5 April 2009

hej!
återigen sitter jag på jobbet.. väntar på en tumlare.. igen.. allting e klart. alex ska bara fixa med soporna.. sen e jag själv en timme.
what to do then? Fylla flaskorna till städerskorna typ.. vika handdukar när dom blir klara.. typ två kärror eller nått ..
En timmes jobb.. sen hem.. duscha, städa.. SOVA. Jag har beställt massage också.. så de hoppas jag på! :)
Jag orkade inte dra igång datorn igår när jag kom hem. vi hade gäster, Lasse, Anita, Erik och Kristin.. sen kom Kamilla lite senare på kvällen också. Det var bastu för mamma, pappa, lasse & anita. vi andra satt ute vid poolen & glassade. Det har blivit sjukt varmt ute! Det var sju grader+ på kvällen när jag fick skjuts till stationen av e&k. Jag glömde bort att jade hade cyklat.
Ang. busskortet, hur gick det me de?
jag letade igenom väskan typ 3 gånger, vände ut & in på allting.. inget busskort. så jag skickade mail till SL och kollade, de hade inte fått in något.. Jag bestämde mig för att köpa ett nytt terminskort direkt, tyvärr var jag ju tvungen att ha ett på en gång eftersom jag jobbade idag också.. alltså kunde jagf inte vänta o se om de fick in något.
Men jag blev i alla fall hämtad av E&K på jobbet och de skjutsade förbi mig på stationen där jag köpte ett månadskort... för han i kuren & jag kom fram till att det var billigare. 420 kronor för ett månadskort .. x 2 = 840. Ett SL kort kostar nu 950 kr.. :)
Sen ska jag även kolla upp me UL om man kan få det ersatt.
aja..
nu ska jag kolla tumlaren,
vi hörs senare!
puss.

Kommentarer

Vad vill du ha sagt?
- Det är aldrig tillåtet att använda objekt från min blogg
- blogg-reklam avböjes, skriv en hälsning om du vill att jag ska besöka dig.
- reklam om andra sidor avböjes.
- jag gör bloggdesigner gratis!

RSS 2.0