magont och fysik

hallå!
hemma från fysiken för en kort stund sen.
jag satt och jämrade mig halva lektionen över magen min.. Fan vad jag HATAR att ha ont i magen när man sitter på lektion/jobbar.. whatever, när man inte är hemma helt enkelt. jag stod ut och nu är det lite bättre.

När jag kom hem innanför porten så vart jag akut-kissnödig (ursäkta ni känsliga men läs inte det här stycket då) .. jag förstår inte grejen med att när man närmar sig toan och bara har några meter kvar (och oftast en jäkla dörr att låsa upp) så blir man över-kissnödig, det finns liksom ingenting som hindrar en, öhm.. ja så får iafl jag, ngn annan? Jag klarade mig ju hela vägen hem utan att ens tänka på en toalett, haha!

Anyway så nu.. skulle jag ha lagat en god (förhoppningsvis) middag med lax och kokos sås till som jag hittade recept på i min ICA kuriren (VUXENPOÄNG) men även fast jag är hungrig så vill jag inte ha. jag är liksom aldrig sugen på mat när jag har ont i magen. Hm..
Frågan är om jag ska se en nostalgi film eller om jag ska kolla på TV.. orkar jag koppla?
Just nu orkar jag inte ens resa på mig, muhaha. Mina hjärnceller är helt totalslut efter en sån här dag. Skönt att det bara är en heldag i veckan nu dock!
fast jag vill ut på promenad. ska fråga Mr om vi kan gå idag me.
PUSS PÅ EEEEEEEEER. höhö.

Kommentarer
Postat av: a

Så får jag med ;D

2009-11-02 @ 17:39:05
URL: http://uppsalabloggen.se
Postat av: ampelos

tack så mkt=9

2009-11-02 @ 19:45:30
URL: http://ampelos.blogg.se/

Vad vill du ha sagt?
- Det är aldrig tillåtet att använda objekt från min blogg
- blogg-reklam avböjes, skriv en hälsning om du vill att jag ska besöka dig.
- reklam om andra sidor avböjes.
- jag gör bloggdesigner gratis!

RSS 2.0