23 Februari 2009

Hej på er sötnosar.
nu är den här dagen snart över och det känns faktiskt som att den har varit någorlunda produktiv i alla fall.. jag har ju fotat hundarna, redigerat, fixat & så har oscar varit här också! :)
Det är alltid trevligt att träffa vänner.

nina har inte ringt upp idag så jag måste ringa imorgon också, mamma blir galen på mig.. hon vill att jag ska vara på förskolan hela veckan nu när Erik har lov. Men imorgon har han tvätt-tid så då måstejag vara hemma..
aja, nästa vecka så får vi förmodligen ta med båda hundarna i bilen till mammas jobb ochsen.. får jag väl kanske ta dom på buss&tåg... det känns ju inte så jävla peppande?! två hundar varav en som inte fattar när man ska sitta still och inte..
aja, det löser sig nog!

nu sitter jag och läser igenom Sarah's.. eller förresten.. läser.. lyssnar... inlägg om hennes favoritlåtar och eftersom hon har bra musiksmak så passade dig mig alldeles perfekt, TACK! :) haha.

Så imorgon då, vad hände då? Mamma påstod att jag skulle baka semmel(stavn?)bröd, eftersom det inte finns något att köpa till mig & mamma så blir det hembakt. Hur gör ni?

Jag har i alla fall kommit fram till att hädanefter så ska jag börja träna på jobbet, det är så skönt att vi kan komma in med våra kort på SATS.. så de blir gratis! skitbra :).. inte för att det är så stort gym men det betyder väl å andra sidan att det inte är så mkt folk där.. aja, de blir säkert skitbra!

Nu ska jag vänta på att CSI börjar & slappa lite. kanske vara ännu mer produktiv & städa den här röran som återigen har bildats i mitt rum.
aja. Struntsnack var det här, vi hörs kanske senare!
puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Till min stora sorg fann jag inte mitt namn i texten. Sett som ett misslyckande från min sida. Men nu ska vi inte bara så ego och istället skriva lite om inlägget här ovan.



SATS vill jag med in på, kostar dock en skjorta eller två att köpa kort. Jag äter inte semlor, men tror även vi köper hem faktiskt.



Ska du städa ditt rum kan du väl ta en sväng förbi här? Har såpass stökigt att man snart skulle behöva en karta för att hitta rätt. :)

2009-02-23 @ 20:44:08
Postat av: Sarah.

haha skulle kanske svarat här ist, men är trött och läser inte så noga längre..

godnatt! <3

2009-02-23 @ 23:27:38
URL: http://sarahts.blogg.se/

Vad vill du ha sagt?
- Det är aldrig tillåtet att använda objekt från min blogg
- blogg-reklam avböjes, skriv en hälsning om du vill att jag ska besöka dig.
- reklam om andra sidor avböjes.
- jag gör bloggdesigner gratis!

RSS 2.0