You

You can't fight the tears that ain't comming.

Här sitter jag. Jag skulle gå o lägga mig tidigt va?

jag är typ pigg, jättepigg. Kan bero på att jag drack en hel kopp (min stora kopp, ca 0,5liter) med cappuccino. Det var ju mycket bra jobbat.. Jag skyller på att jag är en oerfaren kaffedrickare..
(jag vet inte ens hur mycket koffein det är i de där... hahaha)
Jag har köpt cappuccino med marabou chokladbitar i den. Lite läskig var den att dricka, chokladbitarna fick jag för mig att det var klumpar från pulvret så det kändes lite slemmigt, annars var det jättegott. Smakade mer choklad än kaffe och det passar ju mig.

Jag sitter o pratar med båda mina internationella vänner
, egentligen är dom ju inte internationella utan Svenskar som låtsas vara internationella ;) haha.. Anna och Lenne iafl. dom är söta som små flikkorna.

Jag vill ha ny musik. Jag är så trött på den jag har, jag vill ha annorlunda musik, ingen mainstream... det tröttnar man ändå på när man jobbar (rix fm 9 timmar om dagen..)

osammanhängande
men .. jag blir rädd..
för dom jäävla snöplogarna, ni förstår verkligen inte..
utifrån och in hör man sjukt bra .. och dom åker ALLTID här utanför känns det som, jag bor ju precis utanför stan och precis utanför där marken är uppvärmd vilket betyder att dom typ kör fram och tillbaka på den här vägen hela jävla tiden.

Igår trodde jag att någon smällde en bomb eller så för att dom körde så fort och.. körde väl på ett hopp eller nått så det small till. Nu trodde jag att det spökade i lägenheten (när man lyssnar på musik samtidigt så blir väl ljudet annorlunda eller nått?) men jag upptäckte 1 sekund senare dom gula lamporna och.. ja, det är min käre vän snöplogen som är på besök igen
nu kommer han igen..

Så har han typ dom starkaste helljusen och en gul varningslampa och SJÄLVKLART ställler dom sig utanför mitt fönster och väntar, fikarast? jag blir galen..
ge mig sommar..

haha sjukt onödigt läsande, nu säger jag tack för mig! puss!

Kommentarer

Vad vill du ha sagt?
- Det är aldrig tillåtet att använda objekt från min blogg
- blogg-reklam avböjes, skriv en hälsning om du vill att jag ska besöka dig.
- reklam om andra sidor avböjes.
- jag gör bloggdesigner gratis!

RSS 2.0