framtiden

hej vänner.
idag är det första riktiga skoldagen efter lovet igen. jättejobbigt att gpå upp och så var första lektionen matteprov.. dessutom var det jättesvårt och typ ingen kom ut ur klassrummet och sa att det hade gått bra... det känns ju liksom lite som.. IG varning?

nu har vi digitalbild och jag fick precis matersättning för praktiken och så trodde jg att jag hade fått pengar till ett sl kort, 470 kr.. men det visade sig att dem redan hade köpt ett sl kort åt alla som behövde så man fick inga pengar. Endast 360 kr för maten, vilket också är ganska bra men ändå!

Snart har vi lunch och sen fotolektion och det är typ en restlektion. förodligen får vi gå hem tidigare och om jag kommer hem lagom i tid så ska jag nog till maxi o shoppa lite. mohaha. jag köpte föressten en vårjacka och en ny väska igår! YUMMIE!
 
en friis&co blev det tillslut.
(Inte denna dock)

jag: "nu behöver jag inte köpa någon väska på ett bra tag"
Mamma: HA! de tror ja inte på.
haha vilket förtroende för pengarna man får :) sötmamma.

Ikväll är det sista matchen för stefan och såklart blir det nya foton idag också.
Förövrigt så mår jag väldigt bra faktiskt. helt sjukt.. jag ska ju byta stil, somjag sa till Ellen igår
"bli ingen stockholms brat bara!" haha! :)
& jag är kär, haha. jag är kär i livet ju. det är ovanligt men just nu är allting så skönt. Det enda som finns kvar att göra i skolan innan praktiken är att skriva rent ett jäkla arbete om posttraumatisk stress. det går nog ganska bra i och med att jag redan har tagit ner all info om ämnet och bara behöver skriva egna ord och renskriva det på datorn.
På fredag är dessutom sista psykologilektionen. SKITSKÖNT.
imorgon är det även sista bild och form bilden. det är lite tråkigt för att det brukar vara så roligt hela tiden på dem lektionerna.


och har det hänt något nytt i "framtidsplanerna" då?
Jag träffade anna b igår, för första gåpngen på ... jag vet inte.. ett halvår? helt sjukt med tanke på hur taighta vi var förut. anyway så pratade hon ganksa mkt om sin framtid fast hon ville inte gärna erkänna att hon hade planerat den.

Men om min egen framtid så har jag igår fått hem 2 olika broshyer om AU PAIR i usa och att plugga i USA.. jag insåg då att jag inte hade råd att plugga (vilket jag egentligen redan visste men man får ju lov att drömma) i och med att den billigaste utbildningen kostar ungeär 60 000 kr.. kul liv liksom.. stimpendium, here i come!?


nu är adam för ivrig att få läsa och vi slutar så hejdå alla mina bebisar <3
LOVE YA'LL!


Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas det gick bra på provet ändå!

2008-02-26 @ 11:45:27
URL: http://berlan.blogg.se
Postat av: adam

ja vill också få 360 spänn för ingenting :P
jag kommer få lämna tillbaka mina 150 ;(

2008-02-26 @ 20:21:36
URL: http://adamjun.blogg.se

Vad vill du ha sagt?
- Det är aldrig tillåtet att använda objekt från min blogg
- blogg-reklam avböjes, skriv en hälsning om du vill att jag ska besöka dig.
- reklam om andra sidor avböjes.
- jag gör bloggdesigner gratis!

RSS 2.0