I hate you

(rubrik) - Jag hade skrivit denna på facebook som status pga en sak som jag inte kan berätta om.. då adam kommenterade att jag är negativ/hatisk.. Stämmer det? tycker verkligen inte att jag är det, är väl mer åt det andra håller.. tycker jag själv så nu måste ni berätta för mig, är jag hatisk?

I alla fall så hade vi en mysig pluggfika på EH idag, vi pluggade väl inte så mycket utan snackade mest skit, det är roligt att ingen av oss har känt varandra innan, jag trodde att nicole kände klara innan vi började men tydligen inte. Vi kommer ändå överens så pass bra så det är skitkul :)

Snart kommer min älskade Linda hit och hälsar på en snabbis, efter det ska jag kanske på handbollen, Nicole kände sig inte 100% nu så vi skulle bestämma senare. Mitt knä mår fortfarande inte bra så jag ska dit och kanske skjuta och så men inge mer.. om vi nu ska dit, såkalrt.

Förresten är jag sjukt kär i min nya väska, 99kronor liksom!! och det är äkta mocka!

I alla fall så skulle jag beklaga mig om mitt knä i det här inlägget, fattar inte att det inte blir bättre, jag har gått såhär i 1,5 vecka nu och typ i söndags kändes det bra, tog ingen tablett på hela dagen, igår var det också lugnt men idag har jag knappt kunnat gå ner för trappor/nedförsbackar o sånt, det gör SÅÅÅ OOOOOONT, jag tror aldrig att jag har haft såhär ont?
Tror till och med att det har flyttat sig, värken alltså. Förut var det under knät och nu är det mer på sidan typ där ledbandet sitter fast nedtill tror jag.. blä blä och ush. Jag som vill komma igång och träna!



nu ska jag inte beklaga mig mer, jag är ju positiv! :)
puss

Kommentarer

Vad vill du ha sagt?
- Det är aldrig tillåtet att använda objekt från min blogg
- blogg-reklam avböjes, skriv en hälsning om du vill att jag ska besöka dig.
- reklam om andra sidor avböjes.
- jag gör bloggdesigner gratis!

RSS 2.0