till något helt annat

jag blir så irriterad
vi är båda lika dana
och ska alltid ha rätt,
jag hatar att tjaffsa, jag blir irriterad varje gång jag pratar med dig.

Kommentarer
Postat av: fia

Nej jag vet, jag vill äta mer varierad mat så just nu är det outhärdligt. :p men men tänker bara att på onsdag! thank god ^^

ja de är verkligen så, man har bevisat för sig själv att man är starkare än vad man tror psykiskt. Jag trodde inte riktigt att jag skulle klara av att stå ensam på mina egna ben i en helt ny stad. Men nu står jag ju faktiskt här och de går ju ganska bra ;) Nej men vad roligt, Grattisgrattis! Man blir jätte peppad när man klarar av någonting. Lättare att kunna hantera mottgångar då. Ja men de låter ju bra, så slipper du flytta igen. :) Jaha okej, de är så pass nära :p jag har alltså 42 mil mer än dig. haha .. Åker du hem ganska ofta då eller? :)

Nej men vad sött. Vad kul, ny stad ny kille. Låter toppen de! :) Jo de är jobbigt men vi klarar av det ganska bra ändå, blir mycket kärlek när vi ses. Nu kommer han hit för första gången nästa helg. Ska pussa ihjäl honom då är planen ;) Allt går om man vill.

Det är helt sant, man blir starkare som människa. Man måste nog utsätta sig för lite prövningar för att växa. Det gör nog en gott!

Ja, man måste nog slute jämföra med hemma. Det gör jag nog lite för mycket. Men jag har kommit till ett toppen ställe och är jätte tacksam över de människor jag har runt omkring mig här. Fler vänner skapar ju bara ett bredare kontaktnät och drt tackar man ju inte nej till! ;)



Sköt om dig!

Aw, sötnos. Tack, jag ska göra mitt bästa. :)

Pusspuss!

2009-11-20 @ 00:45:18
URL: http://sofiaforsen.blogg.se/
Postat av: Malle - Hockeyfru

visst är hon :D huha, segt de där..men ja är pank trots ja inte är student haha:D får gå på killens konto hihi! tycker choo kollektionen är riktigt snygg endel men riktigt dyrt..inte för att va jimmy choo men för mig :D åh svårt när båda ska ha rätt..!

2009-11-20 @ 11:48:27
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/

Vad vill du ha sagt?
- Det är aldrig tillåtet att använda objekt från min blogg
- blogg-reklam avböjes, skriv en hälsning om du vill att jag ska besöka dig.
- reklam om andra sidor avböjes.
- jag gör bloggdesigner gratis!

RSS 2.0