25 Februari 2009

LÖNING! även om jag bara fick 2763 kronor men ändå! ;D
och vet ni.. idag är jag glad! MYCKET glad!
ni läste ju om hur sur jag var ang. praktiken igår, och jag slängde iväg ett mail till GH om hur det inte blivit som jag trott och att jag nu skulle göra en hemsida åt mamma & pappa med våra söta hundar...
och aldrig trodde jag det men G tyckte det lät som en bra idé!
så nu har jag två praktikplatser, en hemma (på riktigt) och en på steninge förskolor, detta är ju skitbra!
så det e bara att sätta igång med hemsidan.. iofs har jag redan börjat, jag gjorde det igår.. men det går nog bra ska vi se.
hihi.



aja, den här dagen då?
jag började klockan nio, kom in ungefär 5-10 i nio och då satt barnen & åt frukost på planeten (dom små barnen). Sen var det ut i snön & leka.. då fotade jag lite. Sen gick vi in och det var frukt, sen skulle de små barnen sova och jag gick över till solen (de lite större) och fotade några småtjejer som satt & pysslade, även jag pysslade ihop en teckning. skitfin, vet inte om jag tog något kort på den dock.. haha :)
sen efter det var det lunch & sen gick vi ut igen, då skulle det byggas snölyktor men det var en pojke som inte tyckte att de va nå fint, eller nått.. så han bara kastade bort snöbollarna..
sen gick jag in till stjärnan (dom stora barnen) och så satt jag ed några tjejer där inne som tyckte att do mvar skitcoola för att dom inte lyssnade vad deras "lärare" sa. Hm.. det är sånna som får mig att tycka att det är jobbigt med barn, men om man tar so mexempel Jonah, han är jobbig ibland, javisst, men han lyssnar alltid när man säger åt honom och han vet att han måste lyssna. Det är bra, men sånna som inte lyssnat och tycker att det e skitkul... då är det bara jobbigt.
hm.. imorogn är det webbmöte kl 09-11 på galaxskolan.. undra om jag ska ta med datorn? och redigera bilder eller så....
det tåls att tänka på.. jag ska väl släpa med mig kamerafan imorgon med.

fan jag känner mig helt speedad.. det är det som resulterar i det långa inlägget.
jag kanske ska lägga mig & vila nu ett tag.. eller mysa med bellfis ska jag göra! :D (det ingår ju i min praktik nu ;))
sen kan jag bli glad på mamma idag igen, bra där.
puss!

(förresten ,tack emma för att du sa bussen, fast jag kom på hur det var sen.. 582an åkte jag när jag var hos sofie när hon fyllde år och de va därför jag hade skrivit upp det på mobilen. hihi)

Kommentarer

Vad vill du ha sagt?
- Det är aldrig tillåtet att använda objekt från min blogg
- blogg-reklam avböjes, skriv en hälsning om du vill att jag ska besöka dig.
- reklam om andra sidor avböjes.
- jag gör bloggdesigner gratis!

RSS 2.0