ska försöka, även om det kräver blod svett och tårar så ska man försöka. Tills man inte orkar mer. Just nu är jag på bristnings gränsen och jag vet egentligen inte alls vad jag ska ta mig till. Jag vill skriva av mig lägenheten, säga upp alla måsten och resa. Åka med Sofie till Norge och jobba, åka till Australien i ett halvår. Och Bali. Och Nya Zeeland. Och Thailand. Men hur gör man? Kan jag göra det? Tänk om jag ångrar mig och vill flytta tillbaka till Västerås? Staden som gav mig både lycka och så himla mycket ont.


Jag vet inte. Och jag orkar inte tänka på det. Fast det gör jag ändå, det tar över mina plugg-celler och erövrar snart min kropp......... jaha, nehe.. massa babbel.. vadå erövrar min kropp förresten? Det kom inte ut som jag ville.
Men det skiter jag i nu. Jag ska leva livet (om ungefär 2 veckor börjar det) och jag ska se vart jag hamnar. Allting ordnar sig tillslut. Det gör det alltid.

jag vill ha tillbaka det här. Jag mådde bra då.


I have not got the time

hallå hej
Jag sitter nu (igen) och gör upp en budget.. och en matplanering.. och en planering över hur mycket jag kommer vara hemma i sommar.
Det är nu 21 dagar kvar för mig i västerås.. 26/5 (idag) - 31/5 är jag i västerås. Stannar hemma till 7/6 och är sen i västerås fram till dagen innan midsommar, dvs 24/6. Jag kommer att vara i Västerås 7-11/7 också och Efter det kommer jag spendera 52 dagar hemma/runt om i världen/sverige. Allt det där är inte bestämt ännu.
Som det ser ut nu så ska jag äta pyttipanna minst 5 gånger på 21 dagar.. haha.. mums. Jag som egentligen inte ALLS tycker om pyttipanna. Nu när man bor själv får man dock äta vad man har råd med och jag har insett att det nog är bra att dra ner på maten, inte andra roliga saker.

well.. back to buisness!

everything

There is nothing that hurts as much as this. Not even boys. The sad thing is that there is nothing I can do. What is done is done. All I can say is that I am sorry.

pizza!

hihi, det blev pizza till middag. så ser man ut såhär efteråt.... okej jag överdrev.. men överallt annat än ansiktet så är det mjöl i alla fall :p


last day of school

(om man räknar bort från tentorna och extra lektionen i linguistics då.. hehe)


phew!

hejhej på er!
sitter vid datorn (nähä!?) och det är väl i princip det jag har gjort hela dagen. Har pluggat, unit 3 + 4 i linguistics. Ska egentligen plugga en unit till idag men jag orkar inte, vill inte så jag skiter i det. Tänkte mer lägga mig i sängen med datorn och titta på sex and the city eller nått.

jaha så.. helgen då? den finns ju faktiskt dokumenterad i bilder på facebook så ni kan ju kolla där istället.
Annars har jag inte väldigt mycket att säga mer än att jag är tom. På känslor. En annan sak var att det kom som ett bombnedslag idag när jag insåg att jag har ljugit för mig själv väldigt länge nu..

okej men nu satte jag på MMMbop! hihi, fett kul. 90 tals musik på spotify! :D
Jag önskar tills alla tentor är avklarade just nu. bara.. poff.... och snällaaaaaaaaa låt dom va de.

klassmiddag!

 

 

dresscode: finklätt!


grillmiddag!

hallå hej, fixad o klar inför middagen. nu är det bara att pumpa cykeln kvar, haha!


a funeral

Jag har alltid undrat lite vad den här låten står för.. Vad texten betyder, fast nu har jag insett det precis.

 

 

At every occasion I'll be ready for a funeral. At every occasion once more it's called a funeral, every occasion oh I'm ready for the funeral. At every occasion of one brilliant day funeral..

aaaaaa

har gjort feeeina naglar!


YÄÄH

literature home exam hela dagen idag, önska mig lycka till. puss!


Magnus Weidenskog

JAG TAR ETT DJUPT ANDETAG.
JAG ANDAS IN OCH SLAPPNAR AV.
ATT DET KAN VA SÅ SVÅRT ATT VARA 20 ÅR.

JAG TAR ETT DJUPT ANDETAG.
JAG ANDAS IN OCH SLAPPNAR AV.
ATT DET KAN VA SÅ SVÅRT ATT VARA 20 ÅR.
ATT DET KAN VA SÅ SVÅRT ATT VARA 20 ÅR.

hey soul sister

hej!! Jag har en ny favorit lååååt.. har gått runt o sjungit på den här låten hela dagen typ, wihoo.
men aja, jag kom precis hem till västerås, upptäckte att jag hade tre matlådor i kylskåpet, WIHOO.. upptäckte att det har kommit löv på träden utanför fönstret, WIHOOOOOOO!!! nu är det sommar. Eller?
Egentligen är jag trött men när jag såg att det var så grönt ute blev jag pigg. eh? fast jag borde nog sova typ nu, snart. Hemtenta imorgon i litteraturen, det kommer gå bra. vi ska sitta i bibblan och göra den några stycken så om man kör fast så får man fråga någon annan, känns bra!
HEY SOUL SISTER!

jag är glad, solbränd och trött i kroppen efter att ha burit min väska från stationen hem till mig. muskler wiho!
jag var ute o sprang idag igen, med båda hundarna och det gick faktiskt bra. Tintin är lite seg, han sprang bakom hela tiden, haha :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig frääääsch sen lägga mig i sängen med min älskade kudde som jag har saknat!
SOVGOTT!

no makeup! :D


lyrics

hej
jag har upptäckt att jag har blivit text-galen igen. Status uppdateringar på facebook och msn namnet ändras hela tiden. Detta är ett tecken på att jag tänker mycket. Jag vet egentligen inte själv vad det är jag tänker så mycket på. Eller jo..
men nej. orka sånt. I alla fall så är det texter texter texter i mitt huvud just nu. Den enda text som inte funkar, dock, den enda texten som BEHÖVER funka är min literature essay. Det går inge bra. eller jo, kanske. Men man vill ju inte få U igen liksom... det är ju bara jobbigt. Jag tror att jag känner mig ganska klar nu dock fast den känns inte klar. Någon som är grym på engelska som vill läsa och säga till mig vad som är fel?! :)
Snart slutar adam hoppas jag, så kan han komma till mig mig mig. Så ska vi sitta i solen (jag satte mig inne eftersom jag inte kunde koncentrera mig ute) och bli röda kräftor, UNDERBART.
Nu ska jag nog göra det, sätta mig ute i solen alltså. avvakta med uppsatsen lite. Och vänta på adams samtal. Puss.

jordgubbar och glass

åååååh
jag överraskade mig själv med den rubriken
jag sitter just nu ute vid poolen. ska börja läsa Sula. Ligger bara en timme sen i planeringen vilket är sjukt bra. Egentligen eftersom det tog 30 minuter att göra det jag skulle göra på 1,5 timme. sen lagade jag mat också såå..
I alla fall ,rubriken. oh shit vilken stor humla................
eeh men ja, jag fick värsta sommar känslan, lite flashback till förra sommaren som förövrigt var ASGRYYYYM!! Tänk om den här kunde bli LITE som den.. assså jag dör. humlan satte sig nästan på mig............. men.. aa.. om den här sommaren, 2010 skulle bli LITE som förra sommaren så skulle den bli grym.
okej helt ointressant inlägg så nu säger jag tack och adjö för idag, och säger hej till Sula! Puss.

dig också

hej!!!
jag vet att jag är sämst på att uppdatera när jag är hemma men ni får faktiskt hålla er! JAG HAR JU ETT LIV. Eller?
haha
idag blev det ändrade planer, totalt. Jag skulle åkt hem, varit i västerås typ ... NU.. och pluggat aset av mig, gått i skolan imrogon. Fram tills i morse, kånkandes på min stora röda gamla fotbollsväska kom jag till jobbet, irriterad över att kortet inte funkade, mötte annika och martina varpå annika säger: ska du åka hem nu?
jag svarar så klart att jag ska det och hon säger: vad synd.
Sen sa hon att det hade varit bra om jag kunde jobba imorgon. MEN. Jag kan trolla (bort pengar) så jag stannade kvar en dag och var snäll mot mitt kära jobb. Detta betyder att jag kan sitta ute och sola (om det är sol) vilket jag gör nu. Jag har fått tillbaka mina fräknar på axlarna, redan! Jag har suttit ute i en timme bara. Jag har tagit bilder med camen men jag vet inte om jag ser ut som ett as (ja det gör jag jag har ju jobbat) eller inte så jag lägger in dom i det här inlägget senare.
Nu ska jag faktiskt gå in och plugga. orka sitta inne?! nej. Men vad ska man göra liksom..
imorgon börjar jag 7 igen. pengar pengar pengar. hihi.
puss!



matlåda!

hejheeej
orkar itne skriva ett seriöst blogginlägg idag så ni får en charmerande bild när jag stpr i köket och fixar morgondagens och måndagens matlåda, istället. :)
puss och god natt!



repor

hejhej och god morgon!
Idag när jag tog upp datorn upptäckte jag något som inte var så kul, min dator har fått repor!!! MASSOR.
Jag insåg snabbt att det var från tidningen (som jag la på datorn så att den INTE skulle få repor) Jag hade hittils lyckats klara mig undan repor, jag kanske hade 2-3 stycken som inte syntes så mycket men nu jävlar. Aja man får väl skylla sig själv att man inte tog datorväskan, det är sånt som händer liksom. Jag tyckte bara att jag skulle vara smart. Dock hade det nog inte gjort någon skillnad om jag hade haft dataväskan istället (med tanke på vikten alltså). Aja, det spelar ingen roll nu och det är alltid lätt att vara efterklok. Själva datorn är i alla fall hel och det är väl huvudsaken, eller?!

UTAN DINA ANDETAG

JAG VET ATT DU SOVER, KÄNNER VÄRMEN FRÅN DIN HUD.
BARA LUKTEN GÖR MIG SVAG. MEN JAG VÅGAR INTE VÄCKA DIG NU.
JAG SKULLE GE DIG ALLTING DU PEKAR PÅ. MEN BARA NÄR DU INTE HÖR VÅGAR JAG SÄGA SÅ.

JAG KAN INTE ENS GÅ UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR.
JAG KAN INTE ENS STÅ NÄR DU INTE SER PÅ.
ÅH GENOMSKINLIGT GRÅ BLIR JAG UTAN DINA ANDETAG.

MIN KLOCKA HAR STANNAT
UNDER DINA ÖGONLOCK FLADDRAR DRÖMMARNA LÄTT FÖRBI
INNUTI ÄR DU FJÄDER LÄTT O VIT.
OCH UTAN ETT LJUD MITT HJÄRTA I DIN HAND.
HAR JAG TAPPAT BORT MITT SPRÅK? DET FASTNAR I DITT HÅR.

JAG KAN INTE ENS GÅ UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR.
JAG KAN INTE ENS STÅ NÄR DU INTE SER PÅ.
ÅH FÄRGLÖS SOM EN TÅR BLIR JAG UTAN DINA ANDETAG.

JAG KAN INTE ENS GÅ UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR.
JAG KAN INTE ENS STÅ OM DU INTE SER PÅ.
ÅH GENOMSKINLIGT GRÅ. VAD VORE JAG UTAN DINA ANDETAG?

VAD VORE JAG UTAN DINA ANDETAG?

hemma

hejhej
sitter hemma i min tillfälliga säng. I Rosers då alltså.
Egentligen är jag trött.. fast ändå inte.
Jag var ute o sprang idag, inte alls långt men ändå skönt att komma ut lite. Ska springa imorgon också.
Sötmamma hade sagt till pappa att hon trodde att jag skulle svälta när dom åkte hemifrån, haha :D

Förövrigt så har jag kollat på bilder från Sofia och Ahlis greklans vistelse och jag är inte lite avundsjuk. Det får mig liksom att tänka på att jag vill komma nån vart med mitt liv, inte bara gå efter vanan liksom. Visst var det en stor sak att flytta men jag är tvilling. Detta innebär att jag snabbt som attan tröttnar på saker.
I alla fall så har jag nog kommit fram till vad jag vill göra i höst (tror jag)
I första hand vill jag ju såklart komma in på det beteendevetenskapliga programmet. Gör jag inte det hoppas jag på Pedagogik 1-30. Detta kan väl ge mig en fördel om jag vill jobba med barn (dagis) lite för att senare åka till USA som au pair. I alla fall. Om jag inte kommer in på pedagogik flyttar jag väl hem. Kommer jag in där så har jag två val till våren.
Engelska 2 i England eller flytta hem, spara pengar, åka iväg, leva livet för att sen komma hem och förmodligen ha livet uppstakat för mig.

Vi får se, allt detta är svårt och inte mindre jobbigt att tänka på. Jag älskar att planera men jag hatar att vara ovetande. Just nu så planerar jag väl bara sommaren. så slipper jag bli allt för besviken sen.
PUSS



AngelicaFuckFaceSmartAss

GAAAAH
jaaaa, jag är arg.
på mig själv denna gång!!!!
FAAAN... Började i morse, 9.15. sista phonetics lektionen.
vaknade i morse 10.45 DÅ SLUTADE LEKTIONEN
FAAAAAAN. Jag har redan varit borta från 3 lingvistik lektioner vilket betyder att jag nu inte kommer få den där jävla högskolepoängen för närvaro eftersom jag nu har varit borta i mer än 20%.. ORKAAAAAAA......
aja, ingenting man kan göra åt saken. Nu ska jag äta mat och städa klart det sista sen ska jag till skolan på litteratur och efter det åker jag hem. Puss.

söndag?

hej hej hallå
det känns som söndag idag. Varför?
Egentligen borde det kännas som torsdag typ eftersom jag åker hem imorgon efter lektionen.
Förresten ringde pappa igår och sa "du behöver ju inte köpa någon biljett hem" -detta har jag redan gjort eftersom jag beställde både dit och hem samtidigt. Bella har nämligen börjat löpa så jag kankse får åka bil hem på måndag.
That would be nice. Jag ska ju ha tintin, men de thar jag väl sagt?
Nicole gick hem vid tre typ, det var mysigt att ha en inneboende i några dagar :)

Idag har jag skrivit klart uppsatsen & kollat på vampire diaries. Nu ska jag städa och diska, så jävla kul. Enligt Nicole så städar jag alltid, det kan nog stämma att jag säger det men sen så sitter jag bara kvar på arslet i den här jävla stolen, haha. Jag städar dock alltid innan jag åker hem, det är ju mycket roligare att komma till en städad lägenhet när man kommer tillbaka än att komma till ett jävla bombnedslag. Eller hur?

Så nu ska jaaag.. sitta här en stund till och sen fixa mat, städa o diska. Puss


rövarvisan


tröttttt

hej... jag är trött....tror att jag somnade typ vid två igår men jag minns inte om det kankse var halv tre. haha. Nicole satt uppe o pratade med Sam och jag kollade på Bones sista timmen typ. Snart är det dags för skola, Nicole har redan gått, hon ska ha debatt idag.
Det som är skönt med idag är att ja ginte ska göra ett skit annat än att lyssna liksom, rösta på debattlagen typ. AWESOME!
Efter skolan ska vi göra assignment 8 och efter det ska jag skriva uppsats. Nu SKA jag göra det också... blä.
men men 5högskolepoäng, det är bara o tänka så.. Jag som är så nojig över mina poäng, så orkar jag inte göra det enkla liksom. aja.
puss!

ankianka

hahaha, fick den här söta bilden av Chris!


dizzy

jag har nog inte varit arg på länge, inte såhära
(nu skiter jag fullständigt i om du läser "för jag kan inte bry mig mindre")
jag ORKAR inte med vissa människor
och nu blev jag yr och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till, egentligen ville jag bara smälla dig på käften men det gick ju inte nu så jag blev yr istället.
Men det jag skulle säga
när jag är arg så är jag arg i typ 5-10 minuter sen går det över
nu är jag glad igen liksom, jag gick ifrån datorn och helt plötsligt fick jag största smilet i ansiktet, hehe.
If this is the way you want it to be then fine by me, asshole.

I can't let it go

Det går bara inte, jag har fortfarande den där känslan som jag pratade om tidigare i veckan, jag vill inte.
Men jag pratade med den ÖVERSNÄLLA Erik igår, i min klass. Det kändes lite bättre... och sen tänker man att "det kommer ju aldrig hända" så då kändes det lite sämre igen.
Sååå....... jag vet inte.....
Idag så ska jag göra så väldigt mycket som att;
-städa
-skriva uppsats
och sen så kommer Nicole hit ikvällllll för hon ska sova här :)
nu ska jag typ ta en huvudvärkstablett. Bra att man är bakis när man inte ens var full...

Sverige? Nej tack!

hej!
JAG ÄR TRÖTT.. fast inte så trött, jag tog en varm dusch precis så jag blev lite pigg. Men jag måste sova ändå, klockan är tre.
och gud vad gammal jag kände mig nu när jag skrev det där.. hehe.
aja, klassmiddagen var jättetrevlig, übergod mat, det var hemmagjord potatissallad som jag vanligtvis hatar, asäckligt (förlåt) när mamma och pappa gör men den här.. mumsfillliiiibaaaabbbaaaa :)
Trevligt sällskap sen också. Vi tog oss hela vägen ner till stan och skulle till Å, där var det jättehög musik och vi gick typ in o ut bara. Vi tog oss till Bill&bob, där satt vi på uteserveringen tills de stängde och sen gick vi alla hem.
På hemvägen höll jag på att frysa ihjäl, det är typ vinter fortfarande. Vad hände liksom? orka sverige....

nu ska jag sova, puss!

klassmiddag

nu är jag redo!


PENGAR

Läs inte om ni inte är intresserade av mina fina uträkningar.

Jag säger det igen, JAG HATAR PENGAR
Sitter och funderar på om det bästa egentligen vore att säga upp lägenheten redan i maj, det skulle betyda att jag hade EN hyra att betala. Nicole tycker att jag ska vänta o se om jag kommer in.
Satt och räknade lite på hur mycket jag skulle behöva betala och egentligen har jag väl pengar så det räcker till alla hyror utom en.
En sak som ställer till det är att det inte ens är säkert att jag får pengar OM jag kommer in, det behöver jag poäng för.
På tal om poäng så har varken jag eller Ida fått poäng för fysiklabbarna (2,5hp) vilket var helknas eftersom vi har gjort dom och det var inte direkt hårda krav på dom. I alla fall så mailade jag den ansvarige och han sa att dom inte hade fått in den sista, wtf?!
Vi skickade in den för hand. suuuug.
Så nu skrev jag det, vi får väl se om vi måste skriva om hela eller om vi slipper. MDH är virrigare än GUC.

Jaja, i alla fall.
Just nu har jag 17,5 poäng, borde ha 20.
På engelskan återstår det;
INL1 (LiC, 11 poäng ifrån)- 5hp
INL2 (Litteratur)- 2,5hp
INL3 (Lingvistik)- 2,5hp
LAB1 (uttal, den här har jag klarat)- 1hp
SEM1 (80% deltagande för LiC, den här har jag klarat)- 1hp
SEM2 (80% deltagande för litteratur, den här har jag klarat)- 1hp
SEM3 (80% deltagande för lingvistik, den här har jag klarat)- 1hp
TEN1 (LiC)- 5hp
TEN2 (Litteratur)- 4hp
TEN3 (lingvistik)- 4hp
TEN1 (fysik)- 3hp


jag behöver alltså klara 17,5hp till. Jag kommer (med största sannolikhet) få 8hp för INL1 (LiC) och så SEM1+2+3. Detta betyder att jag endast behöver klara 9hp, det borde jag klara.


Melissa Horn

På varsin sida av vägen
Som en främling för varann
Jag vet precis vad du känner
Fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större
Här är du redan stor.

tlööötttt

hejhejhallå!
Klara, Daniel och Nicole gick precis, hade en mysig msn/fbook/film/prat kväll. myspys.
nu är jag helt slut
egentligen har jag varit slut hela dagen men nuuuuu.... känner mig som en död fisk typ, hehe.
Förrestne, jag målade typ.. enstjärna eller liksom 4 sträck på min hand.. vet inte varför, hade inget att göra typ, hehe.. och så alltid när jag ser den in the corner of my eye så ser det ut som en spindel, sjukt läskigt, haha!
eller så är jag bara trött
så jaa, sov gott.

john mayer <3


halloooo

I overslept this morning, woke up like 30 minutes before school started... FUCK.
haha.. men jag hann. kom till skolan precis när läraren kom så jag blev inte ens sen. duktigphlikka.
Snart kommer Nicole då ska vi plugga. DUKTIGA ÄR VIIII.. Klara är inte lika duktig idag dock ;)
uhm.. min hjärna funkar typ bara på engelska just nu, vad hände liksom. Snart kommer jag börja prata poor svenska också. synd däär.
Myrorna är borta förresten, jag vet inte om jag skrev det här ens.
jag kom på den geniala idén att ställa ut myrdosan UTANFÖR dörren.. så att dom inte liksom.. tog sig in, för jag hittade vart dom kom ifrån, så nu är det tomt. I alla fall så har jag inte sett någon idag.

Nu ska jag fixa lite mackor!

doggiiiiiiii


skola

hejhej
det känns som att jag äter myror när jag äter UUUSH :( kan dom inte bara försvinna?
orkade inte fixa håret idag... det ser ut som ett fågelbo just nu men vem bryr sig?
nu ska jag till skolan, litteratur lektion och jag har läst ut HELA boken! :D



budget

haha, ännu en jävla gång har jag gjort en budget, det jobbiga är att jag inte har en aning om hur mycket epngar jag får i augusti men jag vet vad jag får i september.. ja juste, jag har fått två jobbveckor spikade,
HÄRLIGT.

tisdag 3 augusti:
7.00-16.00 (alexpasset)
onsdag 4 augusti: 7.00-16.00 (alexpasset)
torsdag 5 augusti: 7.00-16.00 (alexpasset)
fredag 6 augusti: 7.00-16.00 (alexpasset)
måndag 9 augusti: 10.00-19.00 (kvällspasset)
tisdag 10 augusti: 10.00-19.00 (kvällspasset)
onsdag 11 augusti: 10.00-19.00 (kvällspasset)
torsdag 12 augusti: 10.00-19.00 (kvällspasset)
fredag 13 augusti: 9.00-18.00 (kvällspasset)

blubb

hejhej på diiiig!
igår blev jag medlem på en penpals sida, hihi. askul!! :)
Nu får jag skriva på engelska med massor av folk :)

okej så..
imorse när jag vaknade hade jag samma jävla känsla som igår, jag är fast här. Fast i min egen kropp, typ. orkar inte, vill inte... bort!!!! jag vill inte fastna här. Nu syftar jag inte på Västerås för den som undrar utan mer... där jag är i livet.. och sverige över lag.

Men.... nu... ska vi va glada idag!! kör en pepp-låt!



motsägelsefullt

hej
medans jag går o säger till andra att se saker från den ljusa sidan så ser jag just nu bara mörker. Allt är mörkt, det är som om jag gick in i en tunnel i julas och jag kan verkligen inte hitta ljuset till vägen ut, hur långt jag än går.
Jag orkar inte bry mig så jag fokuserar på annat
men när jag får det sådär upptryckt i ansiktet så går det liksom inte att undvika det.
Jag vill inte att någon som är snäll (jag har bara snälla vänner) ska säga åt mig att allting kommer ordna sig, det säger jag så många gånger till mig själv när jag VET att jag bara ljuger, för att få mig själv att må bättre.

Egentligen kommer ju allting ordna sig, tillslut men nu vet man ju inte om det är om 50 år eller till och med redan i juli.
jag vet inte jag vet inte jag vet inte och det skrämmer mig.
Jag är en planerare, jag älskar att ha koll på saker, när dom ska göras, exakt hur dom ska göras. Jag vill veta hur mitt liv kommer se ut om ett halvår, det har jag ju liksom alltid vetat, fram till i vintras. Nu har jag ingen aning vart jag ska gå, höger, vänster eller kanske rakt fram? Vart ska jag lägga min energi och vad ska jag strunta i?

Jag VET att man inte alltid kan få som man vill, det är jag mycket väl medveten om och jag har upplevt det flera gånger men jag vill ändå ha LITE koll.
Innan har man liksom alltid haft koll minst ett halvår framåt men nu har jag koll fram till juli, sen vet jag inte alls vad som händer. Inte alls.

Jag har nog upprepat allting jag skrivit minst 3 gånger nu känns det som men jag sitter också och rullar dessa tankar hela tiden, fram och tillbaka; what if? but..? well...
jag. orkar. inte.


"man får försöka se det ljusa.."

 


högskoleprovet

fick resultatet för högskoleprovet och jag vill bara gå och dö just nu, fan fan fan fan fan.

jävla skit

hejsaaan på eeeeeeer
sitter i min onödigt stökiga lägenhet, har tittat på bones nu på morgonen för att vakna till. Just nu känns det inte direkt lockande att läsa i min Contemporary Britain bok men man får stå sitt kast när man börjar plugga.
Det jag vill göra just nu är att säga upp lägenheten och ta ett flyg nånstans, leva livet, UPPLEVA livet och glömma allt här hemma.
hoppas på sommaren.

dagens plugg:
contemporary britain ch. 1-3
contemporary britain ch. 4-6

Holes

hallåå!!!!
jag har läst ut boken nu, jag tror inte att jag såg hela filmen på engelskan faktiskt..
missade nog slutet och det var väl därför jag inte kom ihåg nått, ajaaaaaaaaaaa
jag är jättetrött, övertrött och hyper just nu
så jag ska gå o lägga mig

men så sitter jag o tänker på mina kära vänner som ska åka till grekland om 12,5 timme.
jag är. inte. avis. alls.
GODNATTT!!!!!!!

get out

halloo. har läst 10 kapitel i Holes idag, ska läsa 10 till senare.. Nu ska jag kolla lite vad som händer i England också, egentligen vill jag bara sova.

Det stod nyss en bil här utanför och blinkade och jag insåg att jag ville köra mer bil, jag vill ta körkort NUU.. köra iväg bara. Med hög musik. Helt själv. Gud va skönt :)

Aja, idag ska jag även vara duktig o laga spagetti och köttfärssås. Det var länge sen jag åt det även fast det känns som att jag gjorde det typ förra veckan. Egentligen har jag inte lagat det hemma sen i höstas..
mumsigt är det i alla fall!
Jag har ju gjort upp en matlista för hela maj så att jag slipper köpa massa dyr mat, hihi :) FETT BRA.

nu blev jag helt plötsligt lite piggare så nu ska jag plugga igen.
puss

körlektion1

hejhejhallååå
har precis.. eller typ för en halvtimme sen.. nej.. kankse en kvart.. kommit hem från körskolan och körlektion nummer 1. Det gick förvånansvärt bra, jag stressade inte (så mycket) och såfort jag fick motorstopp så klarade jag det på nästa försök. Detta är ett enormt framsteg från stressen jag har när jag kör hemma. Dessutom är det nog lättare att köra i en mindre bil har jag nu fått för mig. Men jag vet inte.
Jag ska i alla fall köra som en tok nu innan intensivkursen börjar, vecka 24. får se hur mycket jag hinner.
"det är ju bra om du kan kolla igenom hela körskoleboken innan kursen börjar" eeeh. jaha. hur ska jag hinna det då?
typ lägga ner bloggen eller? kommer INTE på fråga.
nej nu skojade jag ju. Läser man lite varje kväll kommer det där också lösa sig, allting kommer bli skitbra!
nu tänkte jag att jag skulle skapa en ny kategori som ska heta körkort... eller nått sånt mycket roligt.
Så kan jag liksom.. titta tillbaka sen om ett år och se om jag lyckades (Det förutsätter jag dock att jag gör)

bye bye my lovers!

bloggbloggblogg

massa korta blogg inlägg idag men jag vill typ.. skriva status på facebook.
dock så hatar jag när statusarna blir som en blogg.. så jag länkar hellre hit, heeeeheeeeeeeee.

Jag har läst 5 kapitel i Holes idag (det e korta kapitel så man får inte ångest om man börjar på ett nytt kapitel "åh nu måste jag läsa 50 sidor till"), orkar inte mer, jag kommer somna då. Jag tänkte gå o lägga mig typ när CSI är slut, om jag orkar kolla på det. Det har blivit så dåligt, är det någon som håller med mig!?!?!? :(

eeh.. vad skulle jag ens skriva?
I don't remeeember.

och jag är fortfarade sådär övertrött.. magen är dock mätt så nu är det.. nattmössan som pratar denna gång.. och gör punkter hela tiden.
När jag gör punkter så är det typ... att jag tänker.. eller.. jaa.. typ.
ni kan ju tänka er själva, äh jag vet inte. Jag har en fett rolig blogg, vet att ni älskar att läsa den!!!!!!

Nu ska jag..
vänta.. Varför ska man ALLTID ha en "bortförklaring" till att sluta skriva? Typ som att man har annat för sig, ett liv typ?
Nej man säger "nu ska jag gå och.." när man EGENTLIGEN byter sida till facebook.
Så nu..
ska jag logga in på facebook!!!!! WIHOOOOOOOO
LOVE LIFE


jo nu, jag kom på vad jag skulle skriva.
Jag är nervös. Imorgon ska jag övningsköra.. LÄSKIGT. Rädda mig.
Jag låg o tänkte på om jag skulle köra ut direkt från körskolan... det är ju mitt i stan, jag kommer aldrig komma nån vart....
eller om jag ska liksom börja på landet men asså HALLÅ JAG HITTAR INTE HÄÄÄÄR
men de löser sig nog. Jag är inte jättenervös just för körandet utan mer för att jag ska göra nått jag aldrig gjort förut. Jag blir alltid nervös att jag ska
1. Gå fel
2. säga något konstigt
3. ha på mig fel saker
4. inte hitta hem igen

ja men typ sånna saker.. sånna som inte ens är värda att fundera på!!!
ni får veta imorgon hur det gick
nu ska jag som sagt logga in på facebook. Puss

Holes

skulle precis börja läsa boken vi läser i engelskan och insåg att jag redan har sett filmen.. Kommer inte ihåg den mer än att dom gräver hål i marken men jag kommer ihåg att den var tråkig. hmmmmmmmmm.... Hoppas att boken är bättre, Nicole tyckte ju att den var bra!
Jag såg iafl filmen på gymnasiet när jag läste engelska B. :)
anyway! nu ska jag titta på vetenskapens värld (vuxenpoäng till mig) och sen läsa lite o sen typ.. sova.
puss!

tlött

hejhejhallååååå
ni får ursäkta mig men jag är TRÖTT och HUNGRIG
och jag kan inte låta bli att sätta mig vid datorn det första jag gör.. sen fastnade jag bara. nu kommer jag avlida av hunger snart meeeeen jag tänkte bara säga förlåt till alla er som tar illa upp om jag säger nått, det är min mage som pratar, inte jag ;)

här är min nya kamera förresten. Fick den nyare modellen av min jag hade.. Den hade dom slutat sälja :)


jobb

hejhallå. Sitter på jobbet just nu. sista timmes är det som vanligt inte ett skit att göra.. allt är redan klart :) Sköönt. Första tio minutrarna åkte jag sparkcykel här inne men efter att jag tröttnade eftersom det var ett sånt litet utrymme så hamnade jag på facebook. Ovanligt... nej, inte riktigt.

Nu väntar jag på att tiden ska gå så att jag kan övningsköra. Egentligen vill jag att tiden ska seeeega sig fram.. jag är nervös. Har inte kört på typ ett halvår? Om inte ännu mer. Ett år kanske? minns inte ens sist jag körde. Men jag måste väl, på tisdag är första körlektionen på körskolan.. AAAAAAH, JAG DÖÖÖR...
just nu är jag typ övertrött. Det här kommmer inte sluta bra...

Ikväll ska jag träffa Slem en stund, prata lite såå vaaaaaaaaaaaa. Förhoppningsvis hinner jag sova lite innan imorgon också, hehe :)

nu ska jag.. åka lite mera sparkcykel tror jag. PUSS